Kinek van fejlettebb hadereje? Magyarországnak, Szlovákiának, Romániának, Ukrajnának, Horvátországnak, Szerbiának vagy Szlovéniának? Nem a létszámot figyelem és nem vagyok náci mielőtt valaki azt hinné! Csak kíváncsi vagyok.
Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 14:23
1/35 anonim válasza:
Nem tény, de tudtommal a szlovákok elég jól állnak... Fejlettek.
2/35 anonim válasza:
Szerbia szerintem...főleg mert elég jóban vannak az oroszokkal és biztos kaptak, kapnak fegyvereket tőlük.
3/35 anonim válasza:
Legfejlettebb szerintem Szlovéniának, legütősebb Ukrajnának
5/35 anonim válasza:
Nem tudom miért mondja mindenki Szerbiát. Mitől fejlett az?
6/35 anonim válasza:
Szerbia. Ne haragudj, ez nem kérdés. Ott nagyon durva alakok vannak ráadásul sokan éles háborúban edződtek, rendkívül jó kiképzésben részesültek, szinte nem is érdemes összemérni a többivel:
7/35 anonim válasza:
de ne csak a gyalogságról ebszéljünk, hanem tankokról, hadiflottáról, ami ugye nincs...........:D
8/35 anonim válasza:
Mivel Izrael velünk van, nekünk :D
9/35 anonim válasza:
Nem is gondoltam volna a szerbekről ezt... A Honvédségünk ehhez képest hétvégi airsoft-csapat.
10/35 anonim válasza:
Legmodernebb Ukrajna. Nagyon sok szovjet haditechnikai üzem náluk maradt, ezért még saját fejlesztésekre is van kapacitásuk.
Szerbeknél meg ugye baromi sok a veterán, de a haditechnikájuk nagy részét (beleértve a légierőt) elvesztették a háborúbann.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!