Kinek van fejlettebb hadereje? Magyarországnak, Szlovákiának, Romániának, Ukrajnának, Horvátországnak, Szerbiának vagy Szlovéniának? Nem a létszámot figyelem és nem vagyok náci mielőtt valaki azt hinné! Csak kíváncsi vagyok.
Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 14:23
11/35 anonim válasza:
Műszakilag nagyjából egy szinten vannak ezek az országok.
A lényeg inkább a minőség (mennyire tartották karban a holmijaikat) és a mennyiség.
A legerősebb mindenképp Ukrajna.
13/35 ICH BIN válasza:
Romániának szerintem eléggé hisz csak AK-t használnak és támogatja őket Izrael,Szlovákia is hisz ők VZ-58-at használnak és támogatja őket Csehország,Szerbia hát náluk van rengetek veteránés az új M-21-es gépkarabély meg a szokásos AK-k,Horvátország náluk meg VHs gépkarabély van meg szintén veteránok,Szlovénia hogyha jól tudom ők is harcoltak a 1992-es háborúban és ott van náluk a belga F-2000-es gépkarabély,Ukrajna őket támogatja Oroszország,de az oroszok támogatják a szerbeket is ott van az ukránoknál az új VEPR gépkarabély és az izraeli TAVOR-21-es is így a mi honvédségünk le van maradva jócskán és még gyengén fogalmaztam így egy esetleges háború során simán vesztenénk és el özönlené a csőcselék az országot.
14/35 anonim válasza:
A szerb hadsereg nagyon erős.Ott hagyományosan dicsfény övezi a sereget,erőn felül költenek rá.Az ukrán is erős.A román is eléggé rendben van tartva.Magyar sereg gyakorlatilag nincs,a fegyverzete nevetséges.
15/35 anonim válasza:
Hagyjátok már a szerbeket, sz*rrá verték őket az 1991 utáni balkáni háborúban. A csetnikes, partizános szerb harcmodornak pedig rég lejárt a maga ideje, ez egyértelműen kiderült.
A román hadsereg sem valami nagy szám, inkább rozsdatemető az. Pénz meg nincs a korszerűsítésre. Szlovákiát szintén nem lehet komolyan venni. Mi a Gripenekkel egyértelműen fölényben lennénk a szlovákokkal szemben. Ma már a légierő az, ami leginkább számít, nem a tankok meg a harckocsik.
Amúgy egyértelműen Ukrajna hadserege a legerősebb.
16/35 anonim válasza:
így van, de a kérdés még midig az, kié a legFEJLETTEBB? Hát szerintem vagy Szlovénia vagy Mo.
17/35 A kérdező kommentje:
Felőlem azt is mondhatjátok hogy kié a legerősebb,de tényleg arra voltam/vagyok kíváncsi hogy kié a legfejlettebb:) Nyugodtan vitatkozzatok :P
2010. aug. 28. 10:25
18/35 anonim válasza:
Amikor 1993-ban felbomlott Csehszlovákia, a vezetők ragaszkodtak ahhoz, hogy egyenlő módon legyen elosztva a két utódállam számára az "örökség". Épp ezért Csehország megkapta a legtöbb gyárat, bányát, míg Szlovákiának a hadsereg(főleg tankok) nagyobb része jutott.
19/35 anonim válasza:
Ukrajna,Szerbia de az is mar vesztett erejebol tudod miert volt fejlett mert Jugoszlavianak volt fejlett hadereje azert es Szerbia hidd el sportolokat es stb nem tamogat mire megy el az ado haborura!Katonai kikepzesre stb.Ukrajna is hasonlo.Ha neked a szerb hadsereg puhany akkor meg nem talalkoztal veluk.
20/35 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=R9_tkbX-e9w&feature=related ezt szeretem nalunk csak a specijalna jedinicat tamogatjak magyarul a kulonleges egysegeket.szerbek oket nyomatjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!