Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Oroszországnak vagy Kínának...

Oroszországnak vagy Kínának fejlettebb a hadserege és a fegyverei?

Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 10:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
Alekszejevics Gagarin,de azt se felejtsd el,hogy a németektől lopták el a terveket! (az atombomba kifejlesztésén is dolgozott egy pár magyar,de zsidó is)
2010. febr. 8. 20:37
 22/77 anonim ***** válasza:
50%
Azt nem mondtam hogy oroszok nem rafináltak...:P De legkeményebbek akkoris!
2010. febr. 8. 20:53
 23/77 anonim ***** válasza:
Nem tudom minek tereled a szót, de remélem sokat fogsz olvasni. (mármint történelemmel kapcsolatban,mivel rád fér!)
2010. febr. 9. 19:07
 24/77 anonim ***** válasza:
39%
Olvasok én most járunk 2. világháborúnál és benne van hogy a németek kikaptak az orosz tél miatt,de azt már nem tetted hozzá hogy az orosz mentalitás miatt meg 2x akkora pilótáik voltak meg matrózok puszta kézzel mentek neki a kalapos paprikajancsi németeknek,azok meg fegyvert eldoba futottak vissza.Sok filmet is láttam róla.Meg az orosz katonák sokkal szívósabbak voltak meg szívósan védték a hazát!!!
2010. febr. 9. 21:37
 25/77 anonim ***** válasza:

"neki a kalapos paprikajancsi németeknek,azok meg fegyvert eldoba futottak vissza.Sok filmet is láttam róla"

1. Az csak film.

2. Ha már itt tartunk,akkor mi a címe?

3. Beszari katonák nem építenek ki egy birodalmat!

2010. febr. 10. 18:22
 26/77 anonim ***** válasza:
36%
Nemtudom már mi a címe.De szerintem az tény h a németek balfszok...Még hitler életrajzát is néztük amit németek készítettek és mutatták mikor mentek moszkva felé fújta vissza őket a szél...hehh úgy kinevettem őket xDDDD
2010. febr. 10. 18:43
 27/77 anonim ***** válasza:
Olyan hülyeségeket írsz,hogy a sírás kerülget. Semmi tény nincs írásaidban, semmi forrást nem tudsz megemlíteni!
2010. febr. 10. 19:45
 28/77 anonim ***** válasza:

Ha tényleg annyira balfszok voltak a német katonák, akkor szerinted mért volt az, hogy minden minden halott németre 2-3 halott ruszki jutott?

Ostoba.

2010. máj. 15. 23:49
 29/77 anonim ***** válasza:

De hallod a németekeknek mennyi idejük volt már felkészülni és a sunyi beszari csicskák még MNT-t is kötöttek az oroszknak viszont volt egy pár napjuk de ígyis hazavágták őket a gcibe mert balf*szok

ENNYI

2010. máj. 16. 10:07
 30/77 anonim ***** válasza:

A dolog nem ilyen egyszerű. A Szovjetunió német megtámadásakor a szovjet seregek támadó hadrendben voltak felsorakozva a határon. Magyarán szólva ők is készültek a saját támadásukra, csak a németek megelőzték őket. Ezt az iskolai könyvekben nem tanítják, de sok helyen utánaolvashatsz a neten.

Ne feledd a szovjetek a keleti fronton mindvégig túlerőben voltak, emberszámban és gépparkban egyaránt. Ehhez jött még persze a kemény hideg és a tavaszi sár, ami a német haditechnikát rendesen hazavágta. Ilyen körülmények között az is csoda, hogy a németek ennyi ideig kibírták. Ez részben a német közkatonák érdeme, jól kiképzett, harcedzett katonák voltak, nagy elszántsággal.

Mellesleg hülye dolog lebalf*szozni bárkit is, nagyon kíváncsi vagyok, te mennyi ideig bírnád ki -40°C fokos hidegben, nyári felszerelésben, üres gyomorral a szabad levegőn. Ráadásul ezek a katonák ilyen zord körülmények között képesek megállítani a Moszkva alá vezényelt szibériai hadosztály elsöprő támadását. Ezen gondolkozz el egy kicsit.

2010. máj. 17. 22:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!