Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Oroszországnak vagy Kínának...

Oroszországnak vagy Kínának fejlettebb a hadserege és a fegyverei?

Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 10:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:

"Boccsi de te k*rva hülye vagy...-.-ˇ""

Mutatja műveltséged,de ne magadból indulj ki!

"Hitler 1 kalap sz*r volt oroszok ellen..."

Azért nyomult előre megállás nélkül a Szovjetúnióba,és bő 1év alatt már Moszkva "kapujában" álltak.

"Azt miért nem hozza fel senki hogy német katonákat 10 évig kellet b*szogatni hogy mennyen háborúzni"

Ezt te meg honnét veszed? Megnézném,hogy egy SS katonát mennyire kellett volna "baszogatni"

"meg felkészültek rendesen...Orosz katonának reggel mondod már megy is délután a harcba!!!"

Nem volt más választásuk. Ha nem ment agyonlőtték,ha ment,akkor TALÁN túlélte a háborút.

"Megkérdeztem töri tanáromat mi lett volna ha oroszok így felkészülnek hát egyértelüen uralnának mindent..."

Akkor a töri tanárodnak üzenem: nincs olyan,hogy mi lett volna ha...

Na igen,annyira fel voltak készülve,hogy az USA segített nekik (angoloknak is) ún. kölcsönbérleti szerzőzéssel,ami kitette a SZU termelésének kb 7%-át! Arról meg ne is beszéljünk,hogy a II.vh emberáldozatainak 1/3-a szovjet volt!

"Szovjetunió meg Oroszország szinte ugyan az"

1. Ott van a szinte

2. Oroszország 17millió km2, SZU 22millió (kb)

Az SZU-n belül rengeteg nép volt (oszét,kazah,grúz stb)

A nagy SZU annyira erős volt,hogy már nem bírta tartani magát a hidegháborúban,kölcsönöket vettek fel, Gorbacsov (aki rátett egy jó pár lapáttal) IS felelős az SZU felbomlásáért. Nem őt hibáztatom,de volt némi köze hozzá. (nekem ezt mondták,de ezt már szubjektív)

"...pfff sőt az ukránok még segítették is németeket meg az oroszokkal voltak konfliktusok."

Míg az ukránok a németekkel háborúztak,addig lekötöttek jelentős erőket,és volt idejük az oroszoknak felkészülni!

"Ne mond már nekem hogy azoknak a pár milliós államoknak volt valami beleszólásuk...Oroszország 90%ban simán felér szovjetinunió erejével"

Sztálin is grúz és oszét származású.

"Az oroszokat utálták mindig mert nagy volt erős és legyőzhetetlen mindenki kikezdett velük de egész európa semmit nem ér ellene..."

Legyőzhetetlen? Orosz-Japán háború 1904-1905

Ott van még az Afganisztáni háború (ekkor még SZU volt) 1979-1988.. és még sorolhatnám.

Napoleont,Hitlert sem az oroszok állították meg,hanem a -40fokos hideg. (szokták mondani)

"Usa-nak lenne esélye max...De szerintem USA-t könnyen le lehetne bombázni"

Szerinted az USA-nak nincsenek támaszpontjai?

"mert ott mindent ismerünk az oroszoknak lehetnek titkai szibériában és nem tudják majd az elhízott mekis katonák h na hova b*sszák a bombát."

Lehetnek,de ezt te nem tudhatod.

"Kína az meg csak lopni tud meg sokan vannak...."

Sokan,sokan,de rá is voltak utalva az SZU-ra.

Személyes vélemény: Nekem semmi bajom nincs az oroszokkal,közömbös,de némi pozitív véleménnyel vagyok róluk. Szeretem az orosz pezsgőt,csokit és a vodkát!

Ezek történelmi tények, ez nem a szeretet kérdése!

Szóval szerintem nem kellene lehülyézni,hidd el,simán van olyan tudásom történelemből,ami megállja a helyét. (nem azt mondom,hogy tudok mindent,de a lehülyézéstől messze állok)

További szép napot!

2010. febr. 8. 19:45
 12/77 anonim ***** válasza:

"De azért mert utálja mindenki a "ruszkikat" nem kéne lebecsülni..."

Nem is becsülte le őket senki,de orosz,tatár,török ide vagy oda,magyar nemzetet nem lehet teljesen legyőzni!

('56-os forradalom. Bár a forradalmat leverték)

"3x annyi atom kéne oroszországra és nehezebb lenne sokkal lebombázni...USA-t 2 nap alatt..."

De aki ezzel nem ért 1et oké...De azért ne mondjátok nekem hogy Hitler összehajtogatná oroszországot pff....ez vicces"

Oroszország kis betű. Na látszik az értelem a nagy Oroszország FAN-nál!

Hitler már nehezen "hajtogatná" össze Oroszországot, mivel már nem él.

2010. febr. 8. 19:48
 13/77 anonim ***** válasza:
36%
Te egy roh*dt náci csicska vagy...Kvára nincs igazad.Valamennyire van de elmész te a f*szba...Németek akkor is tény h sz*rt se érnek az oroszok ellen...
2010. febr. 8. 20:00
 14/77 anonim ***** válasza:
76%

"De azért mert utálja mindenki a "ruszkikat" nem kéne lebecsülni..."

Nem is becsülte le őket senki,de orosz,tatár,török ide vagy oda,magyar nemzetet nem lehet teljesen legyőzni!

('56-os forradalom. Bár a forradalmat leverték)

ezt már télleg túlzásba vitted...Hallod magyarországot nevetve leigáznák oroszok ha nem segítene usa meg senki.LoL ez nagyon durva még hogy magyar nemzetet nem lehet legyőzni...Porbafingó országunkon biciklivel áthajtanak...xD

2010. febr. 8. 20:05
 15/77 anonim ***** válasza:

Ha annyira okos vagy,akkor cáfold meg!

1. Húzzál el a Kárpát-Medencéből!

2. Egy ilyennel nem vagyok hajlandó vitatkozni, aki még az alapvető helyesírási szabályokat sem tudja! (én sem írok 100%-ig helyesen, de nem írom Magyarországot kisbetűvel)

A másik oldal: történelem

Ez még rosszabb,mint a helyesírási tudásod.

Az USA segített? Senki nem segített! Az egy dolog,hogy mellettünk álltak,támogatták a forradalmat,de senki sem nyújtott fegyveres,katonai támogatást. Én Franco tábornokról tudok,de nem engedélyezte a NY a segítségnyújtását,de az USA 100%,hogy nem segített. A lengyelek adtak vért nekünk stb,de a politika részéről semmi nem történt!

Ott van még a Szuezi válság is,amit jó lenne megnézned. (bár szerintem ez csak egy ürügy,mert '53-ban NDK-ban,és '68-ban Csehszlovákiában sem volt Szuez,még sem segítettek)

Várom további marhaságaidat IQ harcos bolsevik "barátom"!

2010. febr. 8. 20:12
 16/77 anonim ***** válasza:

Miért lennék náci?

Mert tényeket hoztam fel? (pl: kölcsönbérleti szerződés,SZU felbomlása)

2010. febr. 8. 20:13
 17/77 anonim ***** válasza:
50%
Nem mondtam hogy segített az usa elvagy tévedve.Mondjuk akkor is csak azért nem radírozták le magyarországot a térképröl(amit simán megcsinálhatnak 2 perc alatt) mert nem nézné jó szemmel az usa
2010. febr. 8. 20:17
 18/77 anonim ***** válasza:
50%
Azért vagy náci mert hasonlítod az SS katonát a német homikhoz...Pedig kvára nem orosz mentalitásu katonák reggel felkelnek hiába hátulrol támad a német katona tetőtöl talpig felszerelve, az orosz bicskával felvágja...xD
2010. febr. 8. 20:19
 19/77 anonim ***** válasza:

Itt írtad:

"Hallod magyarországot nevetve leigáznák oroszok ha nem segítene usa "

Nem magyarország,hanem Magyarország!

Nem usa,hanem USA (mozaikszó)

Az orosz tankok bejöttek,az első pár nap után már 200szovjet tankot kilőttek a forradalmárok! (M. koktéllal,fegyverrel vagy ami éppen volt)

Ha tudták volna,akkor se radírozták volna le Magyarországot a térképről,mert az már K-i blokkhoz tartozott. (szovjet érdekszféra)

A szovjetek mindent később fejlesztettek ki,mint az amerikaiak.

pl: Atombomba USA 1945, SZU 1948 (vagy '49)

Attól nem lesz náci valaki,mert egy SS katonát hasonlít össze egy szovjet katonával!

Olvasgass még egy kicsit,mert rád férne!

2010. febr. 8. 20:24
 20/77 anonim ***** válasza:
50%
Lof*szt a legnagyobb viilágszenzáció ki járt elsőnek az űrben hülyegyerek?
2010. febr. 8. 20:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!