Háborúra van szükség?
Ugyanúgy,mint 1914-ben mikor a szerbek kiprovokálták az első világháborút(persze háttér is volt-csak az ok kellett),most is ki lehetne provokálni egy háborút!
USA,Anglia,Németország,esetleg Franciaországgal szövetségben!
Most csendes háboru folyik az emberek ellen!Kéne a valódi,amely a végére pontot is tehetne a dologra!
A háboruk azt mutatták meg,hogy erőszakkal el lehet érni a célokat.Tehát háború és utána,majd a "szomszédainkal" is elbánnánk!
"A szláv népek inkább az orosz testvér választanák és Kinát! "
Kínának nem lenne érdeke az USa-val szembekerülni. Ugyanis ők az egyik legnagyobb felvásárolójuk, ugyanakkor az egyik legnagyobb élelmiszer importálójuk. Ha szembekerülne az USa-val a gazdaságuk szarban lenne ugyanis az egyik nagy felvásárolójuk, mint írtam. Az USA nem küldene több élelmiszert amivel éhínségek történek ki.
Az Oroszok meg nem támadnák meg egyedül a Nyugatot.
Rendben, kérdező, provokáljuk ki! Igazad van.
Na indulj előre, te leszel a csali. Majd ha téged agyonlőttek, mi megbosszuljuk. Így jó lesz?
Pedro
"Rendben, kérdező, provokáljuk ki! Igazad van.
Na indulj előre, te leszel a csali. Majd ha téged agyonlőttek, mi megbosszuljuk. Így jó lesz?
Pedro"
Rendben!Benne vagyok!
"+ Az USA és Kína nem akar egymással háborúzni mert most a gazdasági verseny nekik jobban számít"
Majd akar az egyszer!
""Rendben, kérdező, provokáljuk ki! Igazad van.
Pedro"
Rendben!Benne vagyok!"
Oké indulj.
Ugye készül a magyar hadsereg? Hogy nincs. Ja.
Ja tényleg... Nézd már, ez az apróság elkerülte a figyelmemet. :-D
Pedro
Most néztem a szomszédok légierejét. (vadászgépek) Mert magyar szárazföldi az szinte alig van.
Magyaroknak van 14 grippen. Semmi más.
Szerbeknek összesen: 38
Románoknak: 40
Ukránok: közel 300
Szlovákoknak: 19
ma 00:11
Hát akkor el kéne kezdeni fegyverkezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!