Háborúra van szükség?
Ugyanúgy,mint 1914-ben mikor a szerbek kiprovokálták az első világháborút(persze háttér is volt-csak az ok kellett),most is ki lehetne provokálni egy háborút!
USA,Anglia,Németország,esetleg Franciaországgal szövetségben!
Most csendes háboru folyik az emberek ellen!Kéne a valódi,amely a végére pontot is tehetne a dologra!
A háboruk azt mutatták meg,hogy erőszakkal el lehet érni a célokat.Tehát háború és utána,majd a "szomszédainkal" is elbánnánk!
"Igen,szerbiát el kellett volna intézni,és kész!Ez Szerbia és az OMM között megoldható lett volna!Nem kellett volna vh!"
Európában már így is feszült volt a hangulat. Ez egy jó indok volt.
Mindenki el akarta intézni az OMM-t.
"A világ ugyis robbanásig feszült. "
Hol?
Nato tagok nem akarják egymást megtámadni. Így ők szövetségesek lennének egy háborúban.
"Nato tagok nem akarják egymást megtámadni. Így ők szövetségesek lennének egy háborúban."
Amint mondtam semmit sem tudtok a háboruról!
+
Látom, hogy minden ország utál mindenkit. NAgy a feszültség. A nyugati/európai országoknak nem lenne érdeke a háború.
És amúgy honnan veszed, hogy az USA, franciák, angolok, németek nem ellenünk lennének?
Jóhogy nem mi mondjuk majd meg ki kivel lehet.
"Kisfiam, te hány éves vagy? Csak mert totális baromságokat írkálsz ide. Mégis kik ellen folyna ez a háború, és konkrétan mi céllal, valamint miből gondolod, hogy lennének szövetségeseink? Voltál te már háborúban? Kívánom hogy egyszer csöppenj bele egybe, mindjárt nem okoskodnál a monitor előtt annyit, hanem áldanád az eget hogy béke van..."
Igen képzeld voltam!Nem is szarnék be!Nem is féltem az életemet,mint ti rongy életeteket,mint ahogy Petőfi irta!
Ja és ne vagyok a kisfiad!
"Amint mondtam semmit sem tudtok a háboruról!"
Akkor indokold már meg, hogy milyen nagy feszültségek vannak? (amik robbanásig feszülnek)
"És amúgy honnan veszed, hogy az USA, franciák, angolok, németek nem ellenünk lennének?
Jóhogy nem mi mondjuk majd meg ki kivel lehet."
Mert mi ehhez a tömbhöz tartozunk most!
A szláv népek inkább az orosz testvér választanák és Kinát!
Kivéve Lengyelországot!
"Igen képzeld voltam!Nem is szarnék be!Nem is féltem az életemet,mint ti rongy életeteket,mint ahogy Petőfi irta!"
Oké, akkor menj el mondjuk a közel-keleti régióba, és lövesd le magad valahol. Egy örülttel kevesebb! Ha már annyira bátor vagy...
"Oké, akkor menj el mondjuk a közel-keleti régióba, és lövesd le magad valahol. Egy örülttel kevesebb! Ha már annyira bátor vagy..."
Miért áldoznám magam nemmagyar ügyért?!Ezt a magadfajták teszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!