Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi értelme lenne véget vetni...

Mi értelme lenne véget vetni az ukrajnai-oroszországi háborúnak? Mi lehet Orbán és Trump célja ezzel?

Figyelt kérdés

nov. 9. 21:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
44%

Nem égett bele már a képernyődbe az M1 ikon?

Ki az a balfasz ma Magyarországon, aki az Orbán hazugságokból tájékozódik?

Orbánt semmi sem érdekli a bosszún kívül, amiatt, hogy kétszer már leváltották.

nov. 16. 00:49
 52/80 Szervizmérnök úr ***** válasza:
31%

51. Nem érdekelnek a gyűlölködő hülyeségeid, még a fantáziád is rosszindulat-vezérelt.

Egészen véletlenül megláttam, hogy 12 óra közeledik és direkt bekapcsoltam, mert kíváncsi voltam, hogyan fikázzák Magyartalan Péterék egymást lehallgató baromságait.

Egyébként sem vagyok hozzád hasonló elvakult, megnézem néha a 444.hazudok.soros hírportált is, meg a többit.

nov. 16. 10:28
 53/80 anonim ***** válasza:
38%
53 ez igaz
nov. 16. 15:27
 54/80 Szervizmérnök úr ***** válasza:
70%

Megint nem én kezdtem személyeskedni a másik felhasználóval, ami ugyebár egyik normális fórumon sem támogatott és nem vall nagy intelligenciára és vitakultúrára.

Törvényszerűen megjelenik a másik is (54), amelyik az ezotériában is ilyen értelmes válaszokat szokott beírni és csak azért utál engem, mert én nem hiszek a szellemekben, de hiszek a skizofrén látomásokban.

Ezzel azután szépen elvágtam magam nála, mert magára vette (tudjuk miért).

Ez a szint, miről beszélünk...

nov. 16. 15:41
 55/80 anonim ***** válasza:
29%

De te kezdted. Én nem fantáziálok, te meg láthatóan elvakult fideszes vagy.

Egy kontinens ért egyet abba, hogy Európa legkártékonyabb személyisége Orbán. Minden amit tesz, vagy mond öncélú, semmi köze ahhoz, hogy véget érjen a háború, hiszen évek óta az alkotmány és törvények felülírásával kormányoz, mint a többi hazaáruló diktátor. Trump meg gyakorló elmebeteg, aki fertőtlenítőszert itatna a betegekkel, aki azt sem tudja merre van Európa, és akit majd úgy irányítanak a háttérből, ahogy az az amerikai nagytőkének megfelel. A háború megállítása csak választási hadova volt.

nov. 17. 10:18
 56/80 Szervizmérnök úr ***** válasza:
49%

Csak betettem egy infót, amit a Déli Krónikában hallottam (47), abból lett a hiszti.

51. már sérteget, gyakorlatilag belém köt, provokál, amire én csak arányosan reagáltam.

53. is egyértelmű személyeskedés.

54. csak szánalom, de nem nem veszi észre magát. Ilyen szinten szokott "érvelni" az Ezotéria szekcióban is, szerintem ugyanaz.

Nem adok semmit a gyűlölködő szövegeidre, Orbánnak egyébként sok híve van külföldön is. Annak ellenére, hogy a balliberális sajtó aktívan igyekszik befeketíteni, ezt a narratívát persze átveszi sok agymosott hírfogyasztó is.

De ott vannak azok is, akik a saját életükben érzékelik a problémákat, hogy komoly bajok vannak, azok kénytelenek elgondolkodni, hogy lehet valami igaza ennek az Orbánnak.

Meg olyanok, amikor üzleti megbeszéléseken a németek négyszemközt egészen másképp beszélnek a magyarokkal, mint a hivatalos politika.

Úgyhogy hagyjuk ezt, semmi értelme hozzád hasonlóknak magyarázni.

Annyit tudtok, hogy kényszeresen hülyének nézni a másikat, közben bunkóság és gyűlölködés sugárzik a szavaidból, szánalomra méltó.

nov. 17. 10:54
 57/80 anonim ***** válasza:
49%
57# külföldről könnyű Orbánhívőnek lenni. Ha itt kellene élnie azoknak a külföldieknek akik ott elégedetlenkednek, hamar hazaszaladnának. Ilyen pénzromlást egyetlen nyugat-európai lakos se tűrne el, az életkörülmények se feltétlenül tetszene nekik túl sokáig, meg az agymosó állami propaganda se. Arra is rájönnének hamar, hogy Orbán hazudik mint a vízfolyás, nem kellene hozzá sok idő, elég ha sétálnak az utcán kicsit és ugyanannyi migránst látnak mint náluk.
nov. 17. 12:50
 58/80 anonim ***** válasza:

A Déli krónikában ismertették azt is, hogy milyen pompás gazdasági tervei vannak a kormánynak és hogy Lázár János a legkiválóbb miniszter.

Ezután kinyilatkoztatni a hülyeségeidet az = komplett elmebaj.

Ez a kormány többet hazudott, mint Horthy óta az összes együtt.

Semmi közük az ukrajnai békéhez. Trump meg azt hiszi, hogy Ukrajna Törökországgal határos.

nov. 18. 01:03
 59/80 anonim ***** válasza:
29%

Trumpnak nem a béke tènye a fontos, hanem az, hogy Putyint győzelemhez segítse.

A KGB-FSZB a 80–as évek óta fáradozik Trump politikusi felépítésén, ennek 2000 után része volt a Putyin iránti nagyrabecsülés kialakítása Trumpban. Ennek köszönhető, hogy Trump most gesztust kivan gyakorolni Putyinnak.

Az amerikaiak és az ukránok egyetlen esélye az, hogy Trump hiúsága mindennél erősebb, így ha okosan ezen keresztül manipulálják, akkor képes a moszkvai mesterei ellen is fordulni, sem intellektuális, sem moralis gát nincs benne, ezt a Kremlben is tudják, így Putyin azért előre nem mer inni a medve bőrére.

nov. 18. 04:14
 60/80 Szervizmérnök úr ***** válasza:
70%

Ész nélküli fikázás után csak eljutunk az üldözési mániás konspirációs elméletekig is.

Ezért nem áll veletek senki szóba, egyszerűbb elmenni a népszavazásra.

Azután másnap felébredsz és:

- De nekem a 444.soros.hazudok nem ezt mondta!

--------------------------------

Nem tartozik ide, de milyen intelligenciára vall, amikor válaszolok egy ezotériás kérdésre és gonosz troll azzal támad rám trágár szavakkal, hogy én csak ilyen meg olyan fideszes retardált vagyok, pontosan nem is emlékszem, tehát ilyen alacsony szintű megnyilvánulásokkal.

Nem az adott témához szól, vagy cáfol tartalmilag, hanem csak a nickem ellen gyűlölködik.

Milyen szintű emberek ezek, milyen alapon képzeli, hogy bárki komolyan venné a hülyeségeit (jó, hogy törlik úgyis a bunkót, de önmagát minősíti az ilyen).

nov. 18. 04:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!