Szerintetek jobb lenne úgy visszahozni a sorkatonaságot, hogy a nőket is besorozzák?

Szerintem neked qrvára nincs fogalmad arról, hogy mi volt a munkásőrség.
És arról sem, hogy mekkora szerencse volt, hogy olyan simán fel tudták számolni, mint ahogy az történt!
Egy puskaporos hordón szivaroztak az akkori vezetők, kik a felszámolás mellett döntöttek!

A munkásőrségről alkotott kép is ugyanaz a tévedés, amit az akkori honvédségről képzelnek egyesek. Csakhogy a munkásőrségről még az akkoriak is hibás képet alkotnak, mert a munkásőrség egy privilegizált, nem publikus terület volt már akkor is.
Felfogtad, hogy 14 évesen tanultam meg náluk a kézifegyverek használatát, támadógránátok felépítését-használatát-hatástalanítását, a harckocsik alapvető működését, beindításuk és irányításuk módját?
Szerintem nem.

Még olyan faxságokat is tanultunk mint az atombomba belső felépítése, és működési elve. Meg azt hogy mit kell tenni atomtámadás esetén.
Mit kellene, vázze?
Qrva jól megnézni az atomvillanást, mert olyant soha többet nem látsz! XD

#46, és #47-nek:
Qrva jót derülök azon, hogy nektek totálisan elképzelhetetlen hazugságnak tűnik az, ami nekem a gyerekkorom volt.
Most mit mondjak?
Maradjatok a saját kis elképzelt világotokban, és higgyetek abban amit ti próbáltok elképzelni. Akkor nem pánikoltok be. XD

48# amikor minden idős ember mást mond csak te mondod ezt akkor megbocsáss de nem fogunk hinni neked.
És az a durva hogy te már úgy hazudsz hogy el is hiszed amit mondassz.

#48 vagyok:
Például mivel a zacis kölköknek már 8-9 évesen lógott a munkás a pofájában, (a munkás egy füstszűrőtlen cigi volt), ezért például az alaklövészeten egy doboz sopianae volt a nyeremény. (Úgy, hogy elvileg tilos volt általánosba járónak dohányozni. De a kutyát sem érdekelte igazából)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!