Szerintetek jobb lenne úgy visszahozni a sorkatonaságot, hogy a nőket is besorozzák?
Nem.
A sorkatonaságnak több hátránya van, mint előnye.
Mit gondolsz, szerinted miért van annyi alkoholista 50-60 éves férfi?
Igen, ha visszahozzák, akkor sorozzák be a nőket is, semmi szükség komolyabb fizikai erőre egy fegyver elsütéséhez.
Az más kérdés, hogy sok értelmét nem látom széleskörű katonai kiképzésnek - de nekem mindegy, én már túl vagyok rajta.
Olyat, mint Izraelben, Dél-Koreában igen.
Ezekben az országokban van sorkatonaság, de rövid és nem 1 meg 2 éves, mint a szoci Magyarországon volt.
Tényleg, az alap dolgokat tanulják meg és nem a szívatásról szól.
Ahogy a kommunista érában sem volt, úgy most sem lenne semmi értelme.
Aki vissza szeretné hozni, az látogassa sűrűbben az elmeorvosát.
"miért van annyi alkoholista 50-60 éves férfi?"
Mégis ezek merengenek arról, hogy "dejóvótakkor" meg hogy "dekéneezamaifiataloknak". Pedig akkor ők is utálták mint a sz.rt. De ha ők szívtak, szívjon más is. Na ennyit ezekről.
"Hogy a sok festetthajú kis bûzigyerek aki rosszul van ha elmegy a wifi tanuljon rendet, meg ember legyen belőle, ha már a szülei nem bírták megnevelni."
Le vagy maradva vagy 20 évvel kisbogár. De állítom te nálunk egy napot nem bírnál ki sírva rohannál hozzám bocsánatot kérni hogy igazam volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!