Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
Vigyáztam/vigyázok arra, nehogy kötekedésnek véld amit írok.
Próbáld már elmagyarázni, hogy hogyan lehet a gravitációból energiát kivenni, én meg megpróbálom megérteni.
Jó lenne valami példa, de szerintem a neten nincs tökéletes példa erre a dologra, vagy ha van modell ami működik, nincs hozzá magyarázat, hogy miért is működik.
Találtam Milkovic oldalán egy videót:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ynet..
Ha jól értelmezem, azt mutatja be, hogy ha a golyó meg van támasztva egy fadarabbal és nem tud lengeni, akkor az egész állvány nem nagyon mozdul.
Ha az ingát engedi lengeni, az nekiütődve az állványnak az egészet jó messzire eltolja.
Ez lenne az a hatás, ami az ingában rejlik?
Amikor ki volt támasztva a golyó, az egy rugalmatlan ütközésnek számít, ahol is az energia az alakváltozás, hő alakjában tűnik el.
A kitámasztó fadarab már nem adott át számottevő energiát, mert az felemésztődött a rugalmatlan ütközésben.
Amikor lengeni engedi a golyót, ott van egy rugalmas ütközés a kalapács és a golyó között. Ekkor, minden energia átmegy a kalapácsból a golyóba. A golyó ezután maximális energiával éri el az állványt.
Tehát, az első esetben az állványt szinte nem érte semmi energia, a második esetben az állványt MAJDNEM annyi energia érte, amennyi a kalapácsból származott.
NEM TÖBB, HANEM MAJDNEM ANNYI, TEHÁT MINDENKÉPPEN
KEVESEBB energia jutott a második esetben is az állványra, mint amennyi a kalapácsban volt.
Nem tudom ki javasolja ezt a találmányt Nobel díjra?
Az első esetben nagyon nagy volt az energia veszteség, a másodikban pedig jóval kisebb...
Idegen1.
Köszönöm válaszod.Jómagam még nem próbáltam (és nem is fogom,de valószínűleg sejted miért) a müller generátort.
"sokat tanultam belőle.A tól Zéig végigjártam"
Ez a lényeg,a többi csak nyekergés.
Még egy mondat az ingáról!
Ha jól van kialakítva, nagyon kevés energia vesztése van.
Éppen ezért, ha folyamatosan lökdössük, a majdnem nulla veszteség miatt, össze tudja gyűjteni a lökdösésből adódó energiát. De terhelés alatt ez egyre fogy. Az, hogy mekkora vízmennyiséget tud megmozdítani, az pedig az áttételektől függ. Egy-egy lökés pontosan annyi energiát ad a pumpának, amennyi egy lökésre eső víz súlya. Ha jobban meglöki, akkor egy darabig akár nem is kell lökdösni...
Visszatérve a mágnesmotorokra, nekem meg ott van egy vesszőparipám.
Ha a mágnes vonzásából fakadóan a vas közeledik a mágneshez, akkor az ekkor keletkező energia nem lesz elegendő ahhoz, hogy a vasat vissza is lehessen húzni.
Ez mind igaz is.
De ahhoz elegendő lehet, hogy megszüntesse a mágnes és a vas közötti vonzó erőt...
(De, a fene egye meg a félmilliárdos támogatást, többet nem merek erről írni, majd csak akkor, ha megépül a dolog.)
Ha valaki ebből egy olyan következtetésre jutna (és ide ki is írja), mint amire én jutottam, akkor én ki fogom írni, hogy megerősítsem a hozzászóló válaszát. :)
"olyan következtetésre jutna (és ide ki is írja), --mint amire én jutottam--, akkor én ki fogom írni"
És?Következtetni lehet.Az csak egy dolog.
A variációk száma végtelen,így mindig lesz újabb ötlet.Már nem azt kell bizonyítani,hogy valami kamu vagy mérési hiba,vagy az elmélet hibás,mert ebből rengeteg van!
Milkovic szintjén a bringa szabadenergia eszköz...és még jobb hatásfokú mint az övé.
Az egy mérés hogy elsőre jól megtolja azzal a "nyomatékkalapáccsal"-a többi ütéssel meg lengeti?
Ha a fadarabbal kitámasztva ugyanígy megtolja felborul az egész(elmélet)
Visszacsatolási próbálkozás: https://www.youtube.com/watch?v=Y1cKWIAFT0I
Tudna ez a szánalmas szerkezet annyi levegőt termelni,mint amennyi valahonnan jön(a fekete spirálcsövön).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!