Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯
 411/1938 NeoSzZ ***** válasza:
71%

" 394 válasz ma 18:42-ig"

Ez itt sok, vagy kevés?

2015. febr. 4. 18:51
 412/1938 NeoSzZ ***** válasza:
71%

Na, mindegy, itt tudunk dumálni! Van ami előre visz, van ami nem!

De van legalább kommunikáció!

A k-fórum, szerintem a pénz miatt (bevétel hiánya miatt) halt meg...

Van/volt egy fórum, a sör kollektorról. Fizetőssé tették, ezel, ki is nyírták!

Azt sem tudjuk, mi az a sörkollektor! Pedig, nem volt hülyeség.

Ezen a lapon, már szinte semmi nincs: [link]

Szerintem, itt el lehetünk egy darabig...

Ha nem, akkor csinálunk mi is egy fizetős halott oldalt!

2015. febr. 4. 19:18
 413/1938 anonim ***** válasza:
100%

# 409: Találtam is egy videót a horizontálisan és vertikálisan (parametrikusan) gerjesztett ingáról:

Parametric Resonance Demonstration

https://www.youtube.com/watch?v=pLyIt7m_cyY

Többféle ábra és megvalósított kísérlet található arról hogy például forgó mozgással hogyan lehet parametrikusan ingát gerjeszteni:

[link]

Az induktivitás változtatós parametrikus rezgőkörökkel teljes az analógia.

---

Bármilyen fórumot fel lehet használni szabadenergia csevegésre. Illetve bármit átalakítunk fórummá.

2015. febr. 4. 19:27
 414/1938 idegen.1 ***** válasza:
71%

Nem az a kérdés hogy hogy lehet parametrikusan gerjeszteni.

A kérdés az hogy miért szűnt meg a k-fórum,és hogy lehet többletet kivenni a parametrikus vagy parametrikátlanul gerjesztett k-fórumból.

bocs...ezt nem bírtam kihagyni:)

2015. febr. 5. 01:54
 415/1938 idegen.1 ***** válasza:
71%

Karvak!

Ami Neked tetszik:” A konkrét modellnél elegendö lenne az, hogy a felfügesztési pontot egy elektromágnesssel felhuzzuk/visszaengedjük a vonzóerö irányában. Ez jócskán egyeszerüsitené a gerjesztömechanizmust azon kivül, hogy hatékonyabbá is válna.”

Na ez pont az ellentéte lenne a Milkovic féle ingának.Így nem kéne lökdösni az ingát,csak a pumpát tologatni…és leng az inga.Szerintem a gravitáció NEM energia,nem is forrás…csak egy következmény.Valami amiről még számomra nincs értelmes(kézzelfogható) magyarázat.Energiaforrás pillanatnyilag a NAP(bár ez sem kézzelfogható)A nap adja a folyókat,szelet,látható fényt és ki tudja hogy a teljes spektrum meddig tart?Infrától gammáig?vagy tovább?

Úgy viselkedsz mintegy durcás gyerek.Senki nem akar visszafogni,nem szkeptikusok vagyunk.Tedd a dolgod hajtson előre az hogy azértis megmutatod!Nem szóban hanem gyakorlatban.Ha sikerül megtapsolunk,ha nem akkor sem alázunk meg.Tanulunk.Egymástól.

Amikor ezt olvasod már kész a válasz,leírod és elküldöd még mielőtt átgondoltad volna.

2015. febr. 5. 01:55
 416/1938 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem a gravitáció NEM energia,nem is forrás…csak egy következmény."

Pont erröl irtam, hogy már régen nem igy van. Erröl szól pl. a Milkovics inga is. Ezzért már nem kell küzdeni, mert van. Itt nekem nem kell semmit tennem már, azon kivül, hogy rámutassak létezésére. Ezt megérteni kell már csak azoknak, akiknek ez a véleménye: "Szerintem a gravitáció NEM energia,nem is forrás…csak egy következmény."

A gravitáció erö. Ennek az erönek segitségével (vonzóhatás) készithetö új mozgási energia. Ilyen egyszerü.

2015. febr. 5. 02:53
 417/1938 anonim ***** válasza:
100%

Azoknak akik akadémiai szinvonalú argumentumokat szeretnének megtudni egyes kompetensnek tartott személyek véleményei alapján, angol nyelven: [link]

Itt nem az a lényeg, hogy ki mondja, hanem hogy mit mond. Tehát itt az a kérdés, képes vagy e megemészteni az újat, nem pedig az, hogy lehetséges e egyáltalán az energia létrehozása a vonzóerö segitségével.

2015. febr. 5. 03:58
 418/1938 NeoSzZ ***** válasza:
71%

A milkovic ingás kísérletét nagyjából kielemeztem.

Azt hittem, hogy mindenki egyetért vele, mert nem jött rá semmi reakció.

Karvak biztosan nem ért vele egyet, de akkor legalább írna rá valamit.

Karvak! Holvan a fenti kísérletben többlet energia? Mert én nem látom, csak a kevesebb veszteséget, de az nem többlet.

2015. febr. 5. 04:04
 419/1938 anonim ***** válasza:
100%

"A milkovic ingás kísérletét nagyjából kielemeztem."

Folytasd tovább a tanulmányozását. Esetleg készitsd el saját magadnak, hogy szubjektiv úton is meggyözödhess a töblet mozgási energia megjelenéséröl az gép kimenetén. Rámutatni tudok dolgokra. Nézni, látni, megérteni azonban már ki-ki saját maga képes. Más nem segithet ebben.

2015. febr. 5. 04:58
 420/1938 NeoSzZ ***** válasza:
71%

Kavrak! Ha ennyire bízol az ingában, akkor ajánlom figyelmedbe a kapcsolható mágneseket.

[link]

Bekapcsolt álapotban 2t a húzása.

Az ingával egyszerűen ki-be kapcsolgatod...

2015. febr. 5. 05:21
❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!