Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vajon miért van jó ideje...

Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?

Figyelt kérdés

Erről van szó:

[link]

Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?

2014. ápr. 24. 18:33
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯
 421/1938 NeoSzZ ***** válasza:
71%

Bocsánat, a nevedet elírtam...

Karvak!

2015. febr. 5. 05:22
 422/1938 anonim ***** válasza:
100%

József irta: "Karvak! Azért cáfolják az emberek a hasznos információkat, hogy a tömeg ne higgye el. Ez által az adott hasznos információ nem lesz közkincs. Csak a cáfolóé."

Függetlenül az inditéktól, sokszor tudatukon kivül is akadályozzák a lehetséges fejlödést. Fragmantálják a dialógust, dekoncentráltatnak. A fórumon szürnek csúnya szavakra, de nincsenek "koncepcióos perek", igy bennmaradnak a krónikus hitetlenkedök, meg azok akik konokul kötik az ebet a karóhoz és tagadnak mindent ami már a szenilis nagymamámnak is egyértelmü. Ugy kellene hogy: "Ha nemhiszel benne, akkor hadj minket békén, kivéve akkor, ha bizonyitod azt amiben tévedünk."

2015. febr. 5. 06:17
 423/1938 anonim ***** válasza:
100%

"NeoSzZ nevű felhasználó válasza: Bocsánat, a nevedet elírtam...

Karvak!"

Sokkal randábbul is már elneveztek. Nem vagyok érzékeny ilyesmire.

2015. febr. 5. 08:06
 424/1938 anonim ***** válasza:
71%

NeoSzZ nevű felhasználó válasza:

csüszi123!

Ez:

[link]

egy baromság...

Pár patkó mágnes egymás után?

Ennyire hülyének nézel? Nem kellene...

Ugyanabból a "gödörből" kiabálsz te is mink karvak.

Meg sem hallgatod a másikat,kapásból elvetsz minden mondatot ami nem a te (vagy inkább ti) szád íze szerint íródott.Ilyenkor persze jönnek a visszavágó vádak,hogy ígymegúgy.

Te kizárólag mágnesmotorban gondolkodsz.A fent említett példát megcsináltad annak idején?Föl lett téve a kfórumra miként suhan végig a golyó vagy ferrit henger a két mágnessor között.És nem kellett betolni.Az is lett mondva,hogy elgondolkodtató játéknak --több-- mint tökéletes.

Lett hozzászólva?Nem.

De legalább pörög a fórumod.

2015. febr. 5. 08:50
 425/1938 anonim ***** válasza:
71%

"A fórumon szürnek csúnya szavakra, igy bennmaradnak a krónikus hitetlenkedök, meg azok akik konokul kötik az ebet a karóhoz"

Karvak te melyikhez tartozol?A hitetlenkedőhöz vagy az eb kötőhöz.Konokul.

2015. febr. 5. 08:54
 426/1938 NeoSzZ ***** válasza:
71%

Csüszi!

Én a rajzból gondoltam, hogy baromság!

Volt/van róla videó valahol?

Azt mondod, nem kellett betolni a golyót és végig is gurult.

Ki is lépett a mágnesek mögött az erőtérből?

Egyébként betolni csak a mágnes golyót kell, a vas bemegy magától.

Nem tudok angolul, a rajz nekem azt juttatta eszembe, mint amikor ferdén összeraknak egyforma polaritású mágneseket.

Az pedig nem működik.

2015. febr. 5. 09:02
 427/1938 NeoSzZ ***** válasza:
71%

Egyébként, van valakinek ötlete arra, hogy miként lehet megmérni a mágnes által végzett munkát?

A mágneshez való közeledéskor nagyon meredeken nő az erő nagysága.

Annyira hirtelen történik a dolog, hogy szerintem nincs idő kivenni ilyenkor az energiát a rendszerből. Legfeljebb csak mechanikus módon.

2015. febr. 5. 09:05
 428/1938 anonim ***** válasza:
71%

"Volt/van róla videó valahol? "

Igen volt de már nincs.Saját kísérlet volt,le is írtam mi miért.Könnyen összedobható csak a beállításokra kell figyelni.Egyedül Blade Atti válaszolt erősítette meg akkor.Az,hogy szerinted mi miért nem működik az csak egy dolog.Szimulátor,monitor mögül nehéz ilyen téren tapasztalatot szerezni.

2015. febr. 5. 10:13
 429/1938 anonim ***** válasza:
71%

"Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?"

A "tulajjal" beszélve már leírtam miért.Az,hogy igaz-e vagy sem,nem az én dolgom.Ha a mondat második részéről lenne szó, akkor ott is ugyan ez ment mint itt.Rögeszmés tévhitekhez (kikerülve a valamire használható tényeket) makacsul ragaszkodása,párosulva a semmittevéssel.Erős fikázása a másik munkájának (akik legalább csináltak valamit).Jó nagyokat mondás.Tehát kocsmai színvonal.Jut eszembe,délidő lesz,igyunk egy felest.Vagy kettőt.

2015. febr. 5. 10:23
 430/1938 anonim ***** válasza:
100%
Minnyá délvan. Bedobunk valamit osz maj nekijesünk megin a zingyenenergijának. Mer ott van Karvak 1. törvénye: a fórum nem vész el, csak átalakul. Eszt a kört én fizetem!
2015. febr. 5. 10:57
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!