Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?
Erről van szó:
Legutóbb a gyakorlatban is működő mágnesmotorokról volt szó. Lehet hogy valakiknek ez nem tetszett hogy ilyen információk terjedjenek?
Bocsánat, a nevedet elírtam...
Karvak!
József irta: "Karvak! Azért cáfolják az emberek a hasznos információkat, hogy a tömeg ne higgye el. Ez által az adott hasznos információ nem lesz közkincs. Csak a cáfolóé."
Függetlenül az inditéktól, sokszor tudatukon kivül is akadályozzák a lehetséges fejlödést. Fragmantálják a dialógust, dekoncentráltatnak. A fórumon szürnek csúnya szavakra, de nincsenek "koncepcióos perek", igy bennmaradnak a krónikus hitetlenkedök, meg azok akik konokul kötik az ebet a karóhoz és tagadnak mindent ami már a szenilis nagymamámnak is egyértelmü. Ugy kellene hogy: "Ha nemhiszel benne, akkor hadj minket békén, kivéve akkor, ha bizonyitod azt amiben tévedünk."
"NeoSzZ nevű felhasználó válasza: Bocsánat, a nevedet elírtam...
Karvak!"
Sokkal randábbul is már elneveztek. Nem vagyok érzékeny ilyesmire.
NeoSzZ nevű felhasználó válasza:
csüszi123!
Ez:
egy baromság...
Pár patkó mágnes egymás után?
Ennyire hülyének nézel? Nem kellene...
Ugyanabból a "gödörből" kiabálsz te is mink karvak.
Meg sem hallgatod a másikat,kapásból elvetsz minden mondatot ami nem a te (vagy inkább ti) szád íze szerint íródott.Ilyenkor persze jönnek a visszavágó vádak,hogy ígymegúgy.
Te kizárólag mágnesmotorban gondolkodsz.A fent említett példát megcsináltad annak idején?Föl lett téve a kfórumra miként suhan végig a golyó vagy ferrit henger a két mágnessor között.És nem kellett betolni.Az is lett mondva,hogy elgondolkodtató játéknak --több-- mint tökéletes.
Lett hozzászólva?Nem.
De legalább pörög a fórumod.
"A fórumon szürnek csúnya szavakra, igy bennmaradnak a krónikus hitetlenkedök, meg azok akik konokul kötik az ebet a karóhoz"
Karvak te melyikhez tartozol?A hitetlenkedőhöz vagy az eb kötőhöz.Konokul.
Csüszi!
Én a rajzból gondoltam, hogy baromság!
Volt/van róla videó valahol?
Azt mondod, nem kellett betolni a golyót és végig is gurult.
Ki is lépett a mágnesek mögött az erőtérből?
Egyébként betolni csak a mágnes golyót kell, a vas bemegy magától.
Nem tudok angolul, a rajz nekem azt juttatta eszembe, mint amikor ferdén összeraknak egyforma polaritású mágneseket.
Az pedig nem működik.
Egyébként, van valakinek ötlete arra, hogy miként lehet megmérni a mágnes által végzett munkát?
A mágneshez való közeledéskor nagyon meredeken nő az erő nagysága.
Annyira hirtelen történik a dolog, hogy szerintem nincs idő kivenni ilyenkor az energiát a rendszerből. Legfeljebb csak mechanikus módon.
"Volt/van róla videó valahol? "
Igen volt de már nincs.Saját kísérlet volt,le is írtam mi miért.Könnyen összedobható csak a beállításokra kell figyelni.Egyedül Blade Atti válaszolt erősítette meg akkor.Az,hogy szerinted mi miért nem működik az csak egy dolog.Szimulátor,monitor mögül nehéz ilyen téren tapasztalatot szerezni.
"Vajon miért van jó ideje felfüggesztve az ingyenenergiáról szóló K-fórum?"
A "tulajjal" beszélve már leírtam miért.Az,hogy igaz-e vagy sem,nem az én dolgom.Ha a mondat második részéről lenne szó, akkor ott is ugyan ez ment mint itt.Rögeszmés tévhitekhez (kikerülve a valamire használható tényeket) makacsul ragaszkodása,párosulva a semmittevéssel.Erős fikázása a másik munkájának (akik legalább csináltak valamit).Jó nagyokat mondás.Tehát kocsmai színvonal.Jut eszembe,délidő lesz,igyunk egy felest.Vagy kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!