Szerintetek normális dolog az, hogy Magyarországon a menekültek a menekülttáborban Debrecenben az ellátás mellett heti 34000 HUF-ot kapnak zsebpénzként akkor, amikor egy becsületes magyar álláskereső egy hónapra sem kap ennyit?
"Meg lett infláció meg a többi! "
Ez a kedvenc mondatom. :D Feltaláltuk az inflációt!
A kérdezőhöz hasonló tinók alapvető retorikai hibája, mikor egyes eseteket tendenciaként próbálnak beállítani, mikor azt csak is átfogó statisztikai adatokkal lehetne bizonyítani.
Kérdező, nézd:
azt állítom ez alapján, hogy a földönkívüliek nem tudnak vezetni. Megfelelő a bizonyítékom számodra? Kb olyan erős mint a tiéd.
Ennyire mérhetetlenül fogyatékos nem lehetsz, kérdező. A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal aktuális menüjéből (nem archívumból!) elérhető az általam linkelt szabályzat, mert képzelt, nem cserélik le az ország összes törvényét és utasításait minden egyes kormány- meg évváltáskor. Képzeld, még a szemétmocsok kommunizmusból is maradtak törvényeink mind a mai napig! Na ehhez mit szólsz?
Ha tudsz AKÁRMILYEN hiteles forrást a heti 34-es állításod igazolására, linkeld, bár már számtalan lehetőséged volt és annyit sikerült kinyögdécselned, hogy "döbröcöni vagyok és öszt hallottam más döbröcöniektől".
A lokika említése meg viszonyítási alap volt, te hihetetlen szerencsétlen: az éves menekültügyi ellátás 1mrd-ját elvennéd azonnal, bezzeg arra, hogy a szerencsétlen, semmit el nem érő magyar foci egyik közepesen szarul teljesítő csapata úgy dönt, hogy nekik új stadion kell, na arra azonnal ömlik az 1,25mr állami pénz és az szerinted gondolom rendben van.
Őszintén mondom, szerintem halj meg egy lakástűzben.
"De a problémásakat ki is utasítják ne legyenek kétségeid."
Ha így lenne, már az kb. egész menekülttábort felszámolták volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!