Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek normális dolog...

Szerintetek normális dolog az, hogy Magyarországon a menekültek a menekülttáborban Debrecenben az ellátás mellett heti 34000 HUF-ot kapnak zsebpénzként akkor, amikor egy becsületes magyar álláskereső egy hónapra sem kap ennyit?

Figyelt kérdés
Hát hogy lehet az, hogy minden ellátás mellet ennyit kapnak csak úgy, és ki állja a cehet?

2013. máj. 22. 23:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/122 anonim ***** válasza:
12%

Egyszerű a megoldás: A-LA-PÍT-VÁNY kell, ahová az őket sajnálók utalhatnak pénzt, ezzel együtt az állam nullázza le a nekik járó összegeket.

Mindenki azért fizessen, amit használ és amiért akar.

2013. máj. 27. 18:32
 62/122 anonim ***** válasza:
68%
Oké, de akkor induljon a határon túliakat pénzelő alap is, én inkább azt tartom felháborítónak, hogy erdélyi parasztoknak koncerteket meg máv kedvezményt fizetünk az én pénzemből :)
2013. máj. 27. 18:35
 63/122 anonim ***** válasza:
30%

" Van egy morális kötelességünk az ilyen embereken segíteni, akármennyire is önző a legtöbb ember. Főleg akkor, ha elhanyagolható mértékű terhet jelent az ő (igazán kis fokú) támogatásuk.

Vagy te épp a "részedről" érkező 100Ftnyi költségvetési támogatás miatt nem tudtál lapostvt venni magadnak?"

De utálom az ilyen "mindenkinek segítsünk" embereket. 1, vagyis egy forintot sem adnék. Inkább veszek plazmaTV-t(nem nézek TV-t, de akkor is ;) ) minthogy olyannak segítsek akinek nem akarok.

2013. máj. 27. 18:35
 64/122 anonim ***** válasza:
84%
Ja, csak tudod ez a választott demokrácia csodája, átadod a döntési jogodat arra, hogy mire menjen az állam pénze. Én azt sajnálom, hogy tízmilliókból államtitkárokat reptetünk Paraguayba, hogy 10 ott élő ötödgenerációs "magyarral" beszélgethessenek arról, hogy felvegyék az állampolgárságot, meg Azerbajdzsánban nyissanak kulturális irodát az olajfúró parasztoknak, de ettől még nem hiszem azt, hogy lenne jogom eldönteni, hogy mire költsék az én oldalamról jövő bevételeket.
2013. máj. 27. 18:40
 65/122 anonim ***** válasza:
23%

" Oké, de akkor induljon a határon túliakat pénzelő alap is, én inkább azt tartom felháborítónak, hogy erdélyi parasztoknak koncerteket meg máv kedvezményt fizetünk az én pénzemből :) "

Rendben, támogatom, én írtam az előbb. Tököm kivan ezzel az országgal, ha mindenki a saját életét fizetné( kiv. közvilágítás,oktatás meg rendfenntartás) a fél ország ráébredne hogy többet vesz ki,mint amennyit befizet. Vonatkozik ez a cigányokra, magyarokra és mindenkire. Minden második emberre, nem midnenkire azért :)

2013. máj. 27. 18:40
 66/122 anonim ***** válasza:
30%

" de ettől még nem hiszem azt, hogy lenne jogom eldönteni, hogy mire költsék az én oldalamról jövő bevételeket."

Elég gáz,ha neked természetes hogy mások döntsenek a te pénzedről.

2013. máj. 27. 18:41
 67/122 anonim ***** válasza:
84%

Az, mert nem vagyok annyira önálltató, hogy azt higgyem, hogy jobban értek a várostervezéshez, az egészségügyhöz, a makrogazdasághoz és a hadügyhöz is, mint az adott témák szakértői és azt is tudom, hogy nem épülnek iskolák meg utak csak az én adóforintjaimból.

De ha neked az anarchizmus a nyerő, akkor irány Szomália. Csak aztán nehogy olyan menekültként szaladj vissza, mint akiktől az utolsó forintot is el akarod venni.

2013. máj. 27. 18:48
 68/122 anonim ***** válasza:
20%
Jó, hogy sosem kell csalódnom a jó magyar mentalitásban.
2013. máj. 27. 19:26
 69/122 anonim ***** válasza:
14%

" Egyszerű a megoldás: A-LA-PÍT-VÁNY kell, ahová az őket sajnálók utalhatnak pénzt, ezzel együtt az állam nullázza le a nekik járó összegeket. "

Akkor minek dolgozol, miért nem csinálsz inkább egy ALAPÍTVÁNYT, ahol a téged sajnálók küldhetnek neked pénzt?

2013. máj. 27. 21:45
 70/122 anonim ***** válasza:
29%
A nyugat ide toloncol vissza minden jöttmentet,hogy ne náluk cirkuszoljanak,és ne az ő költségüket terhelje.Legegyszerűbb számukra kötelezni rá Magyarországot,hogy minél többet fogadjon be,tartson területén.Nem az a gond,hogy menedéket kapnak hanem,hogy a gazdag nyugat egyre kevésbé akar ebben részt venni,és ránk,szegényekre tukmálnak egyre nagyobb számban mindenféle veszélyes idegeneket,akiket nekünk kell majd eltartanunk,miközben még a cigányokat is visszaküldözgetik Kanadából,meg mindenhonnan.Ez nem arányos közteherviselés nemzetközi szinten.
2013. máj. 28. 07:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!