Szerintetek normális dolog az, hogy Magyarországon a menekültek a menekülttáborban Debrecenben az ellátás mellett heti 34000 HUF-ot kapnak zsebpénzként akkor, amikor egy becsületes magyar álláskereső egy hónapra sem kap ennyit?
Ez nem következtetés, hanem sejtés. De ahol beengedik Európába ezt az arab-paki csürhét, mindenhol csak a baj van velük.
Mikor, miben hazudott a kuruc? Azért üldözik, mert nem nyalja a cigányok és a zsidók seggét, és nem gyalázza a magyarokat.
Mondjuk az egyik barátomról az írta, hogy egy kajmán az apja... Pedig teljesen egészében ember.
Egy rendőr barátomnak meg kirakta a nevét, számát, címét hogy ő verte össze az embereket a tüntetésekkor. Budapesten sem volt... Én személyesen ezt a két esetet ismerem. Ha lenne impresszuma, akkor az utóbbiban annyi pénzt pereltünk volna rajtuk, hogy az egész bazár bezárhatott volna. De nincs impresszum, számonkérhetetlenek, ergo nem vállaljak a felelősséget azért amit mondanak. Mert hazudnak, tudatosan.
Nem tudom, h ez a kajmános dolog szánalmas kötözködés volt-e, v ennyire buta vagy. Amit most írok, azt csak utóbbi esetben olvasd el: a kajmánt bizony nem szó szerint értették, sztem ha marhának v majomnak nevezel egy embert, te se gondolod azt, h biológiailag ezen állatok családjába tartozik.
A rendőr barátod meg honnan tudod, h nem volt Pesten? Ugyanúgy hazudhat ő is. Mindenesetre szép kis barátaid vannak.
Elárulom, a kajmán nem a zsidó szinonimája, bár kétségtelenül nagy az átfedés. Kajmánnak azt nevezzük, aki más emberek kárára, azokon átgázolva gazdagodik meg.
Az index és hasonló undormányok pedig nap mint nap hazudnak, hiába számonkérhetőek. A magyarok kárára elkövetett hazugságokat úgysem kéri számon senki. Egyébként belinkelnéd azt a cikket, amiben a rendőr haverod szerepel?
Nem, nem linkelnék be egy cikket, amin a barátom neve száma és címe szerepel.
De úgy látom kevés vagy, hogy felfogd. Az indexnek van impresszuma, ergo számon kérhető. Hazudik rólad az index? Beperelheted. Ezért nem érdeke hazudni. A kuruc viszont egy hazugsággyár, amit semmi nem támaszt alá jobban, minthogy névtelen senkik írják, akik nem vállalják a felelősséget a hazugságaikért.
Nem a barátod címére és telefonszámára vagyok kíváncsi, hanem h pontosan miért, milyen kontextusban, milyen források alapján tették közzé. Persze azt megértem, h nem akarod belinkelni, hasonló helyzetben én se bíznék meg egy idegenben, na mindegy.
Az indexnek érdeke hazudni, mégpedig azért, h rossz színben tüntesse fel a nemzeti oldalt v az egész magyar nemzetet, illetve jó színben a zsidókat és a cigányokat. Mivel pedig az igazságszolgáltatás az utóbbiak pártján áll, így nyugodtan felvállalhatják a nevüket, úgyse lesznek felelősségre vonva, amíg magyar kormányunk nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!