Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek normális dolog...

Szerintetek normális dolog az, hogy Magyarországon a menekültek a menekülttáborban Debrecenben az ellátás mellett heti 34000 HUF-ot kapnak zsebpénzként akkor, amikor egy becsületes magyar álláskereső egy hónapra sem kap ennyit?

Figyelt kérdés
Hát hogy lehet az, hogy minden ellátás mellet ennyit kapnak csak úgy, és ki állja a cehet?

2013. máj. 22. 23:28
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/122 tetro ***** válasza:
36%
Mert majdnem minden menekült bűnöző? Honnan van ez a hiteles infód?
2013. máj. 31. 14:48
 92/122 anonim ***** válasza:
21%

[link]

A kapcsolódóakat is olvasd el!

2013. máj. 31. 15:07
 93/122 anonim ***** válasza:
35%

Magukat okosnak gondoló buta emberek okoskodnak.

Nemhogy a bűnözőket, de szinte mindenkit kiutasítanak, ti nagyon barmok. Idéntől olyan változás történt, hogy a 30 ill. 60 napos limit végét meg kell várni, az előtt nem lehet kiutasítani valakit, tavalyig ez nem volt így (gyorsított eljárással gyorsabban is lehetett intézkedni), egy EU jogharmonizáció miatt kell igazodnunk a többi országhoz.

Ettől függetlenül a menedékjogot kapók száma még mindig az egyszámjegyű százalékok alacsonyabb régiójában van, a kérelmezők 3-4%-t ítélik meg jogos kérelemnek.

A többit kiutasítják! Attól, hogy neked még minden "barna" ugyanúgy néz ki, a januári barnák áprilisban már Kabulban ücsörögnek, az áprilisiak meg júliusban fognak Bangladesben.

2013. máj. 31. 15:15
 94/122 tetro ***** válasza:
23%

15.07

1. nem olvastad amit írtam? ez a cikk mit bizonyít így magában?

2. a kuruc nem forrás. továbbra sem.

2013. máj. 31. 16:17
 95/122 anonim ***** válasza:
14%
Miért nem mennek a gazdag USA-ba,Kanadába,vagy franciába,németbe,angolba? Sok ott már a bevándorló? Itt meg sok a cigány. Mi is szegények vagyunk és üldözöttek,épp csak háború nincs (még).
2013. máj. 31. 16:22
 96/122 anonim ***** válasza:
14%

tetro:

1. Mondtam, h a kapcsolódóakat is olvasd el. Azért a helyiek sztem jobban látják a helyzetet, mint a politikusok a parlamentből.

2. Miért nem? Az indexnél és hasonló szennylapoknál mindenképpen hitelesebb.

2013. máj. 31. 16:27
 97/122 tetro ***** válasza:
36%

Egy újság onnantól hiteltelen eleve, hogy nincs impresszuma. Ezt ezzel rövidre is zárhatjuk.

Igen, ez az alapvető tévhit, hogy a helyik jobban tudják úgy globálisan a dolgokat. Ők tapasztaltak valamit, ez alapja messzemenő következtetéseket lehet levonni. Na ez téves. És nem csak a menekültekkel kapcsolatban, hanem úgy általánosságban. Pl én a legutóbbi két alkalommal két különböző étterembe is szar somlóit kaptam. Én személyesen, ott voltam helyben, és szar volt... Szóval én mint tapasztalt kimondhatom, a somlói egy szar.

2013. máj. 31. 16:31
 98/122 anonim ***** válasza:
86%
A somlói általánosságban nem szar de amit te ettél az az. Mi elhisszük mert megtapasztaltad, de nekünk debrecenieknek a kutya sem hiszi el hogy viselkednek a menekültek a Kossuth utcán, a Piac utcán és a Sámsonin. Inkább olyanok mondják meg most nekünk akik a város közelébe sem élnek és ennek ellenére megmagyarázzák hogy ne általánosítsunk mert vannak köztük rendesek is. Vannak de attól még a "somlói szar". Egy ember volt eddig aki azt írta hogy a Sámsonin él és szokott néha bezsélgetni velük és nem van köztük intelligens is. Na az ő szavára adok. A dunántúliakéra nem.
2013. máj. 31. 16:37
 99/122 anonim ***** válasza:
37%
*és van köztük intelligens is (egy korábbi mondatszerkesztés miatt maradt a NEM szócska
2013. máj. 31. 16:38
 100/122 anonim ***** válasza:
14%

Mivel üldözik a kurucot és a szerkesztőit, a demokrácia és a sajtószabadság jegyében, így sztem érthető, h nincs impresszuma.

A kérdésben a debreceni menekültekről volt szó, azokról pedig igenis többet tudnak a helyiek. Bár kétlem, h máshol annyival különbek lennének.

2013. máj. 31. 16:39
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!