Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek normális dolog...

Szerintetek normális dolog az, hogy Magyarországon a menekültek a menekülttáborban Debrecenben az ellátás mellett heti 34000 HUF-ot kapnak zsebpénzként akkor, amikor egy becsületes magyar álláskereső egy hónapra sem kap ennyit?

Figyelt kérdés
Hát hogy lehet az, hogy minden ellátás mellet ennyit kapnak csak úgy, és ki állja a cehet?

2013. máj. 22. 23:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/122 anonim ***** válasza:
28%

Egyáltalán nem vagyunk rasszista ... szélsőjobbos kormányok egymást érték európában ausztriától, finnországig ...

Ne hogy elhidd a német médiabirodalom állításait .

2013. máj. 23. 09:45
 12/122 anonim ***** válasza:
90%

A debreceni menekülttáborral csak annyi a probléma hogy a láthatóan jól élő "menekültek" szétcseszik a városunkat.

Saját bűnözési hullámot indítottak a városban. A helyi újságok heti rendszerességgel foglalkoznak az éppen elkövetett bűncselekményekkel. A menekülteket ha már befogadtuk CSAK etetni kéne semmi mást... Élnek épen és egészségesen, viszont azt a 7 ezer forintot is lehetne éhező magyar gyerekekre költeni, akik nem menekültek a saját hazájukban. Nincs itt akkora k*rva jólét, hogy az idevetődötteket is istápolgathassuk.

Szerencsére nagyon-nagyon messze lakok a tábortól, (tábor... egy-két középsulis kollégium lepukkantabb...) de amikor mégis arra kell mennem nem érzem jól magam a buszon 10-20 ordibáló, őrjöngő ember között akiknek egy szavát sem értem. A kérdés teljesen jogos, miért kell az alapellátás mellett bármennyit fizetni? Hány magyar nem kapja meg még az alapellátást sem? Vicc az egész.

2013. máj. 23. 09:53
 13/122 anonim ***** válasza:
86%

Nem is ez a probléma, hanem h bűnöznek annak ellenére, h el vannak látva....

De úgy látszik egyesek szerint jó pofát kellene hozzá vágnunk.

2013. máj. 23. 10:06
 14/122 anonim ***** válasza:
28%
A média pont, hogy a menekültek ellen van! És nem csak a szélsőjobbos média, ahogy írja az előző kommentelő, történik valamilyen bűncselekmény ami köthető menekültekhez, egyből címlapra kerül. A nagy számok törvénye alapján elkerülhetetlen, hogy történjenek attrocitások, DE a többség új életet akar kezdeni, dolgozni akar. Én a sámsoni úton élek, nem egy menekültel beszéltem már. Többségük nem is ide akart jönni, csak ide keveredtek valahogy. Amikor lemészárolják a szeretteidet, porig rombolják a házad, nem igazán érdekel hova csak el. Van köztük építész, tanár, sőt még orvos is. Egy két eset miatt elítélni mindjájukat? Nem rasszizmus?
2013. máj. 23. 10:10
 15/122 anonim ***** válasza:
88%

Nem rasszizmus mert az egyetemen naponta több száz arabot, négert, ázsiait látok akikkel semmi problémám nincs. Nem is általánosítottam, egyszóval nem mondtam hogy mindegyikük bűnöző lenne. Csupán van köztük és nem is bűnözőt mondanék hanem bajkeverőt.

De a bűnözési vonal egy mellékszál amit másodlagos problémaként hoztam elő. Ami ugyebár létező dolog, persze nagy számok... De nem szeretem amikor azt hozzák fel érvként hogy : "de hát a magyarok is bűnöznek" Hát basszus szép hogy van bűnözés az országban, dobok egy hátast ha egyszer nem lesz.

A fő probléma az amit a hozzászólásom második részében írtam, mire fel kapnak egy nyamvadt petákot is ha közben a belvárosunk tele van hajléktalanokkal, ha a Szent Anna utcán az ingyenkonyhánál kígyózik a sor nap mint nap. Nem mondtam hogy ne engedjük be őket a határon, de igenis sajnálatos amikor népírtás elől menekülnek de mindannyian láttunk már példát amikor a jobb életszínvonal érdekében menekülnek egyesek (Kanadából hány roma állampolgárunkat küldték haza? elég sokat...). Még azt sem mondom hogy tegyünk különbséget köztük, nem áll jogunkban. De könyörgöm sajnálom tőlük azt a 7 ezer forintot is. Kapnak szállást, ennivalót. Kész. Majd ha ezt minden magyarról eltudjuk mondani akkor a menekülteket is jobban elláthatjuk. Erre szeretnék ellenérvet kapni. Bár inkább nem szeretnék olyat látni hogy a hozzánk menekültek jobb ellátást érdemelnek mert szerintem egész nap sírnék.

Ui. Meglepő hogy egy Sámsoni úton lakó ilyen véleményen van, tényleg nem járok arra sokat de a 19-es buszon valahogy nem ilyen hozzáállást látok az emberek arcán.

2013. máj. 23. 11:12
 16/122 anonim ***** válasza:
35%

Te komolyan elhiszed neki, h ott lakik???:)

Volt már ilyen kérdés, valahogy mindig van pár válaszoló, aki pont ott lakik és valahogy mindig állítják, h semmi baj nincs velük, sőt a magyarokkal van inkább a baj:D

Nevetséges.

2013. máj. 23. 12:25
 17/122 anonim ***** válasza:
59%

Én azt tartom inkább viccesnek, hogy mindig akad egy hozzászóló, aki épp bicskei és épp látta facebookon, ahogy pont egy menekült húszezresekkel menőzik a képeken.

Bicskei társunkhoz a kérdésem:

Ha ilyen látványosan viszolyogsz a menekültektől, mégis hogy ismerhettél meg legalább egyet annyira, hogy a nevét tudd és bejelöld FB-n? :DDDDDDDDDDDDDD

De igazatok van, tuti a heti 34 az igaz, mert VALAKITŐL AZT HALLOTTÁTOK!

2013. máj. 23. 13:29
 18/122 anonim ***** válasza:
35%

Mi a baj azzal a pár menekülttel? ha nektek kellene menekülnötök mint magyarnak ti is ilyen szemléletmódot szeretnétek?

[link]

2013. máj. 23. 20:47
 19/122 anonim ***** válasza:
44%

Itt is lehet róla olvasni:

[link]

Szerintetek nyugaton is így álltak hozzá ehhez a kérdéshez, hogy minek jönnek ide menekültek?

2013. máj. 23. 20:49
 20/122 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó, azért van különbség a magyar és az arab, afgán, stb. menekültek között. Előbbiek civilizáltak, utóbbiak nem.
2013. máj. 23. 21:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!