Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért akar mindenki sokat...

Miért akar mindenki sokat keresni?

Figyelt kérdés

1.)A pénznek nincs értéke

2.)Nem tesz boldoggá

3.) Minek,ha egyszer úgyis meghalsz?

4.) Sokkal többet érnek az élmények amiket átélsz és ehhez nem feltétlen szükséges a pénz.

2011. okt. 14. 16:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:
Miért kéne pénz hozzá?
2011. okt. 14. 18:12
 52/64 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy te boldog vagy, de engem ez az élet nem tenne boldoggá.Én szeretem a pénzen vehető dolgokat, pontozzatok le, de se egy nyaralás, mozi, étterem stb.Nekem ez kevés lenne.
2011. okt. 14. 18:13
 53/64 anonim ***** válasza:
0%

"gondolom a villanyért meg kecskével fizetsz, a cipődet két libáért cserélted, ha megbetegszel, a gyógyszertárban meg tyúkért adják ki a gyógyszereidet."

Tévedsz Bandika. A villanyért nem kell fizetni, a ti értékrendetek szerint fillérekből elő lehet állítani. A cipőm nem cseréltem, míg működött itt a szeméttelep annyit összeszedtem, hogy még az unokáim is hordhatják. Csak sajnos mára már az unió bezáratta, pedig ez volt itt a legjobb jövedelemforrás.

Gyógyszertárba nem járok. Az orvostudományt nem tartom semmire, mert az egy népámítás.

Főzök viszont szilvapálinkát, termesztek fokhagymát, máriatövist, orbáncfüvet, csalánt, mákot. Sok minden más meg a mezőn is fellelhető, még termeszteni sem kell.

2011. okt. 14. 18:15
 54/64 anonim ***** válasza:

"és akivel cseréltél az meg tökmagért vásárolta meg?"

Szerinted kérdeztem miért vásárolta meg? Te mikor bemész a városba és veszel valamit, minden bótba megkérded, hogy ők honnan és miért szerezték?

2011. okt. 14. 18:18
 55/64 anonim ***** válasza:

Most komolyan Bandika!

Nem érzed úgy, hogy kissé szőrszálhasogató vagy? Téged már minden üzletből kidobtak volna a városiak.

2011. okt. 14. 18:21
 56/64 anonim ***** válasza:

"Miért kéne pénz hozzá?"

Most hirtelen nem is tudok olyan dolgot mondani, amihez ne lenne szükségem több pénzre.

-saját lakás

-családalapítás

-autó is kéne

-erősebb számítógép

-nyaralni nem voltam évek óta

-nincs olyan hobbim, ami ne kívánná meg az anyagiakat

Soroljam? Mihez akarsz te pénz nélkül kezdeni?

Mit szoktál csinálni, amihez nem kell pénz?

2011. okt. 14. 18:24
 57/64 anonim ***** válasza:

"... bemész a városba és veszel valamit, minden bótba megkérded, hogy ők honnan és miért szerezték?"

természetesen nem kérdezem meg, mindössze arra szerettem volna rávilágítani, hogy mindaddig működhet (igen korlátozott módon és elég siváran) a "megélek én pénz nélkül is", amíg mások használják a pénzt.

2011. okt. 14. 18:27
 58/64 anonim ***** válasza:
elhiszem, hogy nem költesz gyógyszerre, bár azért az elég érdekes lenne, hogy a gyógyfüveiddel és a fokhagymáddal hogyan oldanál meg pl. egy vakbélműtétet :)
2011. okt. 14. 18:29
 59/64 anonim ***** válasza:
Gondolom fogorvosnál se jártál életedben.
2011. okt. 14. 18:30
 60/64 anonim ***** válasza:
Más kidobott cipőinek én nem örülnék, nem véletlenül lett kidobva és lehet gombás. Egyébként az is pénzből volt valakinek, a routerrel pedig valakitől lopod a netet, aki fizet érte. Ez nem pénz nélküli élés, hanem kapálózás az életben maradásért.
2011. okt. 14. 18:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!