Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz rátalálni egy rendes lányra, mindenki nagy-arc, csak nyávog? Hol kell keresni a kedves, barátságos földönn járó lányokat.
24/F. vagyok,ebben a korban már vágyom arra hogy társamnak érezzem,mindenről tudjak beszélni vele ,ja és ne 17-éves legyen .
Miért van az hogy 23-éves lány legalább egy 30 éves srácra vágyik???
Ugyanannyi idős vagyok, mint Te, s én itt találtam meg a páromat, aki 21 éves.
Szóval a kérdésre a válasz: bárhol, de mindenhol kicsi rá az esély, elnézve a mai fiatalságot.
24/F
Nem macerából,de mi bajod a 17 éves csajokkal?:DÉn 17 vagyok,lassan 18 és a barátom 24.:)És nagyon jól kijövünk..:)
Amúgy kérdésre válaszolva keress valami hobbit,szabadidős tevékenységet ami érdekel,és ott próbálj ismerkedni.Egy közös dolgokat akkor biztosan lesz:)
16:54
Mit értesz az alatt, hogy önálló? :) Elég sok féle képpen lehet valaki önálló. Lakjon külön, albiban, vagy saját kecóban?
21F
És én hol keressek hasonló paraméterrel rendelkező srácot??
Én nekem egyáltalán nem kell, hogy harminc éves legyen az illető, mégsem talál meg senki.. : (
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!