Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan nehéz rátalálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz rátalálni egy rendes lányra, mindenki nagy-arc, csak nyávog? Hol kell keresni a kedves, barátságos földönn járó lányokat.

Figyelt kérdés

24/F. vagyok,ebben a korban már vágyom arra hogy társamnak érezzem,mindenről tudjak beszélni vele ,ja és ne 17-éves legyen .

Miért van az hogy 23-éves lány legalább egy 30 éves srácra vágyik???

2011. okt. 7. 16:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

19:38:

Szegény lány :( Mi volt ilyen rossz, hogy egy 6 évig tartó kapcsolatra szenvedésként tekintesz? Ennyire rosz volt a fősuli/egyetem, vagy mi történt? Szívesen meghallgatnám a tapasztalataidat, sztem tanulságos lenne más számára is...

Persze csak ha nem túl személyes vagy indiszkrét...

21F

2011. okt. 7. 19:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon hosszú a történetem. Fiatalon jöttem össze egy sráccal akivel ugye 6 évig voltam együtt. Ő szó szerint kihasznált, és le.szart, én meg a szerelemtől vak voltam, és azt hittem ez a normális, kiszolgáltam, kedvére tettem, pincsi kutyája lettem. Ezalatt megtiltotta hogy az általános iskolai barátaimmal tartsam a kapcsolatot, így elmart mellőlem mindenkit, én meg hagytam, sajnos. Ezért a középiskolában is elég antiszociális lettem, kevés barát, mert ugye tiltotta, és kb. a 4 évet egyedül vittem végig, mert a barátommal találkozni csak akkor tudtam ha én elmentem hozzá. Majd elkerültem főiskolára és megismertem másokat is nem volt ott, nem szólt már bele, vagy már nem érdekelt, megismertem mások kedvességét, és szakítottam vele. Akkor jöttem össze egy másik sráccal aki a 2 éves volt, na hát lelkileg az is lenullázott. Egy munkanélküli alkoholista, cigis, drogos gyerek volt, de törődött velem és szeretett, ez nekem mindennél többet ért az elmúlt 6 év után, így szintén vakon tűrtem a dolgokat. Elfajultak a dolgok, elkezdtem félni tőle, bántott, idegbeteg volt, öngyilkossággal fenyegetett, így nem mertem elhagyni. Nem volt pénze, otthon lakott, nem volt munkája messze laktunk és a talákozást is én fizettem az ösztöndíjamból, az ő jegyét is hozzám,a kajáját, cigijét, piáját. Tudom hülye voltam. A mai napig tartozik 50ezer ft-al amit kölcsön adtam egy albérletre... kár volt. Egy szerencsés éjszakán szabadultam meg tőle, részeg volt és szakított velem. Onnantól kezdve szabadnak éreztem magam és nem féltem tőle, mondhattam, hogy ő kimondta, és én egyetértek, ne folytassuk. Egy évig zaklatott még, de a pénzem nem kaptam meg. Szakítás óta eltelt 2 év, de még mindig a lelki sebeimet nyalogatom, 2 ilyen elcs.eszett embert kifogni... tudom magamnak köszönhetem ma bajomat, de tanultam belőle, ezért is támasztok szigorú, és talán másoknak kiábrándítónak tűnő elvárásokat. Nagyjából ennyi, de ez így elég rövidített változat :)

Ja hogy a fősulival mi a bajom? Nem bírom a bulikat, azokat akik a bulinak élnek, a piának a ciginek, drognak. Én teljesen ellene vagyok ezeknek, így a fősuli sem volt könnyű, azt is egyedül vittem végig, mivel ott mindenki ezeknek élt. Rossz élmény az általános iskola óta, ezek vesznek körül, nehéz így normális, teljes értékű embernek lenni. Talán megmaradtam antiszociálisnak, hisz nem vagyok társas ember, nem szeretem az összejöveteleket.bulikat. Koncert maximum, de az én életem a természet, az állatok, nekem ez ad boldogságot, nem a buli.

2011. okt. 7. 20:14
 13/16 anonim ***** válasza:

20:14:

Jézus Isten O.O Nem számítottam vidám történetre, de ez még olvasás alapján is lesokkolt.

Ezek után abszolút megértem a hozzáállásod és elvárásaid...

Nagyon nagyon híjján voltált még a szerencsének is :(

Ami a fősulit meg a bulit illeti, én ugyan nem jártam fősulira (egyenlőre ;) de a bulimániásokat én sem bírom. Sőt az ilyen iszunk mindhalálig emberektől a hideg kiráz...

Egyáltalán semmivel nem vagy kevesebb ember, amiért ezeket kihagyod. Mindet amit felsoroltál... Engem is hasonló körülmények fogadtak mindenhol, ált. suli, középsuli, okj... De emellett ugyanazokkal barátkoztam akik ennek éltek. És egytől egyik nagyon rendes emberek voltak, csak imádtak kirúgni a hámból.

Csak azért mondom ezt el, mert én ugyanazt a stílust követem mint te, annak ellenére, hogy semmi nem ösztökélt erre, csak saját magam.

Attól pedig nem vagy antiszociális, mert magadnak való vagy. Ismerek egy pár ilyen embert, és én is valamennyire ilyen vagyok, de ez nem antiszociális.

Viszont az nagyon nem jó, hogy nincs barátnőd. Legalábbis nem említetted, hogy volna. Kell legalább egy ember ebben a nyomorult életben, akivel néha beszélgethet egy jót, kibeszélheti a lelkét... Sokat segít az életben :)

Bocsánat, ha egy kicsit is kioktató lett volna bármely része a szövegemnek, tényleg nem annak szántam. Meg eleve idősebb és tapasztaltabb is vagy ^^

Minden esetre, kívánom hogy az életed további része sokkal boldogabban telljen, és köszönöm hogy megosztottad velünk a történeted :)

Sokaknak biztosan felnyitottad a szemét, hogy a világ nem csak kinézetből, meg pénzből áll...

21F

2011. okt. 7. 21:45
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki hozzászólását,sajnos csak most tudtam olvasni,eggyet értek,24-akkor már legyen önálló,persze nem lakásra gondolok mert az még egy 30-as-nak is nehéz összehozni,viszont már kapisgáljon valamit,ami elszomorit hogy az ilyen rendes lányokat nem a buliban lehet megtalálni hanem elvannak rejtve ezek a kincsek valahol,és hogy mekkora az esélye annak hogy itt Budapesten megtalálod hát???Akár ennek az esélyét növelhetnénk,ugyis olyan sok a magányos ember,lehetne egy klubb,szűletnének jó barátságok jönnek a hosszú téli esték és írhatunk egymásnak,ötlet???

Mindenképp korlátozni a belépési életkort.stb.

2011. okt. 10. 11:44
 15/16 anonim ***** válasza:

21 F

Köszi az együttérzést,rég voltak már ezek,volt időm feldolgozni, már túl vagyok rajta,és minden rendben. Egy igaz bnőm van, de nincs is szükségem többre,vele is ritkán találkozunk,de nekem elég. Ezenkívül már megtaláltam azt az embert akit kerestem, életem szerelmét, ő kárpótol mindenért, minden rosszért, vele már együtt lakunk,szóval egyenesbe jött az életem,bár sokáig kellett várnom ezért.

Tényleg köszi, h érdeklődtél,és elolvastad amit írtam, jó h vannak még ilyen emberek mint Te.

24L

2011. okt. 10. 16:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia! na megtaláltad már a rendes lányt?
2011. dec. 26. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!