Miért akar mindenki sokat keresni?
1.)A pénznek nincs értéke
2.)Nem tesz boldoggá
3.) Minek,ha egyszer úgyis meghalsz?
4.) Sokkal többet érnek az élmények amiket átélsz és ehhez nem feltétlen szükséges a pénz.
1. A pénznek valóban nincs értéke, de mindennek az értéke kifejezhető vele.
2. Boldoggá nem tesz, de ha nincs annyira felhőtlenül boldog sem lehetsz!
3. Mert amíg élsz, addig jó ha van, ha meg meghalsz, hagyhatsz vmit a gyerekeidre, hogy ne kelljen saját maguknak minden fillért előteremteniük pl. egy lakásra.
4. Nem feltétlenül szükséges, de van sok olyan élmény amihez kell.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, a legtöbb ember Mo.-on nem sokat akar keresni, hanem egy elfogadható színvonalon.
Számtalan olyan program/intézmény/hely van aminek igénybevételéhez pénz kell. Utazás, fürdők, a legjobb ruhák, a legjobb kaják, ezek mind pénzen szerezhetőek be..
Én pl szívesen laknék 1 szállodában, úgy, hogy kibérlem a szobát előre évekre, és lehet, hogy ez meglepetésnek fog hangzani, de ehhez is pénz kell. :)
"Igaz,hogy a pénz nem tesz boldoggá,de nélküle éhen halsz."
Mért halnál éhen? Mindent meg tudsz termelni magadnak. Valamilyen szinten én is használok ugyan pénzt, de az minimális. Ha megszűnne sem halna éhen senki. Sőt elárulok még valamit:
A PÉNZT NEM LEHET MEGENNI!
lehet, hogy azért, mert az életben minden pénzbe kerül?
(kedves kérdező, te valóban komolyan gondoltad a kérdést..?)
"Mert pénzmániás vagyok, azt hajtom állandóan."
Próbáltad már kezeltetni magad?
1.)A pénznek nincs értéke
De értéket lehet belőle teremteni magadnak.
2.)Nem tesz boldoggá
Inkább sírok egy Audiban, mint a híd alatt.
3.) Minek,ha egyszer úgyis meghalsz?
Minek élsz, ha úgyis meghalsz?
4.) Sokkal többet érnek az élmények amiket átélsz és ehhez nem feltétlen szükséges a pénz.
Ha úgyis meghalsz, minek az élmények? Azért a legtöbb élmény nem az utcán hever.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!