Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért zsidózik ma mindenki?

Miért zsidózik ma mindenki?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar, hogy olyan emberek zsidóznak, akik még életükben nem láttak zsidót. Más a vallása ÉS? nagytőke, Hát azért nem minden zsidónak van. Ennyi erővel lehetne nyugodtan Oroszozni, Németezni franciázni és még sorolhatnám. Ha zsidó lennék (ami egyébként nem vagyok), nagyon zavarna, hogy olyanért szólnak be amiről nem tehetek.
2011. jún. 20. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:

Kérdező tegnap 09:34 Mitől lesz jobb ha nyaljuk a zsidók seggét?

06-20 19:53-es Azért azokban az országokban is mint Izrael kivételével a többiben is zsidóznak. És jó ha tudod, életemben annyi cigányozást mint egy 95+%-ban zsidókból álló közegeben soha nem hallottam, és ez tipikus. Zsidóknál jobban a cigányokat senki nem utálja. Még a Holokauszton is állandóan marakodnak.

Az az igazi brutál szülök elleni lázadás, amikor zsidó lány cigány pasihoz megy. Egy neonácit sokkal könnyebben elfogadnak a családban, mint egy cigányt.

2011. jún. 23. 10:47
 72/78 Tom Benko ***** válasza:
72%

Vitatkozhatnánk, hogy ki kapott agymosást... Az meg külön bájos, hogy még szépen a liberalizmust is idekevered. Ismét nem kellett csalódnom. Tudod te, mit jelent, vagy csak visszamondod, amit elálmodoztak neked?

Amúgy képzeld el, cigányokkal meglehetősen sokat foglalkozom. Jelentős részük pont az általad kisebbségnek tartott részhez tartoznak...

2011. jún. 23. 17:49
 73/78 anonim ***** válasza:
0%

Tom Benko:

Kiváncsi lennék milyen szinten foglalkozol. Talán valami egyetemen ahol van 1-2 díszcigány?

Én ugyanis cigányos környéken laktam gyerekkoromban és többségük bizony olyan, amilyennek mondom. Kéelenek voltak még 3. osztályban is folyamatosan olvasni. Az értő olvasásról ne is beszéljünk. Rendetlenek lopósak verekdősek voltak. 1-2 normálisabb volt közöttük akivel szót lehetett érteni és nem csak pofozkodni akart. Ugyhogy ennyit a cigányokról.

Az meg hogy te akarod úgy beállítani mintha én dobálóznék sablon szövegekkel külön nevetséges. Nézzél már tükörbe te polkorrekt médiahuszár! Nagyon régi lemez ez már előtted is sokan puffogtatták ugyhogy ezzel csak magadat járatod le. Te híres cigányvédő csicsek.

2011. jún. 23. 18:23
 74/78 anonim ***** válasza:
Mert a többség nem elfogult filoszemita, vagy zsidó. Bár sok zsidó is "zsidózik" és még a józanabb filoszemita is.
2011. jún. 23. 18:54
 75/78 anonim ***** válasza:
53%

"Bár sok zsidó is "zsidózik""

Persze. És ez pont arra vezethető vissza, hogy azok között se mind cionista, hanem vannak akik csak egyszerű emberek akiknek semmi hasznuk nincs a holokausztozásból és belátják, hogy ez nekik inkább csak kárukra van mert ezért néznek ferde szemmel őrájuk is, mert a fajtársaik g*ciskednek.

2011. jún. 23. 19:38
 76/78 anonim ***** válasza:

"fajtársaik g*ciskednek"

E helyet írhattál volna valami szebbet is!

2011. jún. 23. 19:59
 77/78 anonim ***** válasza:
0%

„oké. A magyarok gyülölködöek, lusták és könnyen megvezethetőek.”

Te magyar vagy? Nem, te nyilván nem lehetsz az...

Bár ezek a tulajdonságok igaznak tűnnek rád vonatkoztatva.

2011. jún. 24. 17:22
 78/78 Tom Benko ***** válasza:

18:23

Szánalmasan erőlködsz. :( Pedig jobbat reméltem... :(

Hogy hol foglalkozom velük? Például az iskolákban, ahol tanítok. Szakközépiskola, szakiskola, felnőttképzés, jópár éve. Sőt,tulajdonképpen már születésem óta van kapcsolatom velük, úgyhogy van némi tapasztalatom.

a hozzászólásod végét nem igazán értem, valahogy a szavak nem alkotnak mondatokat. Le tudnád írni magyarul, érthetően is?

2011. jún. 24. 23:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!