Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért zsidózik ma mindenki?

Miért zsidózik ma mindenki?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar, hogy olyan emberek zsidóznak, akik még életükben nem láttak zsidót. Más a vallása ÉS? nagytőke, Hát azért nem minden zsidónak van. Ennyi erővel lehetne nyugodtan Oroszozni, Németezni franciázni és még sorolhatnám. Ha zsidó lennék (ami egyébként nem vagyok), nagyon zavarna, hogy olyanért szólnak be amiről nem tehetek.
2011. jún. 20. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/78 anonim ***** válasza:
75%

bájos naivitás érződik ki a kérdésből.

amúgy érdekes módon akkor erősödött fel ez, mikor mszp-szdsz kormány volt, mostanra mérséklődött. vajon miért?

2011. jún. 20. 10:51
 2/78 anonim ***** válasza:
63%

Mondjuk franciázni is szoktak az emberek, csak azt nem a nyílt közösség előtt :P

A kérdésre: Azoknak az embereknek akik lusták megteremteni maguknak, és a családjuknak a jólétet úgy vannak vele, hogy könnyebb ha azt mondják, hogy a zsidók miatt szegények.(kivételek ez alól a fiatal bitnácik, ők csak divatból csinálják)

Nem kell rájuk figyelni.

2011. jún. 20. 10:53
 3/78 anonim ***** válasza:
59%

hű, te nagyon naiv vagy.

ha nyitott szemmel és füllel járnál a világban, akkor ez nem lenne kérdés...

2011. jún. 20. 10:54
 4/78 anonim ***** válasza:
71%

1.mindenki találkozott már zsidóval.

2. az elmúlt 5000 évben mindig zsidóztak

3. valóban nem sok értelme van

2011. jún. 20. 10:55
 5/78 A kérdező kommentje:
Miért is vagyok naiv? Vannak gazdag zsidók, elismerem, de nem minden zsidó az. Miért kellene azokat is utálni, akik nem ártottak senkinek? Már bocsánat, de ez rasszizmus, ami a legundorítóbb dolog a világon.
2011. jún. 20. 11:01
 6/78 anonim ***** válasza:
100%

Az a naiv,hogy ezen csodálkozol.

Nekem konkrétan semmi bajom a zsidó ismerőseimmel, de még ők is elismerik,hogy az elmúlt 5000 évben valahogy mindíg elérték,hogy utálják őket a körülöttük élők. Azért ez nem semmi,ez még egy nemzetnek sem sikerült.

2011. jún. 20. 11:02
 7/78 anonim ***** válasza:
75%
Mert sok a zsidó.
2011. jún. 20. 11:10
 8/78 anonim ***** válasza:
66%
Gondoltam, h lesz legalább egy olyan válaszoló, aki elnaívozza a kérdezőt xD szánalmasok... ezt csak azért írják, mert ők nagy előszeretettel zsidóznak le mindenkit, de maguk sem tudják miért, csak kis senkik..és nem tudtad most köpni nyelvi, ezért inkább naívoznak :D kis senkik ezek...
2011. jún. 20. 11:20
 9/78 Tom Benko ***** válasza:
74%
Kényelmesebb magunkon kívül keresni a problémák forrását, és így a meg nem oldását is megindokolni, mint belátni, hogy saját ostobaságunk vezetett idáig. Ha ehhez még ideológiát is kreálunk, akkor pedig igen tartósan megmaradó tévképzetrendszert lehet kiépíteni, melyen keresztül másokat is meg tudunk nyerni ehhez, különösen, ha tanulatlan vagy befolyásolható emberekre akadunk.
2011. jún. 20. 11:33
 10/78 anonim ***** válasza:
55%

Mert a normális emberek nem szeretik, ha szemétkednek a hátuk mögött.

[link]

2011. jún. 20. 11:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!