Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért zsidózik ma mindenki?

Miért zsidózik ma mindenki?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar, hogy olyan emberek zsidóznak, akik még életükben nem láttak zsidót. Más a vallása ÉS? nagytőke, Hát azért nem minden zsidónak van. Ennyi erővel lehetne nyugodtan Oroszozni, Németezni franciázni és még sorolhatnám. Ha zsidó lennék (ami egyébként nem vagyok), nagyon zavarna, hogy olyanért szólnak be amiről nem tehetek.
2011. jún. 20. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
46%

hát kérdező, te sem vagy magyar, hogy itt véded a zsidókat, meg a cigányokat... nem érted, hogy az ember azért utálja őket, mert olyan aljasságaik vannak, amik csak ezekre a népcsoportokra jellemzőek?

"Én sem félek sem a cigányoktól sem a zsidóktól, sem másoktól."

oké, biztos nem a Blahán laksz. majd egyszer, kis naiv, ha lesz konfliktusod valamelyikkel, kimozdulsz, és nem csak otthon üldögélsz a gép előtt, akkor majd te is máshogy fogsz vélekedni. nem azt mondom, hogy félni fogsz tőlük, de fog benned egy ellenszenv kialakulni.

„Ha már itt tartunk, járjon mindenki parasztgatyában, hogy védje a magyarságát? Na nem.”

hát te ne is... te vegyél föl szépen kipát, olvasgasd a Tórát, növessz pajeszt...

igazából te ugyanúgy lenézed a magyarságot mint a zsidók.

2011. jún. 22. 07:31
 62/78 A kérdező kommentje:
Nem nyert, vidéken lakok egy kis faluban, és érdekes mód erre nincs konfliktus cigány magyar között, pedig elég sok cigány van. De vissza térve az alap kérdésre: mitől lesz jobb, ha zsidózunk? mert szerintem nem változtat semmin.
2011. jún. 22. 09:34
 63/78 bumbi02 ***** válasza:
79%

Bumbika!

Nem veszed észre hogy ez a propaganda? Aki zsidózik az nem feltétlenül az összes zsidót utálja, hanem csak a nemzetközi zsidó pénzoligarchiát, a Holokauszt™-ozókat uzsorásokat, bankárokat. A kis zsidókat pedig nem. Aki a cigányokat utálja ott is ez a szitu: csak a bűnözőcigányokat utálják, a becsületest nem.

Na, de ha csak azokkal van baja,miért kell zsidózni? Nem gondol bele hogy annak a zsidónak aki megdolgozik mindenegyes forintjáért, becsületesebben él mint sok más magyar, rosszul esik? Vagy miért kell akkor minden cigányt egy kategoriába hozni? Miért nem lehet csak azt lebunkozni, amelyik bunkó?

2011. jún. 22. 12:38
 64/78 Tom Benko ***** válasza:
79%

Magyarán szólva: Akinek több pénze van, mint nekem, vagy csak utálom a pofáját, az büdös bunkó zsidó, aki ellen küzdeni kell, de a többit nem bántom... Ezt inkább nem minősítem.

A kedves nekem válaszoló pedig úgy látom, sikeresen (meg tudatosan) félreértette, amit írtam...

Harmadrészt pedig én szeretem Magyarországot, a magyarokat, csak sajnos leginkább az ultramagyaroktól kell. Egyszerűen nem értem, miért kell egy népcsoportot kollektíve megjelölni néhányuk nekem nem tetsző viselkedése miatt.

2011. jún. 22. 20:41
 65/78 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ha pl. a Beneš-dekrétum érvényben lehet, akkor miért ne?
2011. jún. 22. 21:28
 66/78 anonim ***** válasza:
0%

Tom Benko:

Például azért mert ha nem lennél ilyen libsi agymosáson felnevelkedett önjelölt okostojás akkor tudnád, hogy a becsületes zsidó meg a békés dolgos cigány az ritka. Van ilyen is ez tény, de a többségükre viszont sajnos jellemzőek azok a sztereotípiák amiket hallunk róluk. Ezért nem a svábok, horvátok, ruszinok stb. az utált népcsoportok. Ezért pont a zsidók és a cigányok mert ezekkel gyakran vannak problémák.

2011. jún. 23. 08:35
 67/78 anonim ***** válasza:
52%

bumbi02:

Azért mert egy népet a rájuk jellemző tulajdonságok alapján szokás jellemezni, nem pedig a népcsoporthoz tartozó kivételek alapján. Ilyen a társadalomtudomány. Minthogy ez nem matematika vagy bármilyen más egzakt tudomány, így mindig vannak kivételek. Egyetlen népcsoportról sem tudsz olyan jellemzőket felmutatni, amik az adott népcsoporthoz tartozó minden egyes emberre igazak lennének. Viszont az ember fenntartja magának a jogot, hogy egy adott népcsoportot a rájuk jellemző tulajdonságok alapján jellemezzen, ne pedig a kivételei alapján. Ez a zsidózás cigányozás. És ez nem "rasszizmus" kérdése hanem ténykérdés.

A kivételek nem cáfolják a jellegzetességek tényét. Ez kb olyan, mint a nyelvtani szabályok alól is vannak kivételek, mégsem mondjuk azt, hogy nyelvtani szabályok pedig nem léteznek, mert mindegyik cáfolására tudunk felhozni kivételeket.

2011. jún. 23. 08:37
 68/78 bumbi02 ***** válasza:
72%
oké. A magyarok gyülölködöek, lusták és könnyen megvezethetőek.
2011. jún. 23. 09:20
 69/78 anonim ***** válasza:

Hát miért a vakoknak írsz itt ki egy kérdést? Bár tény van felolvasó.

A két országos kereskedelmi adón kb. 98%-ban zsidó származású médiásokat látni. Ha nem nézet még tévét, akkor színházban is láthatott. Ott a színészek többsége az (bár ezt még nem is tagadják). De ha látott már három politikust akkor már szinte bíztos látott zsidót. ÉS soroljam. Ha volt már három dokinál, két ügyvédnél ... szinte bíztos látott zsidót.

2011. jún. 23. 09:24
 70/78 anonim ***** válasza:
27%
hihetetlen, hogy valaki annyira védi a zsidóságot, hogy képes a saját népét (beleértve magát is) ócsárolni... nah ez igen.
2011. jún. 23. 10:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!