Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért zsidózik ma mindenki?

Miért zsidózik ma mindenki?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar, hogy olyan emberek zsidóznak, akik még életükben nem láttak zsidót. Más a vallása ÉS? nagytőke, Hát azért nem minden zsidónak van. Ennyi erővel lehetne nyugodtan Oroszozni, Németezni franciázni és még sorolhatnám. Ha zsidó lennék (ami egyébként nem vagyok), nagyon zavarna, hogy olyanért szólnak be amiről nem tehetek.
2011. jún. 20. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
17%

"Be tudnád-e bizonyítani, hogy a gazdagok között sok a zsidó?"

Olvass és tanulj fülkeforradalmár barátunk:

[link]

2011. jún. 20. 17:46
 32/78 A kérdező kommentje:

a francia, angol, amerikai, spanyol, japán, kínai kéttannyelvű az oké, az majdnem minden országban van, ismert nyelvek, magyar gyerekek tanulják. full magyar gyerek nem fog héber kéttannyelvűbe járni, és a héberrel csak vonzzuk ide a zsidókat. nincsenek még éppen elegen?

zsidó kéttannyelvű iskola is van más országokban, nem gondolod, hogy kissé kettős a mércéd?

2011. jún. 20. 17:48
 33/78 anonim ***** válasza:

Bill Gates pont hogy nem zsidó.

Igen, az is túlzás lenne, hogyha csak önmagam hibáztatnám. De NEMZETKÖZI ZSIDÓ ÖSSZEESKÜVÉS NEM LÉTEZIK!!! Túl sok energia lenne fenntartani, gyakran előfordulnának belső viszályok, meg lehetne egyszerűbben is fenntartani a világhatalmat. Arról nem is beszélve, hogy a fenntartásához félig elmebetegnek kellene lenni, ha olyan sok szemétséget vétenek.

Egyszerűen el kellene fogadnunk, hogy a világ változik. És változnak az erkölcsök is. Nem a világ bomlasztása miatt nem bűn már pl. a homoszexualitás, hanem mert nem ártanak vele senkinek. Ellentétben a pedofil bűncselekményeknél, ahol előre beláthatatlan fejlődési sérülések keletkezhetnek, illetve gyakoriak az áldozatok között a pszichiátriai betegségek.

2011. jún. 20. 17:54
 34/78 A kérdező kommentje:

Ok, elolvastam a nagy "művet", és már a legelején pontatlanságok vannak:

1. Nem tanítják az iskolákban, hogy az antiszemitizmus németországban alakult ki

2. számadatok, FORRÁS?

3. A Talmud nem a zsidók bibliája, hanem egy szöveggyűjtemény, amiben rabbik írásai vannak, véleményeik a Biblia egyes mondatairól, gyakorlatilag szövegelemzés, de nem kötelező érvényű. A zsidók Bibliája a Tóra, ami nem más, mint Mózes 5 könyve, amit az átlag keresztény is ismer.

4. Sem a talmudban, sem a tórában nincs benne, hogy a munka méltóságon aluli, csak a hét hetedik napján tilos dolgozni (gondolom te sem dolgozol vasárnap)

5. Egyetlen konkrét forrás sincs arról, hogy ezek az idézetek honnan valók, az író akár a saját hasára ütve is írhatta őket

6. A szöveg szerzőjének a nevét még mindig nem tudjuk, de a 3-4-es pontokban leírtakból látszik, hogy a legalapvetőbb kutatást sem végezte el.

2011. jún. 20. 18:02
 35/78 anonim ***** válasza:

18:02

Antiszemitizmus nem németországban alakult ki. Már az ókori mezopotámiából is elüldözték a zsidókat emlékszel? Igaz akkor nem magyarázták "fajelmélettel".

De antijudaizmus minden olyan országban volt, ahol zsidók fordultak meg. Hogy miért?

Eme kis könyv megmagyarázza:

[link]

És ezt nem egy "névtelen náczi" írta, hanem egy 1800-as években élt zsidó író!

2011. jún. 20. 18:25
 36/78 anonim ***** válasza:

17:54

Nem a búzikról meg az erkölcsről van itt szó.

Miért van minden jelentős médium zsidó kézen?

Miért van olyan erős befolyásuk, hogy semelyik fejlett világbeli orszgában nem szabad szidni a zsidókat, mert aki megteszi azt diszkreditálják?

Ezekre adj logikus választ, akkor elfogadom hogy nincs zsidó világkormány. De így nagyon azt látom hogy van.

Amúgy se értem miért lenne nehéz fenntartani? Akik gazdagok, azok általában közösen védik az érdekeiket. Ugyanúgy mint a nők vagy a búzik vagy az egy vallási felekezethez tartozóak is összetartanak az érdekeiket érintő kérdésekben.

2011. jún. 20. 18:29
 37/78 anonim ***** válasza:

Olyan könyvet én is tudok írni bármikor. Csak én a konzervativizmust szeretném bemocskolni. :D

Hiába lennének összetartók, lennének belső viszályok. Pl. valaki megelégeli azt, hogy ő rabszolgaként tartja a nemzsidókat, és ellenük fordul. Vagy valaki hirtelen a saját érdekeit tartja fontosnak és felrúgja a belső szabályokat. Vagy beépül közéjük egy tégla és szétrohasztja a cionista lobbit. És még sorolhatnám.

2011. jún. 20. 18:56
 38/78 anonim ***** válasza:

A 20 leggazdagabb emberből 2 zsidó (ennyi biztos van).

Az 10%.

2011. jún. 20. 19:35
 39/78 A kérdező kommentje:

18:25 te hülye vagy, nem azt állítom, hogy ott alakult volna ki, tudom, hogy korábban is volt. Csak azt említettem, hogy egyik válaszoló küldött egy írást, amiben azt állították, hogy az iskolákban azt tanítják, hogy németországban találták ki a 30-as években. Én csak azt fejtettem ki itt, hogy az iskolákban nem ezt tanítják.

Egyébként egyik másik válaszolónak: nem csak a zsidózást tiltják, hanem a cigányozást is, meg a négerezést meg a (ide bármilyen nép kerülhet, akár a magyar is) is. Épelméjű emberek ezt értik is.

De akkor mondok egy más példát: a legtöbb zsidózó odavan attól, hogy mondjuk szerbiában, szlovákiában, romániában a magyarokat utálják. Mégis hogy gondolják, hogy itthon ők nyugodtan cigányozhatnak meg zsidózhatnak, de külföldön ugyanezt a magyarok ellen senki ne merje megtenni. Szóval egy kissé logikátlan a gondolkodásuk.

2011. jún. 20. 19:53
 40/78 bumbi02 ***** válasza:
50%

én azért szoktam zsidózni, mert láttam sajnos sokat. nem dolgoztak, de a szájuk nagy, sajnáltatják magukat non-stop a holokauszttal, beszólnak, hogy ne "magyarkodjál", utálják Magyarországot, más népeket ajnároznak, lenézik a magyarokat, imádják a cigányokat.

Akkor én utálom a magyarokat, mert sokat láttam már. Nem dolgoznak de a szájuk nagy, egésznap trianonnal és moháccsal sajnáltatják magukat, beszólnak ha valami nem 100% magyar, magukat istenitik, lenéznek mindenki mást aki nem magyar.

Ez kb ugyanolyan általánosítás mint a tied.

2011. jún. 20. 21:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!