Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért zsidózik ma mindenki?

Miért zsidózik ma mindenki?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar, hogy olyan emberek zsidóznak, akik még életükben nem láttak zsidót. Más a vallása ÉS? nagytőke, Hát azért nem minden zsidónak van. Ennyi erővel lehetne nyugodtan Oroszozni, Németezni franciázni és még sorolhatnám. Ha zsidó lennék (ami egyébként nem vagyok), nagyon zavarna, hogy olyanért szólnak be amiről nem tehetek.
2011. jún. 20. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
49%

"Egyszerűen undorító már ez a propaganda a magyarság ellen tőletek (bumbika, kérdező)."

Ha nem vagyok rasszista és elegem van a zsidózásból, akkor magyarellenes vagyok, értem?

2011. jún. 21. 10:50
 52/78 anonim ***** válasza:
Érted.
2011. jún. 21. 16:41
 53/78 anonim ***** válasza:
0%

18:56

"Olyan könyvet én is tudok írni bármikor. Csak én a konzervativizmust szeretném bemocskolni. :D"

Látszik hogy nem olvastál bele se mert nem a zsidók mocskolásáról szól.

Amúgy meg mi bajod a konzervativizmussal? Lúzer vagy és szeretnéd ha a lúzereket is olyan embernek tekintenék mint a gazdagokat? De hát a gazdagok többet tettek le az asztalra mint az éhenkórász lúzerek, így nekik több is jár. Ez egyszerű irigység. Akinek van vmilye akármilyen kevés is a nála élhetetlenebb lúzerek irigykednek rá, le akarják rángatni. Ezért ilyen népszerű az egyenlősdi, ahol a lúzer is lehet valaki. De nem az. Egy segélyeken tengődő gyerekszülésből élő cigány nem egyenlő egy több diplomás agysebésszel. Ezt be kell látni.

Ezért érthetelen hogy miért hiszed azt hogy a multimilliárdos oligarchákból álló világkormány tagjai -akiknek valószínűleg nagyon sok irigyük van, hiszen anno még egy rendszert is fel lehetett építeni pusztán ezek megdöntése érdekében- "téglaként" működnének hogy lejárassák egymást és elszegényedjenek. Ez elég valószínűtlen ugyebár. Pont azért, mert kevesen vannak, és az érdekeik megkívánják hogy összetartsanak. Ellenben a prolikéval akiket midig csak felhasználtak vmilyen célok érdekében, de az ő érdekeiket valójában sosem képviselték (lásd kommunizmus). Ez megintcsak a lúzerséggel függ össze. Aki nem tudja megvédeni a saját érdekeit, és másokra hagyatkozik (pl zsidókomcsik) akik azzal hülyítik hogy az ő érdekeit képviselik az ráfázik mert csak felhasználják azért, hogy a pár komcsi vezér uralkodhasson jól élhessen a szép szavak elvek mögött.

Ugyanez a helyzet a liberális demokráciával is, és az uralkodó elit is ugyanaz, csak itt nem pártaggok népvezérek formájában van jelen a zsidó hanem bankárok, médiatulajdonosok, nemzetközi szervezetek vezetői stb. ÉS a lúzerek pedig ugyanúgy szopnak mint régen. A szép hangzatos szavak elvek mögött valójában a nemzetközi zsidó pénzoligarchia rejtőzködik aki korlátlanul képes érvényesíteni érdekeit.

2011. jún. 21. 17:10
 54/78 anonim ***** válasza:
53%

"De akkor mondok egy más példát: a legtöbb zsidózó odavan attól, hogy mondjuk szerbiában, szlovákiában, romániában a magyarokat utálják."

Igen és ezt minden következmény nélkül meg lehet tenni. MIvel az ő országuk. Kérdem én a saját országunkban miért nem lehet a zsidókat utálni? Talán azért mert ők valami "kiválasztott" népség? Vagy azért mert olyan nagy befolyásuk van, hogy ha valaki nyilvános médiumban fel meri emelni a szavát ellenük azt kicsinálják? Hány ilyent láttunk már! Viszot olyant még nem hallottam, hogy valakit azért csináltak volna ki, mert a magyarokat utálja!

2011. jún. 21. 17:13
 55/78 anonim ***** válasza:
53%

"Az elméleted megbukott nem minden zsidó gonosz. "

Bumbika!

Nem veszed észre hogy ez a propaganda? Aki zsidózik az nem feltétlenül az összes zsidót utálja, hanem csak a nemzetközi zsidó pénzoligarchiát, a Holokauszt™-ozókat uzsorásokat, bankárokat. A kis zsidókat pedig nem. Aki a cigányokat utálja ott is ez a szitu: csak a bűnözőcigányokat utálják, a becsületest nem.

Ez csak egy libsi szarkeverés hogy aki fel meri említeni a bűnös származását az az összes adott népcsoporthoz tartozó embert útálja. Ez csak egy propagandafogás, ugyanúgy mint a náczizás hogy diszkreditálják a vitapartneriket, különben hamar vesztésre állnának mert semmi ellenérvet nem tudnak felhozni általában. Csak náciznak személyeskednek Holokauszt™oznak. Ilyen értelmes bagázs vagytok ti.

2011. jún. 21. 17:19
 56/78 A kérdező kommentje:
"Viszot olyant még nem hallottam, hogy valakit azért csináltak volna ki, mert a magyarokat utálja!" És a cigánygyilkosságok?
2011. jún. 21. 17:26
 57/78 A kérdező kommentje:
Én csak azt nem értem, miért kell egyáltalán rasszistának lenni. Ha meg csak bizonyos zsidókat utálsz, akkor találj ki rájuk más nevet. Zsidózás helyett lehetne mondjuk "mocskos tolvajok"-ozni is, és így bármilyen tolvaj beleérthető úgy, hogy ne sértsünk meg vele egy nemzetet sem.
2011. jún. 21. 17:29
 58/78 anonim ***** válasza:
53%

"Én csak azt nem értem, miért kell egyáltalán rasszistának lenni."

Mert már az ősemberektől kezdve mindig minden nép "rasszista" volt ha jobban belegondolsz. Ezt csak az utóbbi 70 évben próbálják negatívumként beállítani.

Egyszerűen a hasonló származású, azonos kultúrájú, viselkedésű emberek összessége egy nemzet. Az idegen kultúrával idegen értékrendszerrel rendelkezőket általában nem szeretik. Még a törzsi népeknél is fejbecsapják, ha egy idegen törzs tagja próbál közéjük furakodni.

Azon kívül a történelem során háborúk is mindig "rasszista" szempontok alapján voltak. Egyik nép a másik ellen. Mégsem jut eszébe senkinek mondjuk Hunyadiról vagy Zrínyiről azt mondani hogy mocskos nácik mert bántották szegény törököket akik egy idegen népcsoporthoz tartoztak. De Petőfiről sem mondták még hogy rasszista mert harcolt szegény osztrákok ellen. Ahelyett hogy a keblére ölelte volna őket.

Gyakorlatilag ez a mai multikulti az, ami egy ránk erőltetett értelmetlen torzszülemény hogy minden idegen néphez tartozót be kell fogadni és el kell tűrni olyannak amilyen.

Pl mi a helyzet azokkal, akiknek olyan az értékrendszerük hogy természetes hogy minden közös, és elveszik a másiktól ami kell neki? Ezt is tolerálni kéne?

Vagy mi a helyzet azokkal, akiknél természetes az ököljog az erőszakos vitarendzés? Akkor ezt is elfogadjuk?

2011. jún. 21. 17:43
 59/78 A kérdező kommentje:

Nem igaz, hogy minden kultúra rasszista, kezdetektől. Csak akkor az, ha van oka félni a másik néptől. Ez viszont ma nem áll fenn. Én sem félek sem a cigányoktól sem a zsidóktól, sem másoktól.

Ha már itt tartunk, járjon mindenki parasztgatyában, hogy védje a magyarságát? Na nem.

2011. jún. 21. 18:06
 60/78 anonim ***** válasza:

„Én sem félek sem a cigányoktól sem a zsidóktól, sem másoktól.”

Én sem, de azért óvatos vagyok.

„Ha már itt tartunk, járjon mindenki parasztgatyában, hogy védje a magyarságát? Na nem.”

Miért nem? A bajoroknál miért nem probléma a dirndli meg a tracht? Vagy a skótoknál a kilt?

2011. jún. 21. 18:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!