Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért zsidózik ma mindenki?

Miért zsidózik ma mindenki?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar, hogy olyan emberek zsidóznak, akik még életükben nem láttak zsidót. Más a vallása ÉS? nagytőke, Hát azért nem minden zsidónak van. Ennyi erővel lehetne nyugodtan Oroszozni, Németezni franciázni és még sorolhatnám. Ha zsidó lennék (ami egyébként nem vagyok), nagyon zavarna, hogy olyanért szólnak be amiről nem tehetek.
2011. jún. 20. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
33%

"Kényelmesebb magunkon kívül keresni a problémák forrását, és így a meg nem oldását is megindokolni, mint belátni, hogy saját ostobaságunk vezetett idáig."

Tehát ha te építeni akarsz egy házat, amit én minden éjjel porig rombolok, akkor nem én vagyok a szemétláda veled, hanem te vagy az ostoba, mert nem tudod megépíteni a házadat?

2011. jún. 20. 11:46
 12/78 anonim ***** válasza:
56%
Az a gond a zsidózókkal, hogy igazából gőzük sincs arról miről beszélnek. Azt hiszik, hogy ők felsőbbrendűek, merthogy ők nem hiszik el, amit a közmédia mond. Ezáltal ők a "beavatottak", akik azt gondolják magukról, hogy feltalálták a spanyolviaszt.
2011. jún. 20. 12:32
 13/78 A kérdező kommentje:
11:44 Nem vagyok hajlandó elolvasni ezt az írást (egyrészt mert hosszú), de igazából azért, mert nem tudom ki írta, azért mert egy bunkó náci ír valamit, de még a nevét sem vállalja, még nem lesz igaz. Még a források sincsenek felsorolva a végén, pedig ez minden tudományos iratban fontos. Az író csak a tudományosság látszatát kelti.
2011. jún. 20. 12:48
 14/78 bumbi02 ***** válasza:
65%

Egy tanulmány nem rég kimutatta hogy Amerikában a vallásukat nem gyakorló zsidók (ergo csak zsidó származásuak) 67%-ának a jövedelme 20 000 dollár felett van évente. Második helyen ha jól emlékszem a buddhisták voltak 63%kal... Nem akkora differencia ez szerintem. Őket miér nem utáljátok?

A zsidózás ma már divat. Amikor azt látom hogy 12 éves kisgyerekek zsidóznak, falra mászok.

2011. jún. 20. 12:51
 15/78 anonim ***** válasza:
43%

honnan tudod h nem láttak még zsidót?

én azért szoktam zsidózni, mert láttam sajnos sokat. nem dolgoztak, de a szájuk nagy, sajnáltatják magukat non-stop a holokauszttal, beszólnak, hogy ne "magyarkodjál", utálják Magyarországot, más népeket ajnároznak, lenézik a magyarokat, imádják a cigányokat.

nem értem, h akik héber kéttannyelvűt, meg izraeli intézetet nyitnak itt Mo-on, azok miért nem mennek ki izraelbe, és miért csinálnak Mo-ból izraelt.

jah plusz még egy ok amiért nem szeretem őket: Lenin, Sztálin, Tanácsköztársaság, Kun Béla, Rákosi Mátyás, MSZMP=MSZP, SZDSZ.

2011. jún. 20. 12:53
 16/78 anonim ***** válasza:
43%

„Már bocsánat, de ez rasszizmus, ami a legundorítóbb dolog a világon.”

Szerintem meg a világ legtermészetesebb dolga.

2011. jún. 20. 12:53
 17/78 A kérdező kommentje:

Már miért természetes a rasszizmus?

Egyébként meg a kínaiak, a japánok, az amerikaiak, az oroszok stb mind nyitnak kéttannyelvűt. És én magyar vagyok, de nem szeretem a magyarkodókat, és ha a rasszizmust természetesnek tartják, akkor lassan már ott tartok, hogy az országot sem.

És ha valaki természetesnek tartja a rasszizmust, akkor gondoljon bele, milyen lehet kissebségben születni. Egy ember nem tehet arról, hogy ide született.

2011. jún. 20. 13:10
 18/78 anonim ***** válasza:
59%

A zsidózás a vesztesek ideológiája. Nyugaton, ahol többségében elég jól élnek az emberek, rég kiment már a divatból. Ott a harmadik világbeli bevándorlók utálata vette át az antiszemitizmus helyét.

12:53

Sztálin nem volt zsidó.

2011. jún. 20. 13:15
 19/78 anonim ***** válasza:
49%
Képzeld a rasszizmus nem azt jelenti hogy hogy valakit gyűlölni kell hanem azt hogy bizony a népek között vannak különbségének. Az emberiség és a magyarság ellen elkövetett bűneik miatt gyűlölik őket sokan (teljesen jogosan). Áradoznak a holokausztról amikor már rég le hullt e lepel erről a mesteri árverésről. Szolgasorsba taszították a magyarságot, egymás ellen uszítják a népeket közben ezzel ők eltűnnek a nyilvánosság elöl amikor ők minden baj okozói.
2011. jún. 20. 13:16
 20/78 anonim ***** válasza:
13:15 mind1, mert szar ideológiát követett. de kösz a felvilágosítást.
2011. jún. 20. 13:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!