Miért zsidózik ma mindenki?
"Kényelmesebb magunkon kívül keresni a problémák forrását, és így a meg nem oldását is megindokolni, mint belátni, hogy saját ostobaságunk vezetett idáig."
Tehát ha te építeni akarsz egy házat, amit én minden éjjel porig rombolok, akkor nem én vagyok a szemétláda veled, hanem te vagy az ostoba, mert nem tudod megépíteni a házadat?
Egy tanulmány nem rég kimutatta hogy Amerikában a vallásukat nem gyakorló zsidók (ergo csak zsidó származásuak) 67%-ának a jövedelme 20 000 dollár felett van évente. Második helyen ha jól emlékszem a buddhisták voltak 63%kal... Nem akkora differencia ez szerintem. Őket miér nem utáljátok?
A zsidózás ma már divat. Amikor azt látom hogy 12 éves kisgyerekek zsidóznak, falra mászok.
honnan tudod h nem láttak még zsidót?
én azért szoktam zsidózni, mert láttam sajnos sokat. nem dolgoztak, de a szájuk nagy, sajnáltatják magukat non-stop a holokauszttal, beszólnak, hogy ne "magyarkodjál", utálják Magyarországot, más népeket ajnároznak, lenézik a magyarokat, imádják a cigányokat.
nem értem, h akik héber kéttannyelvűt, meg izraeli intézetet nyitnak itt Mo-on, azok miért nem mennek ki izraelbe, és miért csinálnak Mo-ból izraelt.
jah plusz még egy ok amiért nem szeretem őket: Lenin, Sztálin, Tanácsköztársaság, Kun Béla, Rákosi Mátyás, MSZMP=MSZP, SZDSZ.
„Már bocsánat, de ez rasszizmus, ami a legundorítóbb dolog a világon.”
Szerintem meg a világ legtermészetesebb dolga.
Már miért természetes a rasszizmus?
Egyébként meg a kínaiak, a japánok, az amerikaiak, az oroszok stb mind nyitnak kéttannyelvűt. És én magyar vagyok, de nem szeretem a magyarkodókat, és ha a rasszizmust természetesnek tartják, akkor lassan már ott tartok, hogy az országot sem.
És ha valaki természetesnek tartja a rasszizmust, akkor gondoljon bele, milyen lehet kissebségben születni. Egy ember nem tehet arról, hogy ide született.
A zsidózás a vesztesek ideológiája. Nyugaton, ahol többségében elég jól élnek az emberek, rég kiment már a divatból. Ott a harmadik világbeli bevándorlók utálata vette át az antiszemitizmus helyét.
12:53
Sztálin nem volt zsidó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!