Miért zsidózik ma mindenki?
jól van bumbika, látom a te agyadat is átmosta a kommunizmus, inkább szidod a saját népedet és kiállsz egy idegen nemzetért. csak úgy szólok h pont az ilyeneket vezetik meg a zsidók, nekik tudják eladni a hamis propagandájukat.
HA ÉN ITT MAGYARORSZÁGON "SAJNÁLTATOM" MAGAM TRIANONNAL, HAGY TEGYEM MÁR MEG NYUGODTAN ANÉLKÜL H LENÁCIZNÁNAK, MERT EZ AZ ÉN ORSZÁGOM TRAGÉDIÁJA VOLT, DE EGY ZSIDÓ NE AKARJON MINKET MAGYAROKAT MANIPULÁLNI A HOLOKAUSZT PROPAGANDÁJÁVAL, MENJEN IZRAELBE, ÉS OTT SAJNÁLTASSA MAGÁT A TÖBBI ZSIDÓVAL EGYÜTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ez a véleményem erről a dologról.
Utolsó előtti! Ha kis betüvel írod akkor is el tudom olvasni nyugi, jó a szemem.
Amúgy, a kommunizmus nem mosta át az agyam, mert akkoriban nem éltem még. Egyelőre a "zsidózó, trianonozó,mindenkit utáló magyarok" még nem egyenlőek a teljes magyarsággal. Ergo én nem szidom a magyarokat, csak megmutattam hogy kb ugyanúgy általánosithatnék én is mint te. Mondhatnám én is hogy utálom az összes magyart, mert itt a gyakorikérdéseken találkoztam 5 hülyével a 10ből. Csak több eszem van annál, hogy valakit előre elítéljek. Ha rászolgált, ráérek akkor elitélni. Van zsidó származású osztálytársam, ha nem lenne csillag a nyakában, senki se tudná hogy zsidó származású. Az elméleted megbukott nem minden zsidó gonosz.
Amúgy meg azon hogy kit etet a propaganda, érdemes lenne elgondolkoznod. Nem veszitek észre, de olyan szinten belétek van mosva ez a propaganda mindenféle kuruc info által, hogy az már vicces. Főleg mikor ti beszéltek a propagandáról...
jah, tudtam h te is erre vezeted vissza, hogy a kurucinfó manipulációja alatt állunk. én nem szoktam egyáltalán kurucinfót olvasni.
nekem is volt zsidó osztálytársam, és igazságtalannak tartom, hogy amíg mi tanultunk, neki be volt biztosítva a jövője, mert megörökli apuci állását. és olyan orbitális hülyeségeket beszélt, h az eszméletlen, mindenhol hitlert látta, és aki nem értett vele egyet, annak bulldogként ugrott neki.
természetesen nem rá alapozom a zsidókról alkotott véleményemet, csak gondoltam elmesélem h milyen volt az én zsidó osztálytársam.
voltam már nem egy zsidók által irányított intézményben, pontosan azok a dolgok folynak ott, amit már leírtam. nem azt mondom, h minden zsidó ilyen, de az igaz, hogyha többen vannak, összefognak, és kinyílik a csipájuk, és azt hiszik ők szarták a spanyol viaszt.
nekem semmi bajom nem lenne velük, hogyha mindezeket a dolgokat Izraelben tennék, és nem szépen beépülve a magyar pénzügyi és politikai rendszerbe, a médiába, és mi meg hagy "sírjunk" nyugodtan Trianon miatt, ha úgy van kedvünk, anélkül, hogy erőszakos náciknak tartanának minket.
„Egyébként egyik másik válaszolónak: nem csak a zsidózást tiltják, hanem a cigányozást is, meg a négerezést meg a (ide bármilyen nép kerülhet, akár a magyar is) is. Épelméjű emberek ezt értik is.”
Nyilván az átlag ember jobban fél a büntetéstől, és inkább csendben marad. Ami nem jelenti azt hogy a véleménye pozitív lenne.
13:46
"csak húzzanak vissza Izraelbe, és ne minket károsítsanak. "
A palesztinos kérdéseknél meg szinte az összes jobbikos azért szűköl, hogy az arabok pusztítsák már el végre Izraelt, a "gonoszzsidók" országát, akik elvették "szegény palesztinok" ősi földjét. Teljesen következetlenek vagytok :)
+ példa csak neked:
Osztálytársam 2es 3as tanuló volt, mindenből szinte csak jó indulat miatt engedték át a tanárok mert 12.ben nem akartak buktatni. Sose jár be iskolába, óra helyett kinn cigizik iskola előtt, egy tesi órán se volt benn egész évben - szószerint !!!-, viszont egy nap alatt elkölt 100 ezer forintot 1 kabátra + egy parfümre (fiú). Karácsonyra fél millió forintot kapott, 200 ezerér vett belőle egy táskát. Ugyanúgy semmit se kell neki dolgoznia valószinüleg egész életében mint a te általad emlitett példának. Nem is kell tanulnia, hisz anyuci-apuci pénzeli.
Nem zsidó. Na akkor most mi van? Nem csak zsidók közt vannak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!