Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért zsidózik ma mindenki?

Miért zsidózik ma mindenki?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar, hogy olyan emberek zsidóznak, akik még életükben nem láttak zsidót. Más a vallása ÉS? nagytőke, Hát azért nem minden zsidónak van. Ennyi erővel lehetne nyugodtan Oroszozni, Németezni franciázni és még sorolhatnám. Ha zsidó lennék (ami egyébként nem vagyok), nagyon zavarna, hogy olyanért szólnak be amiről nem tehetek.
2011. jún. 20. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
50%

jól van bumbika, látom a te agyadat is átmosta a kommunizmus, inkább szidod a saját népedet és kiállsz egy idegen nemzetért. csak úgy szólok h pont az ilyeneket vezetik meg a zsidók, nekik tudják eladni a hamis propagandájukat.

HA ÉN ITT MAGYARORSZÁGON "SAJNÁLTATOM" MAGAM TRIANONNAL, HAGY TEGYEM MÁR MEG NYUGODTAN ANÉLKÜL H LENÁCIZNÁNAK, MERT EZ AZ ÉN ORSZÁGOM TRAGÉDIÁJA VOLT, DE EGY ZSIDÓ NE AKARJON MINKET MAGYAROKAT MANIPULÁLNI A HOLOKAUSZT PROPAGANDÁJÁVAL, MENJEN IZRAELBE, ÉS OTT SAJNÁLTASSA MAGÁT A TÖBBI ZSIDÓVAL EGYÜTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ez a véleményem erről a dologról.

2011. jún. 20. 21:55
 42/78 A kérdező kommentje:
Komolyan úgy tesztek, mintha a zsidó nem is lenne ember...szánalom.
2011. jún. 20. 22:14
 43/78 bumbi02 ***** válasza:
72%

Utolsó előtti! Ha kis betüvel írod akkor is el tudom olvasni nyugi, jó a szemem.

Amúgy, a kommunizmus nem mosta át az agyam, mert akkoriban nem éltem még. Egyelőre a "zsidózó, trianonozó,mindenkit utáló magyarok" még nem egyenlőek a teljes magyarsággal. Ergo én nem szidom a magyarokat, csak megmutattam hogy kb ugyanúgy általánosithatnék én is mint te. Mondhatnám én is hogy utálom az összes magyart, mert itt a gyakorikérdéseken találkoztam 5 hülyével a 10ből. Csak több eszem van annál, hogy valakit előre elítéljek. Ha rászolgált, ráérek akkor elitélni. Van zsidó származású osztálytársam, ha nem lenne csillag a nyakában, senki se tudná hogy zsidó származású. Az elméleted megbukott nem minden zsidó gonosz.

Amúgy meg azon hogy kit etet a propaganda, érdemes lenne elgondolkoznod. Nem veszitek észre, de olyan szinten belétek van mosva ez a propaganda mindenféle kuruc info által, hogy az már vicces. Főleg mikor ti beszéltek a propagandáról...

2011. jún. 20. 22:18
 44/78 anonim ***** válasza:
55%

jah, tudtam h te is erre vezeted vissza, hogy a kurucinfó manipulációja alatt állunk. én nem szoktam egyáltalán kurucinfót olvasni.

nekem is volt zsidó osztálytársam, és igazságtalannak tartom, hogy amíg mi tanultunk, neki be volt biztosítva a jövője, mert megörökli apuci állását. és olyan orbitális hülyeségeket beszélt, h az eszméletlen, mindenhol hitlert látta, és aki nem értett vele egyet, annak bulldogként ugrott neki.

természetesen nem rá alapozom a zsidókról alkotott véleményemet, csak gondoltam elmesélem h milyen volt az én zsidó osztálytársam.

voltam már nem egy zsidók által irányított intézményben, pontosan azok a dolgok folynak ott, amit már leírtam. nem azt mondom, h minden zsidó ilyen, de az igaz, hogyha többen vannak, összefognak, és kinyílik a csipájuk, és azt hiszik ők szarták a spanyol viaszt.

nekem semmi bajom nem lenne velük, hogyha mindezeket a dolgokat Izraelben tennék, és nem szépen beépülve a magyar pénzügyi és politikai rendszerbe, a médiába, és mi meg hagy "sírjunk" nyugodtan Trianon miatt, ha úgy van kedvünk, anélkül, hogy erőszakos náciknak tartanának minket.

2011. jún. 20. 22:47
 45/78 anonim ***** válasza:
37%
Egyszerűen undorító már ez a propaganda a magyarság ellen tőletek (bumbika, kérdező).
2011. jún. 20. 23:52
 46/78 anonim ***** válasza:
38%

„Egyébként egyik másik válaszolónak: nem csak a zsidózást tiltják, hanem a cigányozást is, meg a négerezést meg a (ide bármilyen nép kerülhet, akár a magyar is) is. Épelméjű emberek ezt értik is.”

Nyilván az átlag ember jobban fél a büntetéstől, és inkább csendben marad. Ami nem jelenti azt hogy a véleménye pozitív lenne.

2011. jún. 21. 01:59
 47/78 anonim ***** válasza:
54%
Mert a South Parkban vannak zsidós poénok és azt hiszik ettől ők is viccesek.
2011. jún. 21. 02:24
 48/78 anonim ***** válasza:
29%

13:46

"csak húzzanak vissza Izraelbe, és ne minket károsítsanak. "

A palesztinos kérdéseknél meg szinte az összes jobbikos azért szűköl, hogy az arabok pusztítsák már el végre Izraelt, a "gonoszzsidók" országát, akik elvették "szegény palesztinok" ősi földjét. Teljesen következetlenek vagytok :)

2011. jún. 21. 09:03
 49/78 bumbi02 ***** válasza:
72%
és szerinted nem zsidó gyárvezetők közt nincsen "gonosz"? Dehogynem. Csak ti egyszerüen csak akkor vesztek észre valamit ha zsidó csinálja. Ha egy magyra ember sikeres üzletember, akkor ö ügyes, ha egy zsidó, akkor ő rafinált, és kihasznál mindenkit gátlástalanul. Amennyiben ez a magyar sikeres üzletember tesz valami olyat ami nektek nem tetszik, egyből zsidó lesz ő is. (lásd metapédia magyar közéleti zsidók bejegyzés, ahol szinte minden magyar közéleti személyiség zsidóként van feltüntetve.)
2011. jún. 21. 09:46
 50/78 bumbi02 ***** válasza:
40%

+ példa csak neked:

Osztálytársam 2es 3as tanuló volt, mindenből szinte csak jó indulat miatt engedték át a tanárok mert 12.ben nem akartak buktatni. Sose jár be iskolába, óra helyett kinn cigizik iskola előtt, egy tesi órán se volt benn egész évben - szószerint !!!-, viszont egy nap alatt elkölt 100 ezer forintot 1 kabátra + egy parfümre (fiú). Karácsonyra fél millió forintot kapott, 200 ezerér vett belőle egy táskát. Ugyanúgy semmit se kell neki dolgoznia valószinüleg egész életében mint a te általad emlitett példának. Nem is kell tanulnia, hisz anyuci-apuci pénzeli.

Nem zsidó. Na akkor most mi van? Nem csak zsidók közt vannak ilyenek.

2011. jún. 21. 09:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!