A nyugati női társadalom mekkora része van vele tisztában, hogy fegyverként használják őket a fehérek kiirtása céljából?
"ott még csak embrió, később magzat van, nem pedig egy kisbaba." - az embrió egy kis méretű kisbaba, ennyi. Lehet lovagolni a pontos méreteken, ez akkor is tény marad. Vagy mondd meg, hogy szerinted pontosan hány millimétertől számít valaki embernek...
"Egy max 12 hetes magzat idegrendszere nincs olyan fejlett, hogy fájdalmat tudjon érezni" - Ez nettó hazugság. Vannak UH felvételek, amiken látni, hogy az éppen kivégzendő magzat próbál küzdeni az életéért, vagyis érzékeli a környezetét.
"A növények is élnek, köztük nem egy olyan van, aki érzi azt, hogy éppen el akarják pusztítani." - Ha szerinted egy növény elpusztítása akár csak kicsit is hasonlítható egy emberéhez, akkor nálad komoly gondok vannak.
"Csak mondom, ne a Néma sikoly című bizonyítottan kamu filmet vedd alapul." - Pontosan mi benne a bizonyítatlan? Egy egykori nőgyógyász számol be arról, mit tapasztalt. Te meg életedbe nem láttál még elvetélt magzatot sem, de majd biztos neked hiszek inkább...
"De ha baleset történik, akkor igenis legyen egy opció, amivel elkerülhető lehet egysenki által sem akart gyerek létrejötte." - Ha kinyírsz egy gyereket, azzal is elkerülheted ezt a "problémát". Megint megkérdezem: pontosan hány millimétertől számít neked valaki embernek? Mi az a pont, ahol még épphogy szabad őt megölni?
"nem az abortuszt támogatjuk, hanem azt, hogy mindenki dönthessen a saját teste fölött." - Tehát az abortuszt támogatjátok. A gyereked teste pedig nem a tiéd, ha ez eddig nem esett volna le.
"Valószínűleg én sem vetetném el, bár ezt úgy előre nem lehet tudni." - Teljesen mindegy. A tény, hogy egyáltalán felmerül benned lehetőségként, bizonyítja, hogy egy sötét, romlott lelkű, gonosz lény vagy.
Még több hazugság... Ajánlom figyelmedbe: [link]
Ne kavard a sz4rt. Itt nem néhány hetes véletlen vetélésről van szó, hanem abortuszról, amit legtöbbször a 12. héten végeznek.
83 nem, nem az. Az embrió, a magzat és a kisbaba teljesen más. Az embrió az nem egy kis méretű kifejlett emberi lény. Utoljára ezt max a középkorban gondolták így.
Lehet lovagolni ezen, akkor is, a tények tények maradnak, még ha az abortuszellenes, kontrollmániás lelkecskédnek nem is tetszik.
Nem hazugság. Mint írtam, ne a Néma sikolyból indulj ki. A mozgások ilyenkor még bőven nem akaratlagosak.
Mivel az embrió messze nem számít valódi emberi lénynek, ezért....
Elég sok dolog bizonyítottan kamu, és ezt nem én mondom, hanem hozzá értő NŐGYÓGYÁSZOK. Azok meg kicsit jobban értenek hozzá, mint te.
Mivel nincsen ott semmilyen gyerek, ezért nem is ölnék meg egyet sem.
Nem millimétertől, hanem fejlettségtől függ. Onnantól egyébként, hogy egy esetleges koraszülés esetén életben maradhasson, ha máshogy nem is, legalább gépek segítségével. Ez pedig messze nem a 12. hét.
Még mindig nem az abortuszt támogatjuk, csak ezt te jól láthatóan nem vagy képes felfogni.
A méhem az enyém, ugye? Igen. Tehát dönthetek arról, hogy lehet-e benne egy parazita életmódra igencsak hajazó viselkedésű embrió.
A sötét, romlott lelkű és gonosz lény az itt egyedül te vagy. Bele akarsz pofázni azok életébe, akiknek semmi köze hozzád. Olyan témába, aminek szintén köze nincs hozzád. Tudod, hogy mikor lesz egy egészen minimális közöd hozzá? Ha a párodat teherbe ejted, de akkor sem a tiéd lesz a döntő szó, csak akkor még talán egy kicsit számít is a véleményed.
Bár mondjuk.... Szerintem egy épeszű nő sem akarna abortuszellenessel együtt lenni, még akkor sem, ha olyan, mint én, hogy ő nem vetetné el...
Nem hazugság. Hiszed, vagy sem, biza egy rovar több dolgot képes megcsinálni....
Nem keverem, és az abortuszok túlnyomó része NEM az utolsó utáni pillanatokban történik. Ha valaki egy normális felelősségteljes nő, akkor nyomon tudja követni a ciklusát, és könnyen felmerülhet be én a gyanú, hogy terhes. Vesz egy tesztet, kiderül, hogy tényleg az. Ilyenkor még max circa 4 hetes lehet az embrió. Első ultrahangra általában 6. héten ajánlott menni, de nem kevés esetben már az 5. héten is látszik, aminek kell....megemlíted, hogy abortusz lesz, onnantól kezdve rosszabbul bánnak veled, mint a legutáltabb férgekkel....egymás után 2x is szidnak téged, lényegében bántalmaznak, mert gondolom én, azt hiszik, hogy nincs elég agyad ahhoz, hogy el tudd dönteni, mit akarsz kezdeni a testeddel. Röviden és tömören, ha egy normális, felelősségteljes nő vagy, és baleset történik, akkor is, 10 hétre legkésőbb általában már megoldódik a problémád.
Ha meg beteg magzatról van szó, vagy kiskoú az állapotos személy, akkor a 18. hétig engedélyezett, nem véletlenül, hiszen a 12 hetes vizsgálatkor derül ki, hogy van-e valami baj. Ha van, akkor meg dönthetsz úgy, hogy te nem vállalod egy súlyos beteg gyerek nevelését, meg úgy alapból a magzat kihordását.
Egy ilyen esetben én sem tartanám meg. Igen, lehet mondani önzőnek, de nem akarom az egész életemet arra áldozni, hogy egy fogyatékkal élő gyereket gondozzak, meg aggódjak az életem végén, hogy ki fog róla gondolkodni utánam... A másik pedig a nmi erőszak, amikor fix nem lenne maradás bennem a magzatnak, remélem, ez azért számodra is érthető, hogy miért.
Elég kemény, hogy ennyit kell írnod ahhoz, hogy bemeséld magadnak, hogy egy kellően kicsi gyerek az még nem is gyerek...
Újabb hazugság. 8-10 hetes képeket mutatnak, miközben a legtöbb gyerekgyilkosság a 12. héten történik.
Nem gyerek, embrió, aztan magzat. Születése utan lesz gyerek.
12 hét a végső határidő, addigra a legtöbben már rég elintezték, mindenki szeretne hamar túlesni ezen.
Nő teste>egy önallóan életképtelen embrió
86 veled akarom megértetni, de az agyi szintedet... Maradjunk annyiban, hogy még az általad kisgyermeknek hitt magzat szintje alatt van nem kevéssel.
Nem hazugság. Bizonyítsd be valós statisztikákkal, hogy tényleg az utolsó utáni pillanatban van az abortuszok legnagyobb része és akkor majd beszélhetünk...
"A lényeg viszont továbbra is az, hogy az abortuszpárti propaganda elsősorban a fehér országokat célozza."
Ostobaság. Arányaiban a legtöbb abortuszt a 3. világbeli országokban hajtják végre. Az 1000 nőre jutó abortuszok tekintetében a top 3 Grönland, Vietnam és Madagaszkár.
Az első "fehér" ország (jelentsen ez bármit is) a listán Argentína a 44. helyen. Az első európai országért a listán meg egészen a 95. helyig kell lemenni. Magyarország a 127.helyen áll eszerint a lista szerint, kb 10 abortusz jutott 1000 nőre (2020-as adat) ez kb eltörpül a lista élén álló országokhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!