Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van egyre több gyökér?

Miért van egyre több gyökér?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy egyre csak nő a száma a sötét, degenerált embereknek. Nem tudnak írni, olvasni, szöveget értelmezni, se beszélni… semmi. A teljesen sötét, analfabéta idióta réteg tagjai és egyre több az ilyen. Mintha megálltunk volna az időben és onnantól csak még lejjebb süllyedtek ezek az emberek. Az ilyeneknek nem szavazati jogot adnék, hanem az oxigént is elvenném tőlük. Tajgetosz vagy valami. Szelekció.

Mi van a világgal? Tényleg ennyire nem tudnak az emberek intelligensen élni 2023-ban? Adott hozzá szinte minden feltétel a mai világban, nem a fejlődő országok tagjairól beszélek most, hanem a magyar társadalomról is, elvileg mi már fejlett ország vagyunk.

A környezetemben is már már én vagyok ciki, ha könyvet veszek a kezembe. Nem foglalkozom a sok agysorvasztó hülyeséggel, mint a tiktok és társai. Azonban azt látom mások mintha szándékosan elhülyülni akarnának. Nulla életképesség. Elég csak felnézni néha a közösségi oldalakra. Vannak, akik vakon minden sz@rt posztolnak, legyen az politika vagy bàrmilyen téma. Ha Gizi néni a szomszédból szintén megosztotta, akkor az biztos úgy van. Kommentelgetnek olvasás és szövegértelmezés nélkül. Idegennyelvet egyik se beszél, mert minek az ugye… szánalom. Egyaránt gondolok most az idősebb és a fiatalabb generációra is. Tényleg ez a jövő?! Szülögetnek a vak világba az élősködők, nulla szakma/ végzettség, majd jön a segély, vagy az “influenszer” karrier. Dolgozni tisztességes munkahelyen egy normális szakmában már ciki. Teljesen buta a magyar társadalom, tisztelet annak a kevés kivételnek.

2023. szept. 24. 01:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak Magyarországra jellemző jelenség, csak máshol talán kevésbé látványos.

Valamiért, számomra megfejthetetlen okokból például, Ausztria egész más karakterü embereket nevel ki magából. Úgy tűnik a tanárok "szivatásával" is az a cél, hogy még sz.rabb legyen az oktatás, készség fejlesztés.

A primitív ember kevésbé ura önmagának, irányítható, befolyásolható. Lehet, hogy a robotok korában ténylegesen alig kell pincér és más

2023. szept. 24. 02:30
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
A mondanivalód nagy részével egyetértek, de miért probléma az ha valaki adott esetben influencer és ebből megél? Az furcsa valóban, hogy jobban megél belőle mint más egy kétkezi munkával, de ez van, ez körülbelül 3-4 éve lett normális, változtatni nem lehet rajta, és szerintem nem is kell, vannak influencerek meg vannak szakmunkások, egyetemi docensek, és ez így van rendjén. Régen is volt annyi ostoba ember mint manapság, csak nem volt internet, nem posztoltak és osztottak meg semmit, sőt szerintem több volt mert ma már a továbbképzés lehetőségei adottak és Magyarországon kb mindenki él vele, ha az ilyen "Alsópusztaröcsöge" isten háta mögötti településeket nem nézzük, de már azokat is fejlesztik rendesen értek ezalatt új orvosi rendelőket, felújított iskolákat stb-stb. Minden rosszindulat nélkül nekem a kérdésből az jön le, hogy túl sokat foglalkozol más emberekkel, régen én is ezt tettem na de meg lehet őket változtatni? Nem hinném. Szerintem korlátozódj azokra az emberekre akiket szeretsz és elfogadnak olyannak amilyen vagy, aki szerint meg ciki például, hogy olvasol azokat hagyd a fr@ncba.
2023. szept. 24. 03:05
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
A jelenlegi felállás szerint bátran lehetsz ostoba, értetlen, nyomorult idióta. Sőt szinte elvárás lett. Éhen nem fogsz halni. A véleményed számít, bátran elmondhatod, amit hallani szeretnének. Ez a kormány ereje.
2023. szept. 24. 03:15
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
" Adott hozzá szinte minden feltétel a mai világban" Valójában ezek a feltételek egyre kevésbé vannak meg, egy részét módszeresek építik le folyamatos lépésekben
2023. szept. 24. 07:05
 5/8 anonim ***** válasza:
43%
Magyarok vagyunk...
2023. szept. 24. 08:04
 6/8 anonim ***** válasza:
13%

Most az hogy valaki tiktokot használ attól miért lenne degenerált? Értelmes ember vagyok ( tehát nem Fidesz szavazó) de én utoljára 10 éve olvastam ki egy könyvet.

Munkámhoz kapcsolódó részleteket olvasok el könyvekből de az hogy leüljek egy regényt kiolvasni nem az én világom. Egyszerűen nem köt le és az önfejlesztés más formáit választom. Közösségi oldalakat is lehet értelmes dolgokra használni. Még a tiktokot is

2023. szept. 24. 11:04
 7/8 anonim ***** válasza:
95%

Hát én szívesebben mennék oda egy olyan lányhoz aki könyvet tart a kezében, mint aki bugyuta tik tok videókat nézeget.

Ezek lassan már főzni is a youtubról próbálnak megtanulni.

Összefoglalva, digitális zombik lettek.

2023. szept. 24. 11:52
 8/8 anonim ***** válasza:

6-7 éve Horvátországban jót röhögtünk egy 5 tagú családon. Leültek az étterembe, egymásra se néztek és mind az öten elkezdték elmélyülten buz@rálni a telefonjukat. Röhejes, akkor még ilyen mértékben (2 szülő, 3 gyerek B@sztatja egyszerre a kis képernyőt az asztalnál ülve) ritka hülye látvány volt. Manapság már gyakori(bb). Egy ilyen családi esemény mint egy ebéd a beszélgetésről, egymásra odafigyelésről kellene, hogy szóljon.

Aztán, hogy mára gyökerek lettek e, vagy már akkor azok voltak, nem tudom? De úgy néztek ki...

2023. szept. 24. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!