Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ezen az oldalon...

Miért van ezen az oldalon ennyi gyökér, akik a legkisebb dolgokba is képesek belekötni?

Figyelt kérdés
Nyugtassatok meg, hogy nem a magyar társadalom valódi mentális állapotát tükrözik az itteni válaszok, hanem ugyanaz a 10 ember böngészi az oldalt egész nap.

2023. jan. 16. 23:30
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
76%
Megnyugtatlak nem. Van az oldalnak kb 0-100 törzsmagja. Ebben beletartoznak a trollok, a perverzek, a beteg, lelkisérültek, az okosok, a segítőkészek...stb emberek. És ezek bújják 0-24 ben az oldalt. Ezért tudják már kinek az adott kérdése, ki mire izgul, volt e már a kérdés, kamu a kérdés. Szóval baromira nem tükrözi a magyar társadalmat.
2023. jan. 16. 23:35
 2/47 anonim ***** válasza:
95%
Én nem szoktam kötekedni, max néha napján trollkodni, de már egy kicsit unalmas, így inkább válaszolok normálisan a kérdésre, és nem trollkodom el.
2023. jan. 16. 23:36
 3/47 anonim ***** válasza:
96%
Anonim módon lehet fórumozni, nem úgy mint a facebookon. Evidens, hogy mindenkiből itt jön ki az állat.
2023. jan. 16. 23:51
 4/47 anonim ***** válasza:
95%
#3 Na nem mintha a Facebookon visszatartóerő lenne az, hogy vállalják az arcukat :D
2023. jan. 17. 00:04
 5/47 A kérdező kommentje:
3: ez világos, de miért van az hogy külföldi fórumokon nem látni ilyen mértékű felesleges okoskodást meg gyűlölködést? Itt meg szinte bármilyen kutyás macskás kérdésre is "Google a barátod" meg hasonló okos válaszok.
2023. jan. 17. 00:08
 6/47 anonim ***** válasza:
96%

Amúgy nem akarok gyökér kötekedő lenni, de mit értesz belekötés alatt?

Csak mert sok kérdező alapból nem bírja a kritikát és alapból nem választ vár a kérdésére, csak vállveregetést meg egyetértést.

Ettől függetlenül fura ez, nagyon sok frusztrált ember van. Nem tudom hogy csak itthon, vagy bárhol máshol is. De Facebookon vagy a való életben is azt érzem, hogy teljesen szélsőségesek az emberek, egyszer teljesen normálisak, egyszer meg elgurul a gyógyszer.

Facebookon viszonylag semleges csoportokban vagyok, nem politika, hanem túrázás, kirándulás. De ott addig működik a dolog amíg nem teszel fel kérdést, csak kiteszel 1-2 képet, mindenki lájkolja meg gratulál és annyi.

De jártam már úgy, hogy egyik posztomra olyan gratulált aki másik poszt alatt még a halálomat kívánta.

Ez az oldal meg...

Szerintem alapból elég szűk az aktív felhasználói kör. Én is azt mondom, látom, hogy egy viszonylag szűk csoport tartja fent aktívan az oldalt. És nyilván nem azok az emberek kerülnek ide, akik a való életükben tökéletesen kiegyensúlyozott, sikeres emberek. És akkor finoman és diplomatikusan fogalmaztam.

2023. jan. 17. 00:09
 7/47 Darius- ***** válasza:
88%

Egy-egy kategoriaban valoban sok a vita, igaz ez kérdéstol is fugg. Ilyen a Csaladi kerdesek kategoria. Mashol nem igazan lattam, a Politika rovatot latogatom még és az Ezotériat, Emberek. Az elobbin is vannak vitak, de ott értheto, hiszen egyik Fidesz, masik Baloldal, nyilvan mas a nézopontjuk. Engem nem igazan zavarnak a vitak, ha valaki negativan ir nekem, nem veszem magamra, mert nem vagyok érzékeny.

Én magam részérol nem torekedtem arra soha, hogy megbantsak valakit, az igazsag néha faj, de ha az a véleményem nem tudok mast irni. Szoval ha valakit megbantottam sajnalom, barki is legyen.

2023. jan. 17. 00:10
 8/47 anonim ***** válasza:
15%

Nem a társadalom lenyomata, normális, átlagos életet élő embernek nincs ideje itt lógni. Aki évekig itt ragad az nagyon gáz. Pár nap után ki lehet szúrni őket, talán még csak nem is anonimek, fantaziavilagban élnek. Sztem főleg 25-45 közötti szingli pasik, szociális fóbiákkal. Itt kompenzálják a frusztrációt. Itt "bátrak".

Én most ágynak estem, unatkozom, egész nap össze-vissza alszom a fájdalomcsillapitok miatt; így kerestem valami lightos, de kicsit aktív szórakozást és találtam ezt az oldalt. Szórakoztató, de céltalanul az esetek 80%-ában. Hamarosan unalmas is lesz nekem. Utána meg lesz más dolgom.

2023. jan. 17. 00:11
 9/47 anonim ***** válasza:
74%

5

Értelek!

Azért, mert ilyen a magyar!

2023. jan. 17. 00:12
 10/47 A kérdező kommentje:
6: pl pont ezt :D de amúgy mindent, ami nem a kérdésre válaszol hanem bármilyen irányba kitér meg visszakérdez hogy miért akarom tudni, miért érdekel stb ilyenek szoktak lenni, meg ugye az indokolatlan személyeskedés és ki se fejti hogy miért vagyok hülye szerinte...
2023. jan. 17. 00:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!