Miért van ezen az oldalon ennyi gyökér, akik a legkisebb dolgokba is képesek belekötni?
Otthon a fotel mögül, arc nélkül jóval bátrabbak az emberek. Én nemrég óta vagyok ugyan itt, nem látom át teljesen, de szerintem a legtöbb nem gondolja komolyan amit ír és az életbem nem ilyen. Meg sokan vannak, akik nem tudnak mit kezdeni a sok szabadidejükben és így vezetik le a feszkót.
Olyan ez a hely, mint valami dühöngő gumiszoba. :D
De sok kedves embert is látok itt azért.
Én legtöbbször próbálok segíteni és építő jellegű kritikát írni, de nem mindig sikerül.
Van, hogy olyan hoz szólok hozzá amihez mondjuk lehet nem kellett volna.
33: ez általános, nemcsak itt, mindenhol. Pl. tul nonkomformak a valaszaid. Pl. az erzeseibe mentel bele akaratlanul. Pl
elvezi a vélt ideiglenes magasabb statuszat, es tulzasba esik ("kalauz szindroma" :))
Még szakemberek se tudnak ma már elvontakoztatni az erzeseiktol sokszor szakmai kerdesben sem. Ezt jutalmazza a trend es eszközei (az erzeseket a racio felett, mediaban, uj filmekben).
Fiatalabbakra jellemző.
Az idosebbekre meg a vélt tarsadalmi elvárásoknak valo megfeleles a vegletekig.
Az itteni "alkalmazottak" között ugyanannyi a problémás %-ban, akikre panaszkodnál, mint máshol, vagy pl. a fórumokon. Sztem altalanos a jelenség és korabban is volt ilyen csak az eszközök valtoznak meg az aktualis trend finomsagai.
Minél kevesebb a kapcsolódási pont ténylegesen (pl nem forumozol) vagy mentalisan (pl tulteszed magad a serelmen), annál közelebb a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!