Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ezen az oldalon...

Miért van ezen az oldalon ennyi gyökér, akik a legkisebb dolgokba is képesek belekötni?

Figyelt kérdés
Nyugtassatok meg, hogy nem a magyar társadalom valódi mentális állapotát tükrözik az itteni válaszok, hanem ugyanaz a 10 ember böngészi az oldalt egész nap.

2023. jan. 16. 23:30
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig normálisan válaszolgatok. Csak akkor trollkodok ha a kérdés vmi akkora gyokerseg hogy az hihetetlen. Az oldalon sok jó fej van de vannak kategóriák ahol sok troll, idióta van.
2023. jan. 17. 07:16
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

Otthon a fotel mögül, arc nélkül jóval bátrabbak az emberek. Én nemrég óta vagyok ugyan itt, nem látom át teljesen, de szerintem a legtöbb nem gondolja komolyan amit ír és az életbem nem ilyen. Meg sokan vannak, akik nem tudnak mit kezdeni a sok szabadidejükben és így vezetik le a feszkót.

Olyan ez a hely, mint valami dühöngő gumiszoba. :D

De sok kedves embert is látok itt azért.

Én legtöbbször próbálok segíteni és építő jellegű kritikát írni, de nem mindig sikerül.

Van, hogy olyan hoz szólok hozzá amihez mondjuk lehet nem kellett volna.

2023. jan. 17. 08:59
 33/47 anonim ***** válasza:
74%
Erre én is kíváncsi lennék. Adok egy tök korrekt választ a kérdésre aztán jön a lepontozás és a kötekedés. Persze nem mindig azt írom le amit a kérdező látni szeretne a kommentekben (na meg persze a gyakoris nép), hanem az igazat és jön a lehurrogás mert én csak szítom a tüzet és hergelem őket… Persze amiről nem tud utánna senki, hogy rám ír a kérdező egy kis idő múlva, hogy bocsássak meg a lehurrogásért de igazam lett végül, eközben tovább gyaláznak az emberek a kérdés alatt. (Nem 1x megtörtént eset)
2023. jan. 17. 13:34
 34/47 anonim ***** válasza:
66%

33: ez általános, nemcsak itt, mindenhol. Pl. tul nonkomformak a valaszaid. Pl. az erzeseibe mentel bele akaratlanul. Pl

elvezi a vélt ideiglenes magasabb statuszat, es tulzasba esik ("kalauz szindroma" :))

Még szakemberek se tudnak ma már elvontakoztatni az erzeseiktol sokszor szakmai kerdesben sem. Ezt jutalmazza a trend es eszközei (az erzeseket a racio felett, mediaban, uj filmekben).

Fiatalabbakra jellemző.

Az idosebbekre meg a vélt tarsadalmi elvárásoknak valo megfeleles a vegletekig.

2023. jan. 17. 13:43
 35/47 anonim ***** válasza:
81%
Tarthatna ez az oldal egy olyan alkalmazottat aki törli a nem kérdéshez kapcsolódó válaszokat meg a kötekedő embereket. Persze egyezer kiírtam egy kérdés alá ezt és jött is az oldaltól a válasz, hogyha észrevételem van az oldallal kapcsolatban írjak emailt és ott fejtsem ki ne pedig az oldalon és ezért törlik a válaszom mert meg mertem említeni őket. (Valószínű ezt is törlik, bár se abban sem ebben nincs semmi káromkodás.)
2023. jan. 17. 13:46
 36/47 anonim ***** válasza:
20%

Az itteni "alkalmazottak" között ugyanannyi a problémás %-ban, akikre panaszkodnál, mint máshol, vagy pl. a fórumokon. Sztem altalanos a jelenség és korabban is volt ilyen csak az eszközök valtoznak meg az aktualis trend finomsagai.

Minél kevesebb a kapcsolódási pont ténylegesen (pl nem forumozol) vagy mentalisan (pl tulteszed magad a serelmen), annál közelebb a megoldás.

2023. jan. 17. 13:53
 37/47 Darius- ***** válasza:
100%
34-Inkabb a nokre jellemzo, hogy tulérzékenyek. A valaszukra ellentétes véleményt irnak, ezt nem tudja sokuk feldolgozni és atvaltanak csunya szavak hasznalatara, személyeskedésre, eltérve a kérdés temajatol.
2023. jan. 17. 15:13
 38/47 anonim ***** válasza:
22%
Nem ez a tapasztalatom
2023. jan. 17. 15:19
 39/47 A kérdező kommentje:
35: ezek bármit törölnek teljesen önkényes alapon, nem a cenzúra a megoldás.
2023. jan. 17. 15:44
 40/47 anonim ***** válasza:
70%
Ignorálás
2023. jan. 17. 15:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!