Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ezen az oldalon...

Miért van ezen az oldalon ennyi gyökér, akik a legkisebb dolgokba is képesek belekötni?

Figyelt kérdés
Nyugtassatok meg, hogy nem a magyar társadalom valódi mentális állapotát tükrözik az itteni válaszok, hanem ugyanaz a 10 ember böngészi az oldalt egész nap.

2023. jan. 16. 23:30
1 2 3 4 5
 11/47 Darius- ***** válasza:
88%
8- Abban igazad van szerintem is, hogy szinglik, ozvegyek irnak inkabb itt. De én szerintem nem tobb a férfi tag abbol kiindulva mik a kérdések cimei. Példaul a Csaladi kérdések rovatban, amelyben a legtobb komment van, inkabb nok irnak és nehanyuk ocsarolja a férfiakat, ugy mint te most. Nem nemhez kotott az, hogy ki trollkodik és nem is életkorhoz.
2023. jan. 17. 00:18
 12/47 anonim ***** válasza:
72%

""Google a barátod" meg hasonló okos válaszok"

Na jó azért ehhez tegyük hozzá, ROHADT SOK kérdés konkrétan Google első találat lenne. Nem kellene a kérdezőnek 1000 karaktert leírnia, kérdést feltennie, csak 2 szót beír a keresőbe és kész a válasz.

Nem azt mondom, vannak kérdések, aminél kell a személyes tapasztalat.

De például legutóbb láttam egy kérdést, ami arról szólt, hogy "mi az a gyalogsági jármű".

És a kérdező marha hosszú regét írt mellé, hogy valaki magyarázza már el, milyen is a gyalogság jármű, mert hát a gyalogság lényege hogy gyalog tehát em kell hozzá jármű akkor mégis milyen az.

Közben keresőbe beírsz ennyit: gyalogsági jármű

És tádááám... ott a válasz.

2023. jan. 17. 00:20
 13/47 anonim ***** válasza:
90%
11: nem tudom, nem ismerem az összes kategóriát, nem is szeretném. Pl. a saját szakmám kategóriajaba se nézek már bele, mert felforrna az agyvizem :) vagy röhögö görcsben purcannék ki. Egyszer benéztem, jol kioktattak :))), hogy semmit nem értek a témához
2023. jan. 17. 00:24
 14/47 Darius- ***** válasza:
22%
Én példaul esténként azért irok itt, mert nem szeretném zavarni a kisbabat, aki alszik. Van még egy masik elfoglaltsagom is, amely egy jaték. Ettol fuggetlenul van normalis életem, munkam és baratok.
2023. jan. 17. 00:26
 15/47 Darius- ***** válasza:
74%
8-Én is csak négyet-otot latogatok, valtozo mikor melyikbe nézek be. Érdekes, de én sem latogatom a Sport kategoriat, ugyanezen okbol (tornat tanitok). Érezd jol magad itt.
2023. jan. 17. 00:28
 16/47 A kérdező kommentje:
12: te pont olyan típusú embernek tűnsz akire a kérdés irányult. Miért akarod megmondani hogy ki milyen kérdést tehet fel? Ha nem tetszik továbbgörgetsz, de felesleges odaírni ha nem tudsz segíteni neki és te se vagy vele előrébb, max ezzel vezeted le a feszültséget, aminek lenne millió más produktívabb módja.
2023. jan. 17. 00:29
 17/47 anonim ***** válasza:
76%

"nem a kérdésre válaszol hanem bármilyen irányba kitér"

Ehhez tegyük hozzá, a válaszolók is emberek és nem "válaszológépek". Szeretik tudni a részleteket, mire is válaszolnak.

Meg hát ugye a kérdés/kérés sem mindegy.

Nem mindegy hogy a párod felhív este 11-kor, hogy érte kellene menni, mert lerobbant a kocsi. Vagy felszólít, hogy húzd le a zokniját mert csak...

2023. jan. 17. 00:31
 18/47 anonim ***** válasza:
75%

Nem hiszem, hogy te lennél a tipikus tipus abbol a mas altal itt emlitett uszkve 100-as "kemeny" lol magbol 14-es.

Es persze sosem szabad elfelejteni, hogy velemenyek vannak itt, nem tud. deklaraciók, nem hiszem hogy tul sok mullercecilia van itt lol. Bar ezt nehezen tudja feldolgozni sok ember, tul komolyan veszi magat, vagy direkte eltulozza a velemenyet konfliktus remenyeben. Szemelyeskedesrol, tragarsagrol nem is beszelve.

2023. jan. 17. 00:35
 19/47 Darius- ***** válasza:
25%
18 -Ez amit mindig mellozok, a tragar szavak, ez nekem sem jon be sem itt sem az életben
2023. jan. 17. 00:41
 20/47 anonim ***** válasza:
38%

Na ebből látszik mi is a probléma.

Amint minimálisan próbáltam árnyalni a kérdező által felvetett problémát, a kérdező azonnal nekem esett és én vagyok a nagybetűs GYÖKÉR csak mert nem bólogatok egyetértően. Azonnal elhord minden szarnak, csak azért, mert próbálom árnyalni az ő egybites gondolkodását.

"Miért akarod megmondani hogy ki milyen kérdést tehet fel?"

Nem akarom megmondani, de valljuk be, egyszerűen végtelenül értelmetlen dolog olyan kérdést feltenni, amire saját magunk is KETTŐ másodperc alatt választ kapnánk.

Nem a feszültséget vezetem le, szimplán a véleményemet fejtem ki.

Mondhatod, hogy "görgessek tovább" én meg mondhatom, hogy ne tegyél fel kérdést, ha csak a neked tetsző válaszok érdekelnek ;)

2023. jan. 17. 00:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!