Miért van ezen az oldalon ennyi gyökér, akik a legkisebb dolgokba is képesek belekötni?
""Google a barátod" meg hasonló okos válaszok"
Na jó azért ehhez tegyük hozzá, ROHADT SOK kérdés konkrétan Google első találat lenne. Nem kellene a kérdezőnek 1000 karaktert leírnia, kérdést feltennie, csak 2 szót beír a keresőbe és kész a válasz.
Nem azt mondom, vannak kérdések, aminél kell a személyes tapasztalat.
De például legutóbb láttam egy kérdést, ami arról szólt, hogy "mi az a gyalogsági jármű".
És a kérdező marha hosszú regét írt mellé, hogy valaki magyarázza már el, milyen is a gyalogság jármű, mert hát a gyalogság lényege hogy gyalog tehát em kell hozzá jármű akkor mégis milyen az.
Közben keresőbe beírsz ennyit: gyalogsági jármű
És tádááám... ott a válasz.
"nem a kérdésre válaszol hanem bármilyen irányba kitér"
Ehhez tegyük hozzá, a válaszolók is emberek és nem "válaszológépek". Szeretik tudni a részleteket, mire is válaszolnak.
Meg hát ugye a kérdés/kérés sem mindegy.
Nem mindegy hogy a párod felhív este 11-kor, hogy érte kellene menni, mert lerobbant a kocsi. Vagy felszólít, hogy húzd le a zokniját mert csak...
Nem hiszem, hogy te lennél a tipikus tipus abbol a mas altal itt emlitett uszkve 100-as "kemeny" lol magbol 14-es.
Es persze sosem szabad elfelejteni, hogy velemenyek vannak itt, nem tud. deklaraciók, nem hiszem hogy tul sok mullercecilia van itt lol. Bar ezt nehezen tudja feldolgozni sok ember, tul komolyan veszi magat, vagy direkte eltulozza a velemenyet konfliktus remenyeben. Szemelyeskedesrol, tragarsagrol nem is beszelve.
Na ebből látszik mi is a probléma.
Amint minimálisan próbáltam árnyalni a kérdező által felvetett problémát, a kérdező azonnal nekem esett és én vagyok a nagybetűs GYÖKÉR csak mert nem bólogatok egyetértően. Azonnal elhord minden szarnak, csak azért, mert próbálom árnyalni az ő egybites gondolkodását.
"Miért akarod megmondani hogy ki milyen kérdést tehet fel?"
Nem akarom megmondani, de valljuk be, egyszerűen végtelenül értelmetlen dolog olyan kérdést feltenni, amire saját magunk is KETTŐ másodperc alatt választ kapnánk.
Nem a feszültséget vezetem le, szimplán a véleményemet fejtem ki.
Mondhatod, hogy "görgessek tovább" én meg mondhatom, hogy ne tegyél fel kérdést, ha csak a neked tetsző válaszok érdekelnek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!