Miért van ilyen sok gyökér az oldalon?
Engem a politika kategóriába szoktak mindig felidegesíteni a tömény gyűlölettel.
Pedig szeretek politizálni (kulturált keretek között!),csak ugye a sok unatkozó senkiháziban olyan sok,tömény,mértéktelen gyűlölet van,hogy az hányinger.
Igen,ez itt sajnos nem ritka,hogy megy a lepontozó bajnokság.:(
Szoktam pontozni igen,én is. Na de normálisan szoktam nyomogatni a zöld,a zöld-piros és a piros gombokat.
Ja sok a szerencse csomag itt és az agyilag beteg is.Ezt viccen kívül mondom.Nekem néha olyan elmebeteg fenyegető levelek jönnek hogy az nemigaz.
Sok a nem normális.Ilyenkor tiltani kell és nem szóba állni pszichiátriai esetekkel.Lepontozás is megy de az inkább nevetséges és főleg mikor azt nyomják le akinek igaza van csupán hogy nehogymár de attól az igazság még igazság marad bár sok embernek az fáj
Ez a pontozásos dolog miért olyan fontos? Fizetést kapsz érte? Vagy tárgyjutalmat? Nem.
Akkor ne izgasd emiatt magad.
Ahogy az oldal folyamatosan süllyed és egyre jobban elavul, egyre inkább trollok és frusztrált emberek fogják használni.
Viszont sok magyar oldalon pont ugyanez megy. Épp most voltam egy chaten, és legnagyobb okoskodó egy beképzelt 40es férfi, aki mint kiderült, a hatalmas intelligenciáját csak a neten tudja használni, mert am 20 éve gyári munkás :D
Szóval a magyarok többsége hangember. amíg dumálni és kötekedni kell, nincs semmi gond, csak a gyakorlatban nem képesek mérhető teljesítményre.
Na most ilyen emberek persze hogy a neten kiélhetik magukat. Adott mondjuk egy frusztrált 40 éves titkárnő, aki feljön ide, és jól "megnevel" nálánál okosabb fiatal mérnökök mondjuk, vagy feljön Árufeltöltő Béla megmondani neked, máskor feltehetsz-e ilyen kérdést, hiszen a főnökének nem mer visszaszólni, ha meg az utcán kötekedne, fél órán belül nyakon vágnák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!