Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy telik eddig nektek a...

Hogy telik eddig nektek a 2025-ös év?

Figyelt kérdés
tegnap 23:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Lakásfelujitas.. Beteg a gyerek, beteg az anyukám. A munkában nyugi és béke van. Szóval elég vegyes. És neked?
tegnap 23:37
 2/9 A kérdező kommentje:

Gyógyuljon meg a gyereked és anyud!

Jó kérdés. A január első két hete nem volt rossz, viszont 1 hónapja onnantól kezdve, olyan furcsa érzésem van.

Nem azt mondom, hogy állandóan rossz kedvem van, de vannak hangulatingadozásaim és nem igazán találom a helyem.

Erre akarok rájönni, hogy mi az oka. Elmúlt évek nem túl kellemes kihatásai? Az időjárás? Vagy valami tudatalatti? Mindegy. Pénteken beszélek egy szakemberrel, fog segíteni és hátha helyre rakja a fejem.

Úgy érzem lesz minek kitisztulni, mert jelenleg elég katyvasz néhány dolog.

tegnap 23:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen., 🙂

A tél okozza. Ez a január vége, február végéig mindig ilyen.. Pedig én szeretem a hideg telet, de már sok... Hiányzik a kellemes idő, a napsütés...

Én erre már rajottem, és Netflixezessel töltöm ezeket az estéket.

Jobb lesz márciusban, hidd el. Kitartás.

tegnap 23:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Eddig nem is olyan rossz. 1. és 2.-Jobbulást! A katyvasz mindig érzelem miatt van. Mindig.
tegnap 23:58
 5/9 A kérdező kommentje:

Kötve hiszem. Itt szerintem valami más lesz. És remélem, hogy minél hamarabb rá fogok jönni.

Nem egyszerű időszakon, éveken vagyok túl. Sok dolgot nagyon rosszul számítottam.

Fogalmam sincs, hogy mi lehet, de hétvégére hátha megvilágosodom. Nem egyszerű az élet.

tegnap 23:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Tervek szerint alakul, szóval mondhatni jól.
ma 00:11
 7/9 anonim ***** válasza:

"Amikor valakinek nagyon sok fájdalom van az életében, és a problémái miatt beszűkül kissé a tudata, akkor nem találja a kiutat, nem találja a megoldásokat. Egyre kisebbnek érzi magát, a gondokat, amik fölé hatalmasodnak azokat pedig egyre nagyobbnak. Így elveszíti a realitás talaját, és a kétségek szépen lassan felemésztik az életét. Az ilyen esetekben muszáj, hogy az ember tágítsa a körülötte lévő Teret. Ki kell mozdulni a beszorított élethelyzetből.

Nem az az elsődleges, hogy megoldást találjunk, hanem az, hogy pozíciót váltsunk. A beszűkült állapotban nem tudunk döntéseket hozni, mert lefagyunk, vagy kapkodunk. Sürgetjük az időt, mert az idő most nem a barátunk. Az idő egy csapda, mely nem ereszt, fogva tartja a tudatunk.

Átmenetileg el kell hagyni azt a Teret, amibe a fájdalom beszorult. Ez csupán annyit jelent, hogy ki kell jönni a lakásból, házból. Ki kell lépni a természetbe, a bőrünkön kell éreznünk az életet. Át kell mozgatnunk a testünket. Ha jól esik akkor sírni kell, ha nem jönnek a könnyek, akkor beszéld, vagy üvöltsd ki a fájdalmad, egyszerűen csak engedd, hogy kiszabaduljon a testedből, és add át magad az élet ösztönének. Így tudod tágítani a benned lévő Teret.

Amikor a Tér újra kitágul, akkor spontán módon megszületnek a megoldások. Nem kell gondolkodnod, nem kell rágódnod. Amikor a Tér kitágul, akkor a Lélek vissza tud költözni a testedbe, és ott akkor Te újra Te lehetsz.

: Dömötör Aletta"

ma 00:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem valami jól. Az országban egyetemisták tüntetnek, sok iskolában nincs rendes tanítás, a tanárok nagy része teljes munkabeszüntetés mellett van, eddig az iskolánkban a törvényes keretek közt "strájkoltunk", harminc perces órákat tartottunk. Volt egy nap teljes munka beszüntetés nálunk is, rajtam kívül még négyen voksoltak a harminc perces órákra, az igazgatónő megengedte, hogy dolgozzunk. Ma szavaztunk, mert csütörtök-pénteken újra be akarják szüntetni a tanítást... Egyedül maradtam az egész kollektív ellen.. Azon a címen nem dolgoznak az iskolák egy részében, hogy támogassák az egyetemistákat. Csupa ideg vagyok, egy évvel a nyugdíjba vonulásom előtt ilyen "polgári engedetlenségben" kellene részt vennem...
ma 00:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Erős várakozás van, átmeneti helyzet. Az év végére vagy jövő évre eldől a jövő. Lehet elhúzok innen. Ettől az évtől semmit nem várok.
ma 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!