Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy telik eddig a 2022-es éved?

Hogy telik eddig a 2022-es éved?

Figyelt kérdés

2022. márc. 24. 19:13
A kérdező szavazást indított:
Alapvetően jól telik. ✔️
Igazából semmilyen, se nem jó, se nem rossz. ⭕
Rosszul telik ez az év eddig. ❌
37 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A január közepesen rossz volt, a február rémes, március első fele elég jó, most kezd megint rossz lenni.
2022. márc. 24. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nem lenne eddig rossz,csak sokan haltak meg a környezetemben.
2022. márc. 24. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Eddig fogjuk rá jó volt, de március közepétől mostanáig borzalmas, már élni sincs kedvem lassan...Most minden összejött..
2022. márc. 24. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Eddig nagyon változatos, mindenféle dolog történt eddig, vegyesen.
2022. márc. 24. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta fos
2022. márc. 24. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Felvettek arra a munkahelyre, ami mondhatni az "álommunkahelyem" volt, eddig nagyon tetszik, vannak sikerélményeim és pozitív rólam a visszajelzés.

Nagyon jól megy a sport, annak ellenére is, hogy február közepén voltam COVID-os.

Bizonyos orvosi vizsgálatoknak nagyon jó eredménye lett, sőt, a diétám is használ bizonyos értékeimre.

Viszont jön egy kellemetlen vizsgálat, amin rossz esetben rák is kiderülhet. Ha jól értem, még 20-30% esély is lehet a rákdiagnózisra. Rossz prognózisú rák lehetősége.

Rettenetesen félek a háború miatt, hogy minket is elér / világháború lesz belőle, nem vagyok nyugodt a gazdasági hatásai miatt, nem vagyok nyugodt a választások miatt sem. Ezek mind hatni fognak ránk is, illetőleg próbaidős vagyok még egy darabig, ki tudja, ha olyan gazdasági folyamatok indulnak be, simán közlik, hogy minden próbaidősnek szevasz.

2022. márc. 24. 21:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól indult az évem, szerencsére remekül sikerültek a vizsgáim és bőven 4 fölötti lett az átlagom. Utána volt egy kis időm önreflexióra, önfejlesztésre, és végre aktívabban tudtam foglalkozni a nyelvtanulással is.

A mostani félévem szuperül kezdődött, jól vettem az akadályokat, de február vége óta sajnos megint van egy kisebb mélyrepülésem. Tavaly erősebb depresszió, szorongás kombóval szenvedtem, amiből szerencsére idén év elejére ki sikerült jönnöm, viszont március eleje óta mintha megint kezdenék közelebb táncolni az említett gondokhoz. Ez azért zavar, mert nagyon sok energiám és időm tettem bele abba, hogy végre jól legyek, és azt hittem tartósabb lesz.

Elkaptam a COVID-ot, már lassan le is telik a karanténom, és hiába nem voltak erős tüneteim, még mindig napi szinten jelenik meg egy újabb. Ami viszont messze a legjobban aggaszt az az, hogy a szüleim is pozitívak lettek, ők pedig idősek és nagyon, de nagyon féltem őket. Főleg apát, nincs annyi tünete, mint nekem, de sajnos súlyosabbak.

A választások engem is aggasztanak/nyomasztanak, meg a körülöttük folyó acsarkodás, és bár próbálok nem gondolni rá sokat, de a háború is, és az ezzel járó (gazdasági) válság.

Nem szeretnék hálátlan, vagy pesszimista lenni, de nagyon nem így terveztem a 22. évembe való lépést :c Még fordulhat jóra az évem, és még rendbe jöhet minden, csak annyi nehézség ért az utóbbi években, hogy már reméltem, hogy ez végre az én évem lesz :c

2022. márc. 24. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!