Hogyan telik eddig a karácsonyi ünnepetek?
Figyelt kérdés
Van bejgli, család, ajándék, vagy csak magányos karácsony? :)2018. dec. 24. 18:45
2/5 anonim válasza:
Magányosan, a messzi Angliában :(
2 hónapja kezdtem el egy új helyen dolgozni (szálloda), és nem kaptam szabit az ünnepekre, így nem tudtam hazamenni, itt kellett maradnom. Most épp az albérletemben ülök a laptop előtt. Az előbb Skype-oltam a családdal, de ők most épp vacsoráznak meg ajándékoznak.
Én szerintem megnézek 1-2 filmet, aztán lefekszem. Ez életem legrosszabb karácsonya :(
3/5 anonim válasza:
Eddig egész jól :) Tegnap még viszonylag sok volt a feszkó, de ma már egész békés a hangulat :)
4/5 anonim válasza:
Eddig nagyon jól. Számomra a család bőven elég a szeretethez és a boldogsághoz. :) Már megvolt a finom vacsora és az ajándékozás is, szóval minden szuper.😊
5/5 anonim válasza:
Szülőkkel vagyok együtt, egy rakat kaja, tervezem a jövőmet. A szokásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!