Ezek a karácsonyi céges bulik csak szerintem nagyon kínosak, nevetségesek?
tudnád nálunk mik vannak :D
szerintem elég jók, én jól szoktam érezni magamat a csapatépítéseken és a karácsonyi bulikon
De. Adott esetben kínosak. Bár nem nekem. Meg viccesek. Én jól szoktam szórakozni. Mindig vannak páran akik iszonyú hülyét csinálnak magukból részegen, ami nekem speciel ilyen környezetben egyáltalán nem fér bele, de azon is jól lehet szórakozni.
Meg fiatalon, amikor először kerültem ilyen helyzetekbe, akkor nagyon érdekes volt látni, hogy iszonyú komoly emberek, meg merev karót nyel nők milyen irányba változnak el az alkohol hatására, mennyire másképp viselkednek. Aztán utána az új évben pedig megtapasztalni azt, hogy tök ugyanúgy viselkednek ahogy eddig, és visszamennek robot üzemmódba. Rengeteg olyan ember van, akivel kb 10 évet kell együtt dolgozni, mire kimutatja az emberi oldalát.
A hangulatembereknek nem kín, hanem parádé, mert I.H.B.-zni tudnak. A csendesebbjei meg csak elvannak, de nem érzik jól magukat benne. Helyettük a pofázógépek legalább berekedésig tudják űzni a kedvenc sportjukat.
Amúgy én sem szeretem, semmi értelme, hogy ma összeborulunk, holnap meg b+elünk egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!