Miért nincs karácsonyi hangulatom?
Figyelt kérdés
Lassan itt van a karácsony de semmi karácsonyi hangulatom nincs.. Itthon fekszem, telefonozok.. Néztem videókat hogy hogyan legyen karácsonyi hangulat, de ennek az egésznek a család lenne a lényege, viszont édesanyám nem Magyarországon él, a család meg nem is igazán összetartó.. Nektek van karácsonyi hangulatotok? Vagy ti is ilyen helyzetben vagytok mint én, vagy hasonlóban?2017. dec. 23. 13:22
1/7 anonim válasza:
Egyáltalán nincs.Legszivesebben elmennék valahova ahol egyedül lehetek
2/7 anonim válasza:
A napokban tudtam meg hogy gyógyíthatatlan betegségem van ami egy életen át kezelésre szorul és fájdalommal jár, ez elég demoralizáló volt de ettől függetlenül a karácsony az nálunk karácsony marad és én szeretem. so-so a karácsonyi hangulat is megvan.
3/7 anonim válasza:
Kedves 2-es válaszoló!Jó,hogy ezt leírtad.Sokaknak tanúságul szolgálhat és észhez térithet pl.engem,aki itthon családi viszályban van.De minden bizonnyal azokat is akik ilyenkor lehangoltak.Kivánok kitartást és erőt valamint békés,boldog Karácsonyt neked és mindenkinek!
4/7 A kérdező kommentje:
Boldog karácsonyt nektek! Én gondolom itthon apámmal kuksolva töljük a karácsonyt + újévet is..
2017. dec. 23. 13:36
5/7 anonim válasza:
Szerintem a karácsonyi hangulat nem a semmiből lesz. Ha nem történik ezen a napon semmi “karácsonyias” veled, akkor nem csoda, hogy nincs hangulatod.
6/7 anonim válasza:
Nekem sincs :D anyámék 3 hete egymást ölik. Miért is lenne? De miért kötelező? Nekem pl. Most lesz a legcarabb karácsonyom
7/7 anonim válasza:
Hát, azért bármennyire is elcsépelt, a Karácsony családi ünnep. Ha nincs rendben a család, akkor a karácsonyi hangulat sem "jön meg".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!