Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Miért nincs ünnepi, karácsonyi...

Miért nincs ünnepi, karácsonyi hangulatom?

Figyelt kérdés

Amikor gyerek voltam, már október környékén izgatott voltam és számoltam vissza a napokat mikulásig. Alig vártam, hogy végre lehessen gyújtani a gyertyákat az adventi koszorún, a karácsonyfát is már karácsony előtt legalább egy héttel felállítottuk.

Amikor egyetemista lettem, a vizsgaidőszak miatt csak a tanulással foglalkoztam, az ünnepek alatt is azt számoltam, hány napom van még a következő vizsgámig. Lediplomáztam, gondoltam, hogy visszatér majd az ünnepek előtti izgatottság, de nem így történt. Ugyanolyannak érzem az évnek ezt az időszakát, mint bármelyik másikat, pedig alig vártam az egyetemi évek alatt, hogy dekorálhassam a lakást, készülhessek sütivel, ajándékokkal, de nincs kedvem hozzá. Az elmúlt pár évben elutaztunk a férjemmel karácsonyozni egy szomszédos országba, de igazán ott sem kerültem ünnepi hangulatba.

2017. dec. 11. 18:03
 1/4 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok ezzel. Mindjárt Karácsony, de semmi hangulatom, nincs díszítés, ajándékokon sem gondolkodtam még. Most a Christmas FM megy non-stop, kicsit segít.
2017. dec. 12. 10:38
 2/4 anonim válasza:
2017. dec. 21. 01:26
 3/4 anonim válasza:
nem vagy egyedül ezzel... évek óta nincs karácsonyi hangulatom.
2017. dec. 21. 01:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Rühellem a karácsonyt. Az emberek ilyenkor a szokottnál is képmutatóbbak.
2017. dec. 21. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!