Semmi karácsonyi hangulatom nem volt, eltelt, kész, ennyi. Ez vajon a hó hiánya lehet, vagy ahogy öregszünk, egyre közömbösebbek vagyunk?
Gyerekként még egy csodaként éltük meg a karácsonyt.
Persze most is készültem, mindenki kapott ajándékot, menü megtervezve, bevásároltam, főztem.
31 vagyok.
Van feldíszített fa, fények, Reszkessetek, betörők, rénszarvasos pulcsi, forralt bor, de azon túl, hogy végre aludhattunk 10-ig, ezek a napok is ugyanolyanok voltak, mint máskor.
Vajon máshogy érezném, ha lenne szép fehér táj, hóesés, szánkózás?
Vagy ez ennyi, elmúlt a varázsa?
Meglepi ajándékok nálunk nincsenek, eleve megvesszük mindig, amire szükségünk van, azt meg nem szeretem, ha hülyeségekre költjük a pénzt.
lehet, hogy hozzátenne a hó, igen, de ezt nem tudhatjuk. nekünk is valahogy így telt, családlátogatás, kettesben szenteste, kis ünneplés. mi kimentünk a bazilikához forralt bort inni meg gesztenyét enni.
valahogy nekem idén nem jött át a feeling, pedig boldog az életünk, nem vagyunk megkeseredve.
talán, majd ha gyerekeink lesznek, megint csodás lesz a karácsony.:)
28N
Szinte ugyanígy történt velünk is ahogy az első válaszadó írta. Meg mi is várunk a gyerkőcökre, hátha velük visszatér a karácsonyi hangulat. :)
Amúgy szerintem a hó sokat számít.
26/f
köszi a válaszokat!
a megoldás: hó + gyerek! :D
:D
annyira szörnyű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!