Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy telik nektek eddig 2021...

Hogy telik nektek eddig 2021 ? Milyen fontosabb dolgok történtek veletek idén ?

Figyelt kérdés
2021. márc. 20. 14:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
9%
Szarul, semmi jó nem történik. Kapja be akinek jobb.
2021. márc. 20. 14:21
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
meló..aztán karantén.. aztán covid fertőzés..lábadozás. most telik le és arra megyek majd vissza a melóhelyemre hétfőn, hogy a 15 emberből leszünk bent jó esetben 4en, mert a többieknél a pénteki teszt pozitív lett.
2021. márc. 20. 14:29
 3/17 anonim ***** válasza:
80%

Lett barátom:D

Amúgy a többi dolog nem túl fényes, a karantén kikészít,tanulmányaim sokat romlottak. Most ez a márciusi időszak pont ugyanolyan mint amilyen tavaly volt

2021. márc. 20. 14:33
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Belso tortenesek, belso utazasok. Maskor talan fellengzos blablanak tunik, de ez most szo szerint igaz. Befele menekulok.
2021. márc. 20. 14:38
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Velem eddig nem nagyon történt semmi. Unalom
2021. márc. 20. 14:43
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Felvételi, Apáczai, lovak, a kutyám, olvasgatok, itthon tunyulok két online óra között. Jól elvagyok
2021. márc. 20. 14:44
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Szarul. Eddig viszonylag jól bírtam a bezártságot, nem nagyon zavart, de mostanra jutottam el oda, hogy kezdek megőrülni. 0-24-ben arra gondolok, hogy mikor lesz már vége, mikor jön a vakcina a 18 éven aluliaknak, mikor lesz már meg a 60-70%-os átoltottság. Mikor kapjuk vissz a régi életünket, és el fog-e egyáltalán tűnni ez a vírus. Mi lesz az elkövetkezendő években, miben fogja ez befolyásolni a jövőnket.
2021. márc. 20. 14:47
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Az évet táppénzzel indítottam. Sima idegbecsípődésnek gondoltam, erre kiderült, csigolyatörés, aminek az oka a gerincvelő plazmasejtjeinek daganatos megbetegedése.

Ez az évem nagyrészt erről fog szólni...

2021. márc. 20. 15:13
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
#8, kitartást!
2021. márc. 20. 15:17
 10/17 anonim ***** válasza:
76%
A vendéglátásban dolgoztam 6 évig. A munkahelyem január végéig bírta, akkorra dőlt ki teljesen. Szerencsére erre valamennyire már tavaly tavasz óta fel voltam készülve, így annak érdekében hogy több lábon álljak, megcsináltam a C jogsit és a GKI-t. Fuvarozóként sikerült is elhelyezkednem. Jobban keresek mint eddig, de mégiscsak úgy érzem hogy a szakácskodás sokkal inkább az én világom. Lelkileg ez a vírus mizéria eléggé kezd megviselni. Szinte teljesen megszűntek a szórakozási lehetőségek, a barátokkal való találkozás is korlátozott mert ugyebár nyolcra haza kell érni. Már lassan fél éve csak na még egy hét, na még egy hét... Egyre kilátástalanabbnak érzem hogy visszajöjjön a normális élet.
2021. márc. 20. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!