Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy telik nektek eddig 2021...

Hogy telik nektek eddig 2021 ? Milyen fontosabb dolgok történtek veletek idén ?

Figyelt kérdés
2021. márc. 20. 14:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Úgy telt, mint az előző kb 4, eseménytelenül
2021. márc. 20. 15:21
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Remélem hamar rendbe jössz, #8
2021. márc. 20. 15:22
 13/17 anonim ***** válasza:
68%

Eddig elég pocsékul.

A barátaimat nem láttam már ősz óta, a munkahelyem vegetál, folyamatosan rettegek attól, hogy mikor bocsátanak el. Másból se áll az életem november óta, hogy a munkahelyem és az otthonom között ingázok, mindenféle különösebb szocializálódás nélkül. Rohadt ingerszegény és üres lett az életem, és ebbe most, március elején kezdtem komolyabban belefáradni. Kilátástalannak tűnik az egész helyzet, közben meg "odafent" az öltönyös, gazdag rohadékok meg csak röhögnek a markukba.

Most jelenleg itthon vagyok pozitív covid teszttel már 10 napja. Unott, kedvetlen és motiválatlan vagyok minden téren. Ja, az meg csak hab a tortán, hogy miközben várjuk a nyitást és a csodát, azalatt sorban zárnak be a kedvenc szórakozóhelyeim, és egymás után sérülnek meg véglegesen a kedvenc rockzenekaraim felállásai is. Garantálva ezzel, hogy a vírus után már sose tudom megnézni úgy élőben, ahogy megismertem és megszerettem őket. A Junkies gitárost váltott, a Road dobost, a Zorall énekest, Siklósi Örs pedig még meg is halt. Csodás kilátások, és ki tudja, hogy hol lesz ennek a vége?

Nem tudom még, hogy meddig fogom bírni.

27/F

2021. márc. 20. 15:22
 14/17 anonim ***** válasza:

Már az év elején összebalhéztam egy munkatárssal, önkéntes elkülönülést választok a munkahelyemen, nem beszélgetek max. 1 emberrel. Mostanában kezdek kicsit oldódni, rájöttem, fejlődnöm kell.

Megismerkedtem itt valakivel, ami szuper érzés, ezt legalább igyekszem nem elrontani.

2021. márc. 20. 16:10
 15/17 anonim ***** válasza:
79%

10 év súlyos étkezési zavar után februárban végre elkezdtem az érdemi felépülést...

- nehéz

- fájdalmas (fizikálisan)

- mentálisan egy merő küzdelem (ne hallgassak az anorexiás hangokra, ne fogjam vissza az ételt, bűntudat, stb)

Viszont, amikor felépülök, teljes szabadság. Mert az étkezési zavar mindent elvett tőlem, az életemet is majdnem - szó szerint.

2021. márc. 20. 16:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
En a befele utazo vagyok. Szoval pl nezek egy sved krimisorozatot. Aztan ezutan malmoi utcanezeteken bolyongok, malmoi ingatlanhirdeteseket nezek. Maskor dokumentumfilmeket nezek. Azt kepzelem, mi lenne, ha en szulettem volna abba chilei nyomornegyedbe. Milyen erzes abban az eletben elni. Utanajarok annak is. Olyan radioallomasokat hallgatok. Nagyon intenziven at tudok elni dolgokat, igy, hogy a sajat valosagomrol elterelem a figyelmem. Van ebben jo.
2021. márc. 20. 17:01
 17/17 anonim ***** válasza:
8-asnak gyogyulast kivanok en is!
2021. márc. 20. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!