Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ember, akinek...

Van olyan ember, akinek nincsenek fellángolásai. Nem vonzódik hírességekhez és senkihez máshoz sem szexuális, sem romantikus értelemben, csak is kizárólag egy emberhez egész életében?

Figyelt kérdés
Akkor is, ha a másik személy nem így gondolkodik és nem élnek párkapcsolatban sem, de nagyon közel állnak egymáshoz, ami itt a kulcsszó.

tegnap 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Vannak. Pl Juhász Gyula
tegnap 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze. Vannak aroace emberek, akik senkihez, soha nem vonzódnak ilyen féle képpen.

Aztán vannak akik valahol az aszexuális és aromantikus spektrumon vannak valahol, és nagyon nagyon ritkán vonzódnak valakihez, vagy csak bizonyos körülmények között, pl intenzívebb érzelmi közelség esetén.

tegnap 21:59
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Kb. a szürke-aszexualitást írtad körül.
tegnap 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Én szürke aromantikus vagyok, de nem ace. Nagyon nagyon sokáig azt hittem soha nem fog kelleni senki, és nem is hiányzott.

Aztán máshogy alakult, és mégis lett párom, meg házas vagyok. De ezt is inkább fura kivételnek érzem, előtte kinevettem volna ha valaki azt mondja ez így lesz.

tegnap 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!