Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A hírességeknek tényleg van...

A hírességeknek tényleg van egy külön ember aki kezeli a közösségi oldalaikat?

Figyelt kérdés
Rengeteget posztolnak a színészek, focisták stb, de ez rengeteg időt venne igénybe ezért állítólag van egy saját emberük aki kezeli az ő oldalait. Szóval amit én látok egy kedvelt személytől pl: adott esetben egy focista, akkor azt nem is ő teszi közzé?
2018. febr. 5. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Elöfordulhat. "Hiressége" válogatja.
2018. febr. 5. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű minden elfoglalt ember mellett van olyan személy, aki a közönséggel való kapcsolattartást rendezi. Ez nem jelenti azt, hogy az illető híresség nem szeretne foglalkozni a rajongóival, de nincs mindenre ideje. Nem hiszem, hogy az elfoglalt hírességek naponta több képet osztanának meg magukról 10 különböző oldalon.
2018. febr. 5. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyobb hírességeknél nem egy ember, hanem kisebb stáb, csapat dolgozik az imázs építésen.
2018. febr. 5. 18:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezen gondolkoztam, hogy például egy lionel messinek hogy van ennyi ideje a foci és a családja mellett, de lehet, hogy ő maga hetente nézi meg a közösségi oldalát.
2018. febr. 5. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!