Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Olvastam, hogy kell pédakép....

Olvastam, hogy kell pédakép. Ő megfelel?

Figyelt kérdés

Üdv, olvastam, hogy az embernek kell egy péladakép. Most nincs kedvem részletezni a dolgokat, de szerintetek Sean Paul megfelelő példakép?

köszi a válaszokat

2018. jan. 31. 22:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Én vagyok a megfelelő példakép, ma ez jött ki a szerencse sütiből és tudjuk, hogy az sose hazudik.
2018. jan. 31. 22:48
 2/13 A kérdező kommentje:
huhh bmneg. Olvastam es mondtak h talaljak magamnak peldakepet. 17 éves vagyok amúgy. De nekem nincs példaképem. Vagy is saját magam de ez túl nagyképüen hangzik. Én minden döntésemmel megvagyok elégedve teljes mértékben, és ki is tartok a saját véleményem mellett bármeddig. Örülnék ha valami értelmeset is bírnál írni:) köszi<3
2018. jan. 31. 22:51
 3/13 Metionin ***** válasza:
100%
Akkor én is lemaradtam. 27 vagyok de nincs példaképem, soha nem is volt.
2018. jan. 31. 23:47
 4/13 A kérdező kommentje:

xd Nekem a tanáraim mondták. Mert nincs rám jó hatással. Valaki tud válaszolni a kérdésemre?

köszi

2018. jan. 31. 23:55
 5/13 anonim ***** válasza:

Az én informatikatanárom meg kb. huszonöt éve egyszerre négy karóval jutalmazta, hogy nem készítettem informatika házit, mert nem értettem semmit a tananyagból. Az volt az egyetlen elégséges az összes bizonyítványomban. Webfejlesztő vagyok, huszonévesen autodidakta tanultam. Ez alapján valószínűsítem, hogy nem én nem tudtam megtanulni a tananyagot, hanem a tanár nem tudta érthetően elmagyarázni. Csak a megfélemlítéshez értett. Akkoriban maga a tantárgy is gyerekcipőben járt, szerintem a tanárokat is kutyafuttában képezték. Volt olyan is, aki órát sem tartott, lehetett végig játszani. Komolyan mondom, az többet ért nekem: később kedvet kaptam a játékfejlesztéshez, amiből aztán a programozást, majd a webes nyelveket is elsajátítottam.

Ennyit arról, amit egy tanár mondhat. Példaképet muszájból... ez kb. olyan, mintha egy szórakozott professzor azt mondaná: "legyél őrölten szerelmes, de csak miután megnyomtam a piros gombot". Ha önmagad tudsz lenni, nem kell példakép. Ha felnézel Sean Paulra, akkor tekintsd annak. Én speciel nem ismerem, csak amit hirtelenjében találtam róla. Tehetségesnek tartod? Vagy mert kampányolt az erőszak és a drogok ellen? Igazából te tudhatod, mi fog meg benne leginkább.

2018. febr. 1. 00:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem KELL, hogy legyen példaképed. Ez nem olyan dolog, hogy erőltetni lehet. Ha felnézel valakire, oké, de muszájból ne válassz példaképet. Nekem speciel nincs példaképem, sok emberre felnézek, de egy sincs, akivel mindenben tudnék azonosulni.
2018. febr. 1. 01:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem füles a példaképem.
2018. febr. 1. 06:02
 8/13 anonim ***** válasza:

Mármint egy középszerű rapper?

Benne mi lehet példaértékű?

Egyébként én nem egy embert tekintek példaképnek hanem területenként mást. Pl munkában a közvetlen felettesem, de nem minden téren, az emberek mendzselésében nem értek vele egyet. Sportban pl Iváncsik Gergő, a mentalitás, alázata stb stb és lehetne sorolni.

2018. febr. 1. 08:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem. A micimackós füles
2018. febr. 1. 18:08
 10/13 A kérdező kommentje:
Értem. Nekem nincs most példaképem, de nem is lesz. NEm tudom, hogyez így jó-e, de nekem nincs szükségem arra hogy felnézzek valakire. Saját magammal teljes mértékben ki vagyok békülve és nem is ismerek olyan embert aki eddig "okosabb" lenne nálam. Lehet, hogy xy 5 nyelven beszél folyékonyan, de semmi máshoz nem ért. Az emberek ilyenek. Nincs olyan ember aki mindenhez ért, ezért nincs és nem is kell példakép. huhhh :)
2018. febr. 8. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!