Most olvastam, hogy a bölcsiben is jár az ingyen étkezés annak a gyereknek, aki megfelel a feltételeknek. Honna kell hozzá nyomtatványt igényelni?
Senki nem említette ezt a lehetőséget nekem,pedig fizettem is be júniusban még ebédet a fiamnak.
Nyomtatványt honnan tölthetek le?
én önkormányzatot tudom csak, ők megcsinálják, vinni kell a jövedelemigazolásokat(csp-al mindennel együtt),a családban az egy főre jutó nem haladhatja meg a 39.900 ft-t.
a határozatot megküldik neked és ha éred, a bölcsinek is.
egyéb intézési formát nem ismerek, attól még lehet hogy elektronikusan is elvégezhető.
utolsó, és ez milyen néven fut? amiről én írtam, az a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény.
és valóban a gyt nem számít a jövedelembe?
Az XV. önkormányzat oldaláról:
Az alján ott a nyomtatvány, az országosan egységes, a kormányrendeletből való.
Akkor kitoltom a nyomtatvanyt amit valaki belinkelt.
Jovohettol mar van bolcsi de en csak a kovetkezo heten fogom bevinni a fiamat.
Jo lenne ha mar szeptembertol kapnank mert majdnem 10500 ft lesz a szeptemberi kaja.
Azert furcsallom hogy ezt meg sem emligettek es ki sem irtak meg mint lehetoseget..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!