Olvastam, hogy kell pédakép. Ő megfelel?
Üdv, olvastam, hogy az embernek kell egy péladakép. Most nincs kedvem részletezni a dolgokat, de szerintetek Sean Paul megfelelő példakép?
köszi a válaszokat
Nem muszáj egy konkrét példaképednek lennie. Ha így lenne, akkor az lenne az egyetlen "helyes" választás, ha mindenkinek Jézus lenne a példaképe, mert elvileg ő tökéletes volt :D
Nem is muszáj, hogy minden téren legyen példaképed. Ahogy már valaki írta előttem is, több ember munkássága is motiválhat különböző területeken. Egyébként szerintem jobb lenne, ha olyan példaképet találnál, akit a való életben is ismersz, lehet az egy rokon, tanár, edző, barát. Így egy mélyebb képet is látsz az emberről, nem csak a felszínes dolgokat, ami a médiában megjelenik egy-egy hírességről. Nekem például két ember van, akit példaképemnek tartok: a nagymamám, akire kitartásban szeretnék hasonlítani és a volt orvosom, akinek a szakmai tudása és az embersége motivál. Az élet többi részét meg majd kitapasztalom magamtól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!