Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Olvastam, hogy kell pédakép....

Olvastam, hogy kell pédakép. Ő megfelel?

Figyelt kérdés

Üdv, olvastam, hogy az embernek kell egy péladakép. Most nincs kedvem részletezni a dolgokat, de szerintetek Sean Paul megfelelő példakép?

köszi a válaszokat

2018. jan. 31. 22:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy nem akarsz példaképet, hanem, az, hogy szerinted te mindenkinél okosabb vagy. De majd ha egyetemre kerülsz, vagy munkába állsz, rájössz, hogy mennyire tévúton vagy
2018. febr. 8. 07:53
 12/13 A kérdező kommentje:
16 éves korom óta egész évben dolgoztam. 3,5 hónapja hagytam abba. Egyetem még 1,5 év.
2018. febr. 8. 22:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem muszáj egy konkrét példaképednek lennie. Ha így lenne, akkor az lenne az egyetlen "helyes" választás, ha mindenkinek Jézus lenne a példaképe, mert elvileg ő tökéletes volt :D

Nem is muszáj, hogy minden téren legyen példaképed. Ahogy már valaki írta előttem is, több ember munkássága is motiválhat különböző területeken. Egyébként szerintem jobb lenne, ha olyan példaképet találnál, akit a való életben is ismersz, lehet az egy rokon, tanár, edző, barát. Így egy mélyebb képet is látsz az emberről, nem csak a felszínes dolgokat, ami a médiában megjelenik egy-egy hírességről. Nekem például két ember van, akit példaképemnek tartok: a nagymamám, akire kitartásban szeretnék hasonlítani és a volt orvosom, akinek a szakmai tudása és az embersége motivál. Az élet többi részét meg majd kitapasztalom magamtól :)

2018. febr. 10. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!