Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ezen az oldalon...

Miért van ezen az oldalon ennyi gyökér, akik a legkisebb dolgokba is képesek belekötni?

Figyelt kérdés
Nyugtassatok meg, hogy nem a magyar társadalom valódi mentális állapotát tükrözik az itteni válaszok, hanem ugyanaz a 10 ember böngészi az oldalt egész nap.

2023. jan. 16. 23:30
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
6%

Darius, amugy nem ocsaroltam senkit, a véleményemet irtam le teljesen konkret szemelyre nem vonatkoztatva es nem mindenkit illetoen az emlitett demografiai csoportbol.

De jol ramutat a reakciod, mi az egyik baj a mai fiatalabb felnott ferfiakkal. Nem tul ferfias sztem erzelmeket belevonni pejorativ reakcioba, csak, mert erintettnek erzi magat az ember. Egy pasi emelkedjen tul az ilyenen sztem lol.

Lehet, hogy ezzel egybevag az is, hogy hanyszor latom, hogy valoszinuleg teljesen elfelejtik hogy a gombokkal a valasz objektivnek itelt hasznossagat ertekeli az ember, nem azt hogy szimpi-e neki a valasz vagy a valaszado vagy a stilusa.

2023. jan. 17. 00:53
 22/47 anonim ***** válasza:
24%

#21:

Hagyd a francba, úgyse tudja megérteni, az a gond, hogy a kérdező is úgy áll hozzá ehhez az oldalhoz, hogy azért jött létre a Gy.k., hogy ide "kérdéseket lehet feltenni", de itt meg is áll az értelem, tovább nem jut.

2023. jan. 17. 00:54
 23/47 anonim ***** válasza:
23%

21 mert az osszes valaszod haszontalan kb.

De valahogy nem aggodom Te is lepontozol bosszubol mindenkit ugye?;)

2023. jan. 17. 00:55
 24/47 A kérdező kommentje:
23: hogy álljak egy olyan oldalhoz aminek a nevében is benne van hogy “kérdések“? :D vagy én maradtam le valamiről?
2023. jan. 17. 00:57
 25/47 A kérdező kommentje:
De legalább jó sok pontom van a gyakorikérdéseken 😎
2023. jan. 17. 01:56
 26/47 Darius- ***** válasza:
15%

22. Nem talaltam hasznosnak a valaszod, mert spekulalsz. Nem tudhatjuk kik , milyen életkoruak, milyen nemuek irnak itt tobbségében, mert a tobbség ANONIM.

Nem vagy "szimpi" nekem ezt jol érzed, viszont nem emiatt értékeltelek le.

2023. jan. 17. 02:00
 27/47 anonim ***** válasza:
69%

Én nem spekulálok, hanem szerinted spekulálok. Valójában jogos megfigyelés alapú következtetés. Mindenesetre megerősítve érzem a véleményemet, hogy amint az említett korosztály ffi része (még, ha távolról is) negatívan érintve érzi magát, akkor érzéseiből reagál, nem rációból, szimpatiara meg hasonló erzesekre hagyatkozik, a ego törékeny volta miatt, előjönnek a kicsinyes válaszcsapasok szemelyes szotar nagysaga szerint nagy szavakba bujtatva, de az egész a végén olyan bizarr módon lányos valahogy :D.

Amugy ha nezegeted, a emberi kapcsolatokhoz tartozo kategoriakban kimagaslo a 25F-45F "alairas". És végülis ezek a relevans kategoriak ezzel a konkrét "gyokerekkel" kapcsolataos kerdest illetoen. Nem volt jok a vonatkozasi alapjaid amire epitetted a velemenyedet semmilyen szempontbol.

A sajat megalapozott velemenyemmel elegedett vagtok, de mar nem fogom tovabb nyujtani.

A kerdes felvetését kimondottan jonak, erdekesnek talaltam. A valaszadok erzelmeit mar nem annyira. :D.

2023. jan. 17. 02:40
 28/47 Darius- ***** válasza:
19%
35-Én sem vagyok érzelgos, sosem hozok dontéseket igy. Ez viszont tetszik benned. Annak is megvan a helye és modja, én a szereteimmel vagyok ilyen. Ha a masik korosztalyt irtad volna, amelyben nem vagyok benne, ugyanugy reagaltam volna. Az emberi kapcsolatok kategoriaban szerintem is tobben irnak férfiak. Szoval mindenképp SZERINTEM jo az utobbi kommented. Koszi a valaszt.
2023. jan. 17. 02:53
 29/47 NTBS ***** válasza:
18%
Mert az oldal anonim.
2023. jan. 17. 06:52
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

már a facebookon is minden miatt megy a rinya és a szitkozódás...nincs olyan állta amit fel ne tennének hogy kié..kutyától a nyuszikáig...egy papírzsepi a földön h mekkora embertelenség...

ott se fogják vissza magukat

2023. jan. 17. 07:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!