Miért van ezen az oldalon ennyi gyökér, akik a legkisebb dolgokba is képesek belekötni?
Darius, amugy nem ocsaroltam senkit, a véleményemet irtam le teljesen konkret szemelyre nem vonatkoztatva es nem mindenkit illetoen az emlitett demografiai csoportbol.
De jol ramutat a reakciod, mi az egyik baj a mai fiatalabb felnott ferfiakkal. Nem tul ferfias sztem erzelmeket belevonni pejorativ reakcioba, csak, mert erintettnek erzi magat az ember. Egy pasi emelkedjen tul az ilyenen sztem lol.
Lehet, hogy ezzel egybevag az is, hogy hanyszor latom, hogy valoszinuleg teljesen elfelejtik hogy a gombokkal a valasz objektivnek itelt hasznossagat ertekeli az ember, nem azt hogy szimpi-e neki a valasz vagy a valaszado vagy a stilusa.
#21:
Hagyd a francba, úgyse tudja megérteni, az a gond, hogy a kérdező is úgy áll hozzá ehhez az oldalhoz, hogy azért jött létre a Gy.k., hogy ide "kérdéseket lehet feltenni", de itt meg is áll az értelem, tovább nem jut.
21 mert az osszes valaszod haszontalan kb.
De valahogy nem aggodom Te is lepontozol bosszubol mindenkit ugye?;)
22. Nem talaltam hasznosnak a valaszod, mert spekulalsz. Nem tudhatjuk kik , milyen életkoruak, milyen nemuek irnak itt tobbségében, mert a tobbség ANONIM.
Nem vagy "szimpi" nekem ezt jol érzed, viszont nem emiatt értékeltelek le.
Én nem spekulálok, hanem szerinted spekulálok. Valójában jogos megfigyelés alapú következtetés. Mindenesetre megerősítve érzem a véleményemet, hogy amint az említett korosztály ffi része (még, ha távolról is) negatívan érintve érzi magát, akkor érzéseiből reagál, nem rációból, szimpatiara meg hasonló erzesekre hagyatkozik, a ego törékeny volta miatt, előjönnek a kicsinyes válaszcsapasok szemelyes szotar nagysaga szerint nagy szavakba bujtatva, de az egész a végén olyan bizarr módon lányos valahogy :D.
Amugy ha nezegeted, a emberi kapcsolatokhoz tartozo kategoriakban kimagaslo a 25F-45F "alairas". És végülis ezek a relevans kategoriak ezzel a konkrét "gyokerekkel" kapcsolataos kerdest illetoen. Nem volt jok a vonatkozasi alapjaid amire epitetted a velemenyedet semmilyen szempontbol.
A sajat megalapozott velemenyemmel elegedett vagtok, de mar nem fogom tovabb nyujtani.
A kerdes felvetését kimondottan jonak, erdekesnek talaltam. A valaszadok erzelmeit mar nem annyira. :D.
már a facebookon is minden miatt megy a rinya és a szitkozódás...nincs olyan állta amit fel ne tennének hogy kié..kutyától a nyuszikáig...egy papírzsepi a földön h mekkora embertelenség...
ott se fogják vissza magukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!