A nyugati női társadalom mekkora része van vele tisztában, hogy fegyverként használják őket a fehérek kiirtása céljából?
Tegyük fel, hogy kétszáz év múlva meghal az utolsó fehér ember; téged ez ugyanúgy nem érint már. A jelenlegi problémákkal kéne foglalkoznod, például mikor segítettél ki utoljára egy árvaházban vagy hajléktalanszállón? Azt állítod, erős benned a nemzettudat és fontosnak tartod a fehér ember fennmaradását. Nos, mikor tettél utoljára bármit ezért? Mikor segítettél önzetlenül utoljára honfitársaidon?
Ugye tudod, hogy egy valódi embrió nem így néz ki, illetve hogy abortuszt nem végeznek el (legfeljebb végső megoldásként, ha az anya élete veszélyben van) ilyen késői szakaszban?
Könnyen beszélsz a gyerekvállalásról és az abortuszról, elvégre férfiként nem te vagy kilenc hónapon keresztül terhes, nem te vajúdsz akár napokon át, nem te szülsz, nem te szoptatsz, nem te hordod magadon a terhesség és szülés lelki (például születés utáni depresszió) és testi nyomait.
Kettő éve születtek meg az ikreink a párommal (aki fehér, bár nem magyar) és az életem egyik legcsodálatosabb részének gondolom, hogy itt vannak nekem. Viszont ez egy olyan nagy változás az ember életében, hogy teljesen jogosan nem szeretné magára vállalni mindenki. Sok nő és sok férfi egyszerűen nem szeretne gyereket, aminek számtalan oka lehet és mindegyik teljesen jogos. Sok nő és sok férfi pedig a saját nemzetén és rasszán kívül talál magának párt, amivel éppúgy semmilyen probléma nincs; mégcsak nem is újkeletű a dolog, hogy ennyire felháborodj rajta.
29/N
"Tegyük fel, hogy kétszáz év múlva meghal az utolsó fehér ember; téged ez ugyanúgy nem érint már." - És az utódaimat sem? Vagy ők nem számítanak?
"mikor segítettél ki utoljára egy árvaházban vagy hajléktalanszállón?" - Elvileg pont azért fizetem a világrekord-szintű adókat, hogy ezt az állam elintézze...
"Nos, mikor tettél utoljára bármit ezért? Mikor segítettél önzetlenül utoljára honfitársaidon?" - Gárdistaként sokszor annyit, mint te valaha is fogsz.
"Ugye tudod, hogy egy valódi embrió nem így néz ki - Hanem?
"illetve hogy abortuszt nem végeznek el ilyen késői szakaszban?" - Dehogynem. A képen egy 10-12 hetes embrió van, a 11. héten pedig még tablettával is engedett az abortusz, műtéttel pedig akár a 24. héten is. [link]
"Könnyen beszélsz (...)" - Nem is állítottam ilyeneket. Ettől függetlenül az abortusz gyerekgyilkosság.
"Sok nő és sok férfi egyszerűen nem szeretne gyereket" - Aha, tehát ha a nem akarásról van szó, akkor a férfiaknak is hirtelen lett joguk?
"aminek számtalan oka lehet és mindegyik teljesen jogos." - Persze, teljesen jogos, ha valaki azért gyilkolja le a saját gyerekét, mert pl. túl macerásnak gondolja a gyereknevelést és helyette inkább egész nap faxbúkozna...
"Sok nő és sok férfi pedig a saját nemzetén és rasszán kívül talál magának párt" - Igen, ezt hívják úgy, hogy fajgyalázás.
Csináld, ha akarod, nem az én problémám, ha kihal a fajtád. Engem a sajátom érdekel, ahogy minden normális embert.
Csak egy kifejezést fűznék az irományodhoz... Libsi nyivákolás.
Írd csak le, hogy agyhalott vagy, mert ez az igazság.
Fehérként fehérrel jöttél össze és szerinted ez "fajgyalázás"? Az orvosoknak sikerült már diagnosztizálniuk az agysérülésedet?
"A képen egy 10-12 hetes embrió van, a 11. héten pedig még tablettával is engedett az abortusz, műtéttel pedig akár a 24. héten is."
Magyarországon a tabletta nem legális. És 12 hét a határ normál esetben. 24. Hét a végső hatàr, ha az embrió nem egészséges és/vagy veszélyezteti az anyát.
És nem lehet az abortusz gyerekgyilkosság. Mert 1: nem gyerek. A gyerek már megszületett. A terhesség alatt embrió, magzat van. 2: nem lehet meggyilkolni azt, ami önàllóan nem képes életben maradni.
Az abortuszellenesek jöhetnek a szöveggel, hogy "de ha nem vetetik el életképes lett volna". Ha nagyanyámnak kerekei lettek volna traktor lennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!